בנות- חשוב

sodisrael

New member
בנות- חשוב

היי בנות.. למי שכבר רשום ב myspace של sod israel ומי שלא רשום שיירשם! תמשיכו לפוצץ את גיימס בתגובות (לא הודעות תגובות יש הבדל) גיימס קורא כל כל התגובות שלו..והוא מגיב בחזרה.. תשאירו לו תגובות כמו: james we want son of dork to preform in israel son of dork rulz in the israeli chart we love u in israel חשוב שבכל תגובה תציינו משהו שקשור בישראל..שהוא יידע שאתם מישראל.. מאז שפתחנו את המועדון נפתחו עוד מליונים בכל רחבי העולם..אנחנו צריכים להעלות קצת את המורל הישראלי בmyspace של גיימס (אל תצחקו זה רציני).. מי שכבר השאירה תגובה שתשאיר עוד אחת ..אפילו 4 ביום.. מי שלא מאמינה שהוא מחזיר תשובות..הוא כן והוא כבר החזיר כבר למעריצה מישראל (שני..לא אני).. יש להירשם קודם: http://myspace.com/sodisrael (גם תשאירו תגובות במועדון בישראל...שנשמע אותכם קצת אל תיהיה יבשות כמו כולם) צירפתי גם תמונה של התגובה שהוא השאיר לשני..ההוכחה שהם כן מגיעים לארץ

HoFiT592

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זאת חברה שלי!!!! ומי ששואלת את עצמה מה עשינו...אז כן התחרפנו!!!! ותמשיכו להגיב כי יש תקווה!

sharon5592

New member
זה הגיוני שהוא שלח לי 3 תגובות ?!

Mai 17

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

LeeR4Ever

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

כפרעלג'יימס

Rowdy Girl

New member
אממ

הוא אמר לה שהם כבר נחתו אז לא לבוא לשדה תעופה ואם היא רוצה לבלות איתם באיפה שהם לא יהיו אז שתבוא למלון.. אממ שכחתי תשם שלו מה שהוא כתב שרון מותר לי להגיד נכון?

sharon5592

New member
קורלל../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif

אני מרשה לך הכל הרי ג'יימס שלך לא ?!
הוא ידע שאני יגיד לך!

sharon5592

New member
הוא כתב :

תגובה 1: Subject: important Body: we will not be at the airport tommorrow we are already in dublin so dont go to the airport if you wanna hang with us! we are at the burlington hotel in dublin תגובה 2: Subject: its groundhog day!!!!!!!!!!!! Body: ok campers put on you booties cos its cold out there!!!!!!! its groundhog day!!!!!!!!!!!!!!!!! תגובה 3: Subject: i blocked the wierdo Body: so she wont be coming back again! הגיע תגובה 4 :
Subject: hey we dont have a month off!!! Body: i have my driving test so everyone is chilling until i pass!!!!!!! im not telling you when it is but im doing a crash course!!!!!!!!!!!!! אני לא ממש מבינה מה שולחים לי ואני כמעט בטוחה שזה לא הוא
זה סתם מישהו ששולח במקומו או אני לא יודעת ... וסביר להניח שהוא שלח את זה לכל הרשימה שלו ...

Rowdy Girl

New member
../images/Emo6.gif

אין לו רישיון עדיין?! חחחחחחחחחחח ההודעה האחרונה הצחיקה אותי לוידעת למה XD

RINAAA

New member
בסוף סוד מגיעים לישראל או לא ???

היי אני חדשה פו ואני חולה אל סוד אז תגידו הם מגיעים לישראל או לא ???

הוו.. גדול! הוא באמת מגיב?!

הבעיה היא שאני לא כל כך טובה באנגלית.. אני רק רשומה במיי ספייס ואין לי שמץ של מושג איך לעצב אותו :\
עוד לא נקלט שהם יגיעו לארץ!!!!!!! וזה יהיה בערך קצת אחרי היומולדת שלי וקונים לי כרטיס מתנה ליומולדת ^_^

למעלה