בנות חזרתי ממדידה שלישית ואחת לפני

אתי@

New member
בנות חזרתי ממדידה שלישית ואחת לפני

החזרה הגנרלית. השמלה יצאה אחלה, היום לראשונה היא נראית דומה למה שדימיינתי - ואני מרוצה
אבל יש לי שאלה אחרת (שמופנית לכולן, וגם לאתי אלבכרי). איך מתמודדים עם הכיסוי חופה??? מדובר בסתם בד שיפון לא יותר מידי יפה. איך שמים אותו בלי להראות כמו סבתא??? יש אולי בדים אחרים שיכולים להתאים ככיסוי חופה??? תודה בנות I need you אתי@

שירי71

New member
לצערי אין לי מושג אבל אצל המעצבת שא

צלה אני עושה ניסיתי לשים בד כמו מין של הפוך כלומר מקדימה אחורה אבל אני לא יודעת כמה זה צנוע...

הילית*

New member
אני שמתי את הכיסוי על הכתפיים

וקשרתי לאחור. תאמיני לי שעם ההינומה לא רואים את השל (זה רק בשביל שהרב ירגע...) ואיזה כייף שאת מרוצה מהשמלה...ממש שמחה בשבילך

שרונס

New member
הי אתי! ../images/Emo20.gif

נראה לי שאת יכולה להשתמש בכל בד כדי שיהיה של. אם אני זוכרת נכון, השמלה שלך בצבע זהב בהיר. מה דעתך על של מבד אורגנזה דקיק בצבע זהב מנצנץ כזה? או אפילו מהבד של השמלה, אם הוא לא עבה מדי. בכל מקרה בחופה את מכוסה בהינומה ונראית כמו אוהל שיפון, אז לא נראה לי שרואים את השל. שרון.

1. את ממש נראית כמו סבתא...

2. רדיד על הכתפיים זה משהו ששיך לנסיכות ומלכות אז תרגעי. הדודות לא נראות ככה. 3. אולי אהיה אצלה ואקבל מושג מוחשי יותר ואבוא עם רעיון?

Sharon_1

New member
כשאני מדדתי שמלה -

מדדתי עם של פשוט, חלק לבן, המוכרת קשרה לי אותו מאחורה ולדעתי זה נראה מקסים ואני מתכוונת להסתובב איתו גם בקבלת פנים.

אתי@

New member
בנות, תודה על כל העצות ../images/Emo24.gif

לפי מה שאתן אומרות - ככה זה הולך ואין ברירה. חשבתי על זה עוד קצת, ואולי אני בקש ממיכל מעימנואל לתפור לי לשוליים של השל את הבד ממנו עשויות הכתפיות (תחרה עם פנינים). אולי זה יעשה את חתיכת הבד הזה למשהו קצת יותר מעניין. אתי, אם את עוברת שם, אז בכיף תסתכלי שוב על השמלה שלי ואולי יהיו לך רעיונות... תודה

הילית*

New member
אתי, תאמיני לי שכמעט אף אחד לא

רואה את השל. לי עשו הינומה קצת מיוחדת ותאמיני לי שגם אליה כמעט אף אחד לא שם לב לפרטים (
) אז תרגעי... את תהיי יפהפיה ...

Liat & Alon

New member
Well Eti I really dont

know how your dress looks like I think that you sow mine and the vail was lomg eanough to cover my arms and hands but I have a friend who got marrid with a no sleeve top and she used a shifon scarf and she put it accross her neck and she looked very good with that so dont be affraid you won´t look like a grandmother Hope I helped Kisses

למעלה