בנות-זונות,בנים-גברים...למה לעזאזל

בנות-זונות,בנים-גברים...למה לעזאזל

אנחנו שותקות על כך?!!! מאז ומתמיד,עוד בתקופות הפרהיסטוריות של אבותינו ואימהותינו,זכר שחשק בריקון יצר מינו,יכל לעשות זאת ללא כל חשש שמא שמו הטוב ייפגם ברבים. לעומת זאת ובניגוד מוחלט לחלוטין,נקבה אשר חפצה בכך נקראה זונה ומיד ירד ערכה באותה חברה בה היא חיה. ממתי התפיסה המוטעית הזאת החלה? סברה אחת יכולה לנבוע מגן עדן.אותו גן העדן המפורסם מהמקראות הקדושות של שלל הדתות.ואיך בדיוק?אז ככה-חווה היתה אישה בעלת צרכים מיניים...כן,פעם אחת ביום לא הספיקה לה עם אדם.(חוצמיזה מה היה להם לעשות שם כל היום חוץ מסקס)לאחר שהוא סרב מספר פעמים,היא החליטה לקחת יוזמה ופלירטטה עם הנחש.פלירטטו,פלירטטו ו...וואלה...המג'יק נרקם.חווה ידעה את הנחש,הוא ידע אותה,שניהם נהנו,גמרו והיא חזרה לאדם. אבל מה??? בא אלוהים שכרגע מייצג את נורמות החברה והעניש אותה על כך שבסך הכל היא הייתה חרמנית ורצתה לחוש פורקן מיני. ומאז ועד היום,כל אישה,בחורה,נערה שרוצה בסך הכל סקס גרידא ולא מחייב צריכה לחשוב כמה וכמה פעמים מה יגידו עליה,מה יחשבו עליה... האם אין זה מובן או ברור שגם לנו הבנות יש צרכים מיניים בדיוק כמו שלכם הבנים??? ואל תאמרו שגבר ואישה זה שונה,כי זו כבר המצאה של בחורות מסכנות וחסרות אונים המנסות לכבוש את ייצרם המיני ולהראות לא מעוניינות בפגישה הראשונה כדי שלא יחשבו שהן חלילה...רוצות רק סקס!!! יש עוד כ"כ הרבה מן הנ"ל באמתחתי,מטענים שחייבים להתפרק אך לצערי עליי לסיים אז...תגובות...קדימה בנות...תגובות. סיון.

Zoharrr

New member
מסכימה אבל....

אבל את יודעת למה הם גברים ואנחנו זונות? כי למי יותר קל להשיג סקס?לנו... אז לבנות לא קשה להשיג סקס ובגלל שלבנים זה קצת יותר קשה עד שהם מצליחים להשיג איזה זיון הם נחשבים גברים...ככה רוב הגברים טוענים...בולשיט... לפי יומיים ראיתי תמונות של שחקן שאני חולה עליו באיזה סרט ממזמז את עצמו הכותרת שלהם היתה :"נכון מגעיל?????????" אני דווקא חשבתי שזה מדליק...כתבתי שם את דעתי והבנות החליטו שאני זונה וחרמנית....(הדס - התמונות שהראיתי לך- אני מדברת על אלו...) אז מהצד השני גם אנחנו מאשימות אחת השניה בכאלו דברים.. אני נחשבת זונה, כי אני מתנשקת ומתמזמזת עם מי שבא לי ומתי שבא לי בלי לדפוק חשבון לאף אחד... והיחידות שחושבות שאני זונה זה הבנות...לבנים אין בעיה עם זה וכולם מסכימים איתי שסקס ואהבה הם שני דברים שונים וצריך לדעת להפריד ביניהם ולשלב אותם...

אני ממש מסכימה לכל מילה שאמרת!

אין לי הרבה מה להוסיף, חוץ מזה שאני מכירה את התגובות האלה של הבנות שהן נרתעות ממישהי "פתוחה" (- להלן - "זונה" ) יותר במיניות שלה.. לא מזמן גם אותי עצבנו וכינו אותי "זונה" (למרות שזה לכאורה היה בצחוק) רק בגלל שאני עושה הפרדה בין אהבה לתשוקה.

אחותי-keep up the good thaughts

איזה אושר והילולה לדעת שיש עדיין בנות כמוך,כמוני...הבעיה היא שאנחנו לא רבות ומואשמות בזנות והשתרללות כשבסך הכך אנו רןצה לקיים את מילות השיר המהולל-"girls just wanna have fun" ,לדעתי אנחנו צריכות להקים אגודת בנות מהזן שלנו ולהפיץ את עצמינו ואולי כך נשתלט על הבלתי ייאמן ונוכל להתהולל בלב משוחרר ומלא צהלה...?

zohharrrrr & daydream

הבנות שמתאוננות הן פשוט מקנאות על פתיחותכן המינית...פתיחות שכל אחת (או אחד) מייחלים לה,אך אתן יודעות...שוב הנורמות, הסטיגמות,החברה משפיעה... מה דעתכן על האגודה?

Zoharrr

New member
../images/Emo45.gifGo girls!!!!!

אויש איזה כיף היה במסיבה...נתנאל...גיטריסט שקסי שלי...

king kazabubu

New member
הכל התחיל בימים הפריהסטוריים..

ואת יכולה גם לראות את זה אצל חיות. המטרה של כל יצור חי זה להתרבות ולהשאיר אחריו צאצאים. אצל רוב החיות הנקבה מטפלת בגורים והגבר בדרך כלל נעלם... גברים באים, מזווגים כמה שיותר נקבות והולכים. זה המטרה שלהם, להפיץ כמה שיותר זרע מעצמם. הנקבות לעומת זאת בררניות יותר. להן אין זרע להפיץ וההריון מונע מהן להתרבות במשך זמן מסוים. לכן הן צריכות לבחור את האב של הצאצאים. עכשיו כמו כל אישה, נקבות מחפשות פרטנר עמיד וחזק שיוכל לתמוך בה וגם שהצאצאים שלה יצאו חזקים כמוהו. לכן בדרך כלל הנקבות הולכות עם הזכר השולט יותר החזק יותר הגבוה יותר. והן נאמנות לו כל עוד הוא החזק גם אגב. אבל את הזכרים כאלו דברים לא מעניינים. הם מחפשים כמה שיותר ילדים. זה משהו שגם היום מושרש בהתנהגות בין בנים ובנות. כל מה שאת אומרת זה נכון ואני תומך גדול בזה. התנך וכל ספרי הקודש למינהם נכתבו על ידי אנשים שהכתיבו את הנורמות החברתיות באותה תקופה וזה יוצר בעייתיות כיום. אבל כמו שאמרתי זה בא מהשורשים שלך...

Cobe1982

New member
לא`דע...

כילו,אנ`לא כזה שרמוט,אבל אני רואה בזה היגיון..תראי,עם כל הקידמה והפתיחות,יש דברים שנשארים קבועים...בחורה צריכה להגן על עצמה,גבר פחות.איך שלא תסתכלי על זה,הסיכוי של אשה להידבק במחלות מין מגבר הרבה יותר גבוה מהסיכוי של הגבר להידבק.הריון?אם החלפת כל יום פרטנר,אז עד שאת מגלה שאת בהריון,לכי באמת תמצאי את האבא..גם מבחינה פסיכולוגית,עצם העובדה שהגבר הוא זה שחודר אל האישה,הופכת את העניין להרבה יותר רגיש מבחינת האישה,לעומת הגבר,שיכול להנות מזה לגמרי ולהיות מנותק רגשית...אבל השורה התחתונה היא,שלא משנה כל החרטא הזה,סטיגמות-לא-סטיגמות,בגלל איזו משוואה מתמטית מסובכת(שקשורה לעובדה שיש מספר כמעט זהה של גברים ונשים באוכלוסייה,וגבר סטרייט אחד צריך אישה סטרייטית אחת כדי לקיים יחסים פעם אחת,ואותו הדבר להיפך),יוצא שבממוצע,גברים ונשים מקיימים יחסי מין באותה תדירות,ועם אותו מספר פרטנרים..וסתם משהו-אצלנו בחבר`ה גם לא מי יודע מה תופסים מ`זיינים`. זהו.

royorlev

New member
איזה שטויות אחייייייי

הסיכוי של אשה להדבק במחלת מין גבוה יותר? שטות מוחלטת הריון? גלולות וזה לא נכון שיש מספר זהה של גברים ונשים באוכלוסיה. יש יותר נשים (בסביבות 65% נשים אם אני לא טועה).

Cobe1982

New member
הסיכוי של אישה להידבק גבוה יותר,

גם כי הפין הוא איבר חיצוני, ולכן מלוכלך, ובזמן החדירה הוא מזהם את הנרתיק בסתם סחלע, וגם כי נוזל הזרע נשאר אחר כך בנרתיק, יש לו יותר מגע ברקמה, והוא מגן על הגורם המזהם, לעומת הפרשות הנרתיק, שעקב חומציותן ועקב העובדה שדקות לאחר הפסקת המגע הן מתייבשות מהפין, שגם ככה פחות רגיש לזיהום, כי הוא עטוף עור רגיל, לעומת הרקמה הרירית בנרתיק, מהוות גורם הדבקה גרוע בהרבה.. *מצטער על המשפט המורכב..* עובדה: מתי בפעם האחרונה היתה לך פטריה בזין? מחלת מין זה לא רק איידס. דבר שני- לגבי אמצעי מניעה.. אתה באמת חושב שאפשר לסמוך עליהם לגמרי? גלולות לפעמים מכזיבות, קונדומים נקרעים. עם בן זוג קבוע, יש לבחורה לפחות ביטחון שמישהו יעזור לה בין אם היא תרצה להפיל ובין ללדת, והיא גם יכולה לדעת איפה הזין שלו היה קודם, ומה יש עליו. אז זה לא כזה שטויות, נכון? זהו.

psychedMux

New member
לא נכון. פשוט טעות.

אמרת כמה דברים חכמים, וכמה לא. חלק גדול מהמחלות מופיעות בצורה זהה אצל גברים ונשים (סיפיליס הרפס ועוד חברים) כאשר לחלק גדול מהפטריות הגברים הם *נשאים*. זה פשוט לא מופיע באותה צורה. ומזל שכך.

Cobe1982

New member
זה מה שאמרתי...

זה שהזין שלך מצופה באפידרמיס הופך אותך להרבה פחות רגיש להמון מחלות מין, לעומת החברה המסכנה שלך שיכולה להידבק אפילו כשאתה מלטף אותה עם אצבע לא נקיה (קרה לידידה טובה שלי, מסכנה... היא רצתה פשוט למות מרוב כאב...), וזה פשוט כי הואגינה היא אזור מאד גדול של רקמה רירית חשופה. לא כזה מסובך.. זהו.

Cobe1982

New member
הסיכוי של אישה להידבק גבוה יותר,

גם כי הפין הוא איבר חיצוני, ולכן מלוכלך, ובזמן החדירה הוא מזהם את הנרתיק בסתם סחלע, וגם כי נוזל הזרע נשאר אחר כך בנרתיק, יש לו יותר מגע ברקמה, והוא מגן על הגורם המזהם, לעומת הפרשות הנרתיק, שעקב חומציותן ועקב העובדה שדקות לאחר הפסקת המגע הן מתייבשות מהפין, שגם ככה פחות רגיש לזיהום, כי הוא עטוף עור רגיל, לעומת הרקמה הרירית בנרתיק, מהוות גורם הדבקה גרוע בהרבה.. *מצטער על המשפט המורכב..* עובדה: מתי בפעם האחרונה היתה לך פטריה בזין? מחלת מין זה לא רק איידס. דבר שני- לגבי אמצעי מניעה.. אתה באמת חושב שאפשר לסמוך עליהם לגמרי? גלולות לפעמים מכזיבות, קונדומים נקרעים. עם בן זוג קבוע, יש לבחורה לפחות ביטחון שמישהו יעזור לה בין אם היא תרצה להפיל ובין ללדת, והיא גם יכולה לדעת איפה הזין שלו היה קודם, ומה יש עליו. אז זה לא כזה שטויות, נכון? זהו.

כן, הסטיגמה הידועה.

כמה שנרצה, היא לא תעלם. אם אני לא טועה, היו פה 101 שרשורים כאלו בעבר?

zor

New member
ועדיין אף גבר רציני

לא יתחתן עם שרמוטה ! ושקרן הגבר שיגיד אחרת !

../images/Emo35.gif מה זאת שרמוטה ../images/Emo35.gif

חזרנו לנקודת התחלה.. מישהי שהרבה גברים 'עברו' עליה??? זה ממש לא לעניין.. האישה צריכה לקבל את זה שלגבר יש צרכים (ובגלל זה יש לו עבר כל כך מפואר), ואם היא תרצה להתחתן איתו, היא תצטרך להתפשר.. למרות שבחברה שלנו זה לא נקרא להתפשר, זה דבר מקובל... הנשים אף פעם לא חושבות לעצמן לפני שהן מתחתנות "הגבר הזה פרוצה ממין זכר, על כל כך הרבה נשים הוא עבר... לא כדאי לי להתחתן איתו". ברגע שאישה קיימה יחסי מין לפני החתונה עם הרבה גברים, היא הופכת לאישה פחות איכותית, ל"שרמוטה"? אוחחחח זה ממש מכעיס אותי העניין הזה, התגובה שלך... כאילו שום דבר לא השתנה מאז ימי התנ"ך, שלמה המלך ואלף נשותיו. ברגע שהגבר, רב האון ירצה מישהי להשתעשע איתה יביאו לו שפחה, זונה. ואם הוא רוצה מישהי לטווח ארוך = חתונה, ימלאו את ה"הרמון" בנשים נאות, בתוליות, והוא רק יצטרך לבחור. ודרך אגב אם כבר מדברים על נשים פגומות שהן לדבריכם, שרמוטות, למה הנשים הבתולות בנות ה-20+ גם נחשבות בעיניכם כפגומות? הרי אין להן עבר מיני, והן לפעמים יהיו הבחורות הכי מדהימות שיש.. אז למה גם הן אמורות להיות פגומות?

ואם תרשה\י לי להסיף../images/Emo26.gif

אם אישה כלכך פעילה במיטה, הביצועים שלה רק יותר טובים!
על כך נאמר-
!Practice Makes Perfect

הא?

אם מישהי שכבה עם הרבה גברים אז אפחד לא יתחתן איתה? איזה שטויות.. ניוז פלאש- גם לבנות יש צרכים. לא רק בנים יכולים להזדיין כאילו אין מחר. גם לבנות מותר.

למעלה