"בנות זה עם חרא"

"בנות זה עם חרא"

בשנתיים-שלוש האחרונות יצא שהסתכסכתי עם חברות שלי, קרה הרבה פעמים שנפגעתי מבנות שסמכתי עליהן, שמעתי על הרבה קטעים מלוכלכים שבנות עושות אחת לשניה.. זה הוביל אותי למחשבה באמת שבנות זה עם חרא
היום אני יכולה לספור בכף יד אחת את החברות הטובות שלי ואין לי אף חברה שאני סומכת עליה במאה אחוזים. באמת אני חושבת שבגדול בנות זה חרא של עם. ותמיד שאני אומרת את זה, ברצינות או בצחוק, אנשים מסכימים איתי
לדעתכם זה נכון? למה זה ככה? אני לא מתכוונת ביחסים של "בינו לבינה" אלא בנות כחברות, בינן לבן עצמן.

דנדוש20

New member
זה נכון

נראה לי שגם פעם כתבתי על זה, בנות לא יודעות להיות חברות אחת של השניה. חברות טובות שלי גם דקרו אותי לא פעם בגב. לא יודעת למה זה. אבל לא כל הבנות ככה. אני לא ככה
אני לא יודעת למה זה ככה.

נועם m

New member
לא היה כבר איזה שרשור כזה? ../images/Emo6.gif

אבל בניגוד לשטויות שנכתבו בקודם, עם מה שנכתב פה אני גם מסכימה (ועד כמה שזכור לי כבר היה לנו איזה שרשור כזה, לא?) לצערי הרב מאוד, אני חושבת שמה שכתבת בדרך כלל נכון. קשה עד בלתי אפשרי למצוא חברה שבאמת תהיה שם בשבילך. אני חושבת שזה נובע מכמה סיבות עיקריות: בנות, ואני יודעת שאני מכלילה כאן, נוטות להיות אנוכיות, ואפילו אנוכיות מאוד לפעמים. מה שעוד יותר מעצבן בזה, הוא שיש כאלה שגם מתגאות בזה- הן חושבות שזה הופך אותן ל"לא פראייריות". בעיני זה חתיכת בולשיט. ועד כמה שיצא לי לראות, לבנות גם מאוד קשה לפרגן אחת לשניה. תמיד יהיו צרות עין ורכלנות שיעכירו את האווירה. עם החברות הכי קרובות כביכול, אני מוצאת שקשה לי לפעמים לסבר דברים טובים שקרו לי, מפחד שאקבל תגובות קוטלות למיניהן, רק כי הן לא מסוגלות לצאת שניה מהבועה של עצמן ולשמוח בשביל מישהי אחרת. ושוב- אני משוכנעת, ואף יצא לי לפגוש כמה, שהן לא כאלה. אבל אלה בהחלט תכונות שנפוצות בקרב המין הנשי.

Piren

New member
זהירות

יש אנשים שלא מבינים הומור ומתנפלים עלייך בגלל זה
מומלץ לא להגיד דברים בסגנון "לא עשו כבר כזה אשכול?"

גם פה יש תסבוכים.

כי בתאכלס אין ידידים :/ בסופו של דבר זה יהרס בגלל שאחד מהצדדים מתחילים להרגיש יותר מידידות.

עתודאית

New member
אמממ

לצערי זה נכון בחלק מהמקרים... אבל יש גם ידידים שזה כמו אחים... פשוט לא יכול להיות משהו מעבר לידידות כי זה מרגיש... רע... ולפעמים גם אם אחד הצדדים רוצה משהו אחר.. אחרי שזה עובר (כן כמו שפעת) אפשר להיות ידידים...

זכוכיות

New member
גם גברים עושים אחד לשני "קטעים

מלוכלכים". מודה, כל החברים הטובים שלי זכרים, ככה פשוט יצא, אבל ראיתי מספיק בשביל להפנים- אנשים הם לפעמים רעים, ולפעמים טועים = אנשים יפגעו בך. ככל שתתקרבי ותיפתחי יותר, הפגיעה תהיה צורבת יותר. אם רוב החברות שלך הן נשים, סטטיסטית יפגעו בך יותר נשים. אם רוב האנשים הקרובים אליך באמת הן נשים- את עלולה להיסחף לקו מחשבה מוטעה שנשים פוגעות חזק יותר. ראיתי גברים עושים דברים מאוד מכוערים, כמעט ולא חוויתי על בשרי או התבוננתי מקרוב, בסביבתי הקרובה, במעשי זוועות נשים- הסיבה- נשים הן מיעוט מוחץ ופחות משפיע בסביבתי. לדעתי כנ"ל לגביך.

כמה מוכר....

איבדתי יותר חברות מאשר גברים בחיים.. חברה אמיתית זאת רק אמא/אחות/דודה תאמינו לי!! כל אחת דואגת לתחת שלה.. יש הרבה קנאה..וידוע שבנות כלבות! יש דבר כזה חברה טובה - אבל גם היא יכולה בכל רגע לתקוע סכין חד בגב, גם התמימה ביותר! כבר מזמן הפסקתי להאמין במושג חברה טובה שסומכים עליה 100% זה נדיר מאוד שיש כאלה..עדיין לא הכרתי אחת כזאת..

אני לא מסיכמה עם זה

כאילו, לא לגמרי אני חשובת שכל האנשים בסופסו של דבר אינטרסנטים, או רובם לפחות, גברים ונשים כאחד, כל אחד יכול לאכזב ולחשוב על עצמו ולעשות קטעים מלוכלכים, אולי מאישה תצפי בראש ליותר רגישות שלא תצפי לה מגבר?

נרקי

New member
אולי לא מצאת ת'חברה הנכונה

תתפלאי לשמע שלי יש חברה הכי טובה בעולם
אנחנו מכירות כבר 11 שנים עוד מעט.. מספרות הכל אחת לשנייה אשכרה אנחנו לא חברות אנחנו כבר אחיות...
לא כולם חראות

למעלה