בנות חזרתי מהרופא

בנות חזרתי מהרופא../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

הוא ראה קצת נוזל בצוואר, שלעיתים ע"פ דבריו זה אחד הסימנים להתחלת לידה הצוואר הפנימי והחיצוני סגורים, התפר במקום, ובבדיקה ידנית הצוואר לא היה רך....אבל בכל זאת יש נוזל בצוואר אני בסה"כ בשבוע 19+2 - אני לא מוכנה לוותר על האפרוח הזה הפעם מה אני עושה אני בדיכאון ובלחץ ועל סף בכי

שולחת לך חיבוק ../images/Emo24.gif

אני לא ממש מבינה בזה, אבל לדבריך הרופא אמור שלפעמים זה מראה על לידה - כלומר, לא בהכרח. מה גם שכל שאר הסימנים טובים. מחזיקה לך אצבעות!

efrati30

New member
שלום../images/Emo201.gif

מצטערת לשמוע על ההתפתחות.....מנסיון אני יכולה לאמר לך שגם עם ירידת מים - אין המשמעות לידה "בטוח" אפשר להמשיך בהריון גם כך.ודבר נוסף לפי מה שהבנתי את לא מאושפזת, למרות שאת עם תפר צווארי זה אומר שהרופא לא נלחץ...אחרת לדעתי, היה מאשפז אותך, איך הוא אמר לך להתייחס לנוזל בצוואר?(האם זה בכלל ירידת מים?) בכל אופן, מחזיקה לך אצבעות עם המון המון הצלחה
שנשמע רק בשורות טובות!!! אפרת

סאלי33

New member
אוי מותק ../images/Emo201.gif

אני מאוד מקווה שזה לא גרוע כמו שאת מתארת ואולי זה משהו שיכול להשתפר או לפחות לא להתפתח ב3 חודשים הקרובים. מחזיקה אצבעות חזק חזק להמשך הריון ארוך ותקין

אוי מתוקה, קבלי ../images/Emo201.gif

דבר שני, רציתי להגיד לך שאצלי בהריון עם התאומים, כבר בשבוע עשרים וקצת (לא זוכרת) הרופא מצא "חדירה של קרומים לצוואר הרחם", שזה ממצא בעל משמעות פרוגנוסטית גרועה בהקשר של לידות מוקדמות. וכמו שאת יודעת, ילדתי בסופו של דבר בשבוע 32+2, ולתאומים שלום.
אני לא בטוחה שאני מבינה מה הרופא ראה, אבל נשמע לי שעם הרקע שלך, אילו היה צל של ספק הוא היה מאשפז אותך מייד, והעובדה שנמנע מלעשות זאת היא בעיניי סימן טוב. מאחלת לך המשך תקין וארוך, ורגוע עד כמה שרק אפשר...
עתליה

למעלה