בנות, חיצוניות של בן הזוג מה מידת

mikle233

New member
בנות, חיצוניות של בן הזוג מה מידת

החשיבות אשמח לדעת. תודה

magenta73

New member
../images/Emo3.gif

כבר עניתי. נענה שוב. החיצוניות חשובה לכמה שניות הראשונות, בהם היא קובעת אם יש עיניין או לא. כי אני, רדודה ושיטחית, לא אהיה עם משהו שאני לא נמשכת אליו. ואני צריכה להימשך, ואת זה אני "יודעת" כבר בכמה שניות הראשונות. כלומר, הוא לא חייב להיות חתיך אלוהי, אבל הוא כן צריך למצוא חן בעיני... ואז נכנסים כל הפרמטרים האחרים. כי לא על היופי לבדו אפשר לבנות מערכת יחסים.

spooni

New member
באותה מידת חשיבות של האופי.

הוא צריך למצוא חן בעיניך , את צריכה לרצות לנשק אותו. אם לא בפגישה הראשונה שהיתה סוחפת מבחינת שיחה וכימיה אז בפגישה השניה אולי הקסם האישי שלו יעשה את שלו. אבל אם גם אז לא , אז ? תתתפשרי ?

orrin

New member
לא לא לא לא

כמה אני צריכה לחזור על עצמי: בתוך מערכת יחסים תמיד מתפשרים על מערכת יחסים אף פעם לא מתפשרים את רוצה בבוקר להסתכל עליו ולדעת שזו פשרה??? להתעורר אחרי 10 שנים ולדעת שהתפשרת????? לא מתפשרים על בן זוג. לא לא לא

spooni

New member
צודקת, לכן אני לא מתפשרת, אבל יש

כאלו שנוהגים בצורה אחרת.

shaniza

New member
חיצוניות

מאוד חשובה כחלק מהתרשמות ראשונית בגלל שכל אחת נמשכת לדברים אחרים... מישהו שיראה משגע ל-א', יראה ל-ב' כמישהו ששווה לבדוק, ל-ג' יראה ממוצע לחלוטין ואללה יוסטור ל-ד' עכשיו ככה... א' כבר משוחדת. ב' תמשיך לבדוק התאמה באופן אובייקטיבי למדי. ג' תנסה לחפש פגמים שלא בולטים במבט ראשון אלא מתגלים במהלך 10 דקות שיחה ואם לא תמצא... היא תמשיך לחפש סיבות ל-לא גם בהתנהגות, תכונות אופי וכו'... בסופו של דבר היא תמצא. ד' בכלל תעשה סיבוב 180 מעלות ותלך. קיצר- זה בהחלט יכול להכריע לגבי ההמשך.

orrin

New member
אז ככה

אני לא יוצאת עם פוסטר- אני יוצאת עם בנאדם.... לכן אין לי רשימה של איך הוא צריך להראות אבל כן יש חשיבות במובן של שלא יבוא מוזנח, שתהיה משיכה וכל שאר הדברים שאמרו פה. אבל---- הרבה יותר חשוב בעיני זה הדברים הקטנים- איך הוא מחייך, איך הוא מסתכל עלי ועל אחרים, התגובות שלו וכו'. כי בסופו של יום (או לילה) את לא מתעוררת ליד פוסטר אלא ליד אדם, שיש בו הרבה יותר מחיצוניות

mikle233

New member
מהאבנים למדתי לעוף יפה.

עכשיו נותר לבדוק מי זה לאו צה חור בהשכלה

orrin

New member
לאו צה

אני יכולה לגלות, אבל אז זה לא יהיה מעניין....

mikle233

New member
מהאבנים למדתי שאם דורכים על

האבנים הם למדות מהר יותר תובנות חסרות באשר לכאב מאשר אם הן מנסות ללמוד את הכאב באופן מופשט לכן "פליז" תמצתי הענין. נכנסתי לגוגל טונה של חומר אין לי כוח

orrin

New member
סבבה, קיבלת

לָאוֹ דְזְה- לאו צה- לאו טסה (סינית: 老子), פילוסוף סיני, שחי, על-פי המסורת, במאה השישית לפנה"ס, ונחשב כאבי תורת הטאואיזם. חיבורו, הדאו דה ג'ינג- ספר הטאו- נחשב כחיבור החשוב ביותר של הזרם הטאואיסטי, והיה בעל השפעה מרובה על הפילוסופיה המזרחית בכלל. לא ידוע כמעט דבר על חייו של לאו צה, ועצם קיומו ההיסטורי מוטל בספק. על-פי המסורת המקובלת, הוא נולד בכפר קו במחוז הנאן, בשלהי תקופת האביב והסתיו (בין 722 ל481 לפנה"ס). מסופר כי שימש כספרן בספריה הקיסרית של שושלת צ'ו. האגדה מספרת על פגישה שהתקיימה בינו לבין קונפיוציוס, בשעה שזה בא ללמוד את כתבי הספריה, שבסופה ציין קונפוציוס שלמד יותר משיחתו עם לאו צה מאשר מהמגילות אותן בא לקרוא. לסיפור זה ככל הנראה אין ביסוס היסטורי, ומקורה היא בנסיונות של טאואיסטים להציג את תורתם כמתעלה על זו של קונפיוציוס. על אחרית ימיו מסופר כי רכב על-גבי תאו על עבר המערב, ומאז לא נודעו עקבותיו. הוא מוצג באומנות לעתים קרובות כאשר הוא רוכב על תאו. הדאו דה ג'ינג- ידוע גם כ" ספר הטאו"- חיבורו היחיד של לאו צה, הדאו דה צ'ינג, הוא אוסף של 81 שירים קצרים, המציגים את יסודות התפיסה הטאואיסטית, ועוסקים בהתנהגות ראויה, בצורת הממשל הרצויה ובאיזון בין יסודות שונים. הם קוראים לחיי פשטות, מתינות, והרמוניה עם הסביבה, ומשבחים את דרכו של החכם, הפועל על-ידי התערבות מזערית ככל הניתן על-מנת להשפיע על סביבתו. משמעותם של חלק מהשירים סתומה ונתונה לפרשנויות שונות "ספר הטאו" יצא במספר הוצאות שונות בתרגום העברי..... מספיק?

orrin

New member
בשמחה... תמיד

אני מודה שאני לא מתחברת לזן ולקארמה ולכל ה"זרימה" הזו, אבל אליו אישית אני מאוד מתחברת. יש משו מאוד אמיתי, מאוד מעורר חשיבה בכתיבה המינימליסטית שלו. מקווה שתהנה, כך או אחרת..... רק טוב

mikle233

New member
אוקי אחפש את הספר אגב מה הוא

לגבי סוגית ההפרשים;) מענייו!

למעלה