בנות יוזמות

קלי 15

New member
בנות יוזמות

בנות יקרות, בטח המחשבות על יוזמה של תחילת קשר עברו לכן יותר מפעם אחרת בראש... מה דעתכן? האם עלינו להמתין שהבן יעשה את הצעד הראשון או לקחת את היוזמה לידיים שלנו ולהתחיל ראשונות? אם כן- אז איך? ישירות או באמצעות רמזים? אם לא- למה? כאן זה המקום להביע את דעתכן! בנים- גם אתם מוזמנים להביע דיעה.

אז ככה:

המחשבות אכן עברו, בעיקר שאת דלוקה על מישהו את מתה לדבר איתו כבר אז את מתחילה לחשוב אולי אני יילך להתחיל איתו או להזמין אותו.... במקרים מסויימים זה אכן יכול להועיל אבל כשזה לא נחוץ - בנות אל תיכנעו לכך!!!!! למה להפוך את חיי הבחורים לקלים יותר משהם עכשיו! החיים של הבנות גם ככה קשים לא צריך לתסבך אותנו עוד יותר... תפקיד הבנים הוא ליזום, להתחיל, להזמין וכו´ - זה היה ותמיד יהיה! אני בעד שזה ימשיך כך.... :)

תגובתי.... ../images/Emo8.gif

היי! לדעתי אם מישהי דלוקה על מישהו וחושבת שמשהו יכול לקרות בינהם אז היא צריכה לפעול וליזום! אפשר באמצעות רמזים, דקים, עבים, באמצעות חברות, פתקים דיבורים והכל! אבל תדעי שלפעמים זה מצליח ולפעמים זה לא הולך, אז תדעי שגם אכזבה יכולה לצפות לך!!! ביי

נריה_ה

New member
מה רע בזה???

זה עוזר הרבה פעמים במקרים בהם הבן ביישן, או לא בטוח בעצמו... אני לא מאמין בתפקידים של בנים/בנות... אבל יש בנים שכשמתחילים איתם הם מתנפחים ומזלזלים בבחורה, אז כדאי להיזהר. נריה

למעלה