בנות - זקוקה לעזרה

בנות - זקוקה לעזרה

אני החלטתי להביא ילד וניפגשתי כבר עם מישהו וכנראה שה יצא לפועל יש לי כמה שאלות פרקטיות: האם קופת חולים מממנת לרווקות טיפולים אם צריך? זאת אומרת החלטנו שזה יהיה בהזרעה - אז הקופ"ח מממנת או שזה פרטי? מבחינת עו"ד להסכם - יש מישהו מומלץ מאזור ת"א? האם כדאי לבקש ממנו בדיקת פוריות לפני שבכלל מתחילים את התהליך? תודה מראש על העזרה ולגבי בנק הזרע - יש לכן מושג כמה זה עולה ?

הרמוניה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מקווה שיצליח לך מהר ובקלות... קופות החולים אכן מממנים טיפולים גם לרווקות בעת הצורך-מלבד רכישת מנת הזרע-שזה על חשבונינו... עם זאת אם רוצים הזרעה והזרע הוא לא מהבעל-אני חושבת שהם דורשים חוזה חתום או משהו דומה אני לא כל כך מתמצאת בזה ולצערי גם לא מכירה עורכי דין שעוסקים בתחום יתכן שאם תבדקי בפורומים של הורות אחרות או הורות הומולסבית יהיו אנשים שידעו גם על האספקטים האלה ´תלפים של הצלחה הרמוניה

יובל2

New member
היי ניקולטה

כפי שהרמוניה כבר אמרה לך, התהליך אכן ממומן בידי קופת החולים. ואליהם תצטרכי לפנות עם חוזה שחתום בידי עורך דין. אני ממליצה לך להיכנס לפורום של עורכי הדין שנמצא פה בתפוז, הם יוכלו לבטח להדריך אותך. בכל מקרה, חשוב שתעשו חוזה מראש חוזה שבו יהיו כל הסעיפים שנוגעים ומכסים גם מקרים בעתיד. תוכלו אולי לפנות לארגון משפחה חדשה לעזרה או אפילו למרכז להורות אחרת ששם יש להם עורכי דין שמתמצאים בהליך. הכי חשוב שיהיה בהצלחה

TWEETY =^.^=

New member
בדיוק היום יש את האירוח בפורום של

הורות גאה, אני מקווה שהספקת לראות את הפרסום ושאת שם, כי אחת מהאורחות היא עורכת דין, שתוכל להמליץ לך על סוג של חוזה ולהדריך אותך בהמשך הדרך. לגבי המימון כבר ענו לך, אז כל מה שנותר לי זה לאחל לך המון בהצלחה, ואמן אמן שתבשרי לנו על הריון מהיר
חוצמיזה מחכים לעידכונים של מה מי מו ואיך

א י נ ס

New member
התכוונתי שלא מצליחה לשלוח לך

מסר עם תודותי. הצלחתי לשלוח לה. אמרת שיש עוד כתובת? לא דחוף בכלל. הולכת כבר לישון לילה טוב אפרוחית אני

אבא גאה

New member
ניקולטה

אישית אני יכול להמליץ על שתי עורכות דין שתיהן בת"א: עירא הדר (שהשתתפה היום בדיון) [email protected] ואירית רוזנבלום מארגון משפחה חדשה: http://www.newfamily.org.il/firstpage.asp בהצלחה רבה... לגבי בדיקת פוריות, לדעתי אין מניעה לבקש זאת הרי החיבור בין שניכם הינו על בסיס "הורות" ולכן מדוע עלייך לעבור מסכת של עינויים (וזה עינויים לעומת מה שהוא צריך לעבור) כשניתן לבדוק אם הזרע שלו בכלל פעיל... הדרישה לי לפחות נראית לגיטימית לחלוטין.

אלון אא

New member
ניקולטה היקרה

סליחה על האיחור. לגבי הייעוץ המשפטי. קיימות מספר אפשרויות. עירא הדר, אירית רוזנבלום או רחלי מהורות אחרת. לגבי רחלי, אני יודע שהיא נותנת ממש הדרכה ומשהו שדומה לייעוץ זוגי. שאלתי את עירא הדר בדבר הייעוץ האישי, איך שתהיה לי תשובה, אשמח להודיע לך. אני בעד בדיקות עוד לפני ההסכם. נראה לי נכון לא לחכות. מחירים של בדיקות וכו, אני משאיר לטוויטי שבהרבה יותר מבינה ממני. והכי חשוב, שיהיה לך המון בהצלחה. אלון

למעלה