בנות יקרות אנחנו בשנת 2011 עוד מעט 2012

klapim

New member
בנות יקרות אנחנו בשנת 2011 עוד מעט 2012

מידי פעם עולה העניין שאיתן וקרן קימו יחסימין מין בוילה!!!!!!!! וכולכן מצפות שאיתן יתנהג לקרן אחרת!!!!!!! למה? ככה כי הוא שכב איתה שומו שמיים עכשיו הוא מחוייב לה לעולמי עולמים עוד מעט תגידנה שקרן נותנת ואיתן סתם זיין שמנצל בנות!!!!!!!! אז ככה לידיעה בלבד מזמן כבר בנות לא נותנות וגבר לוקח מה דעתכן שאולי איתן נוצל מינית יש מצב??????

הוא לא מחויב לענוד לה טבעת אבל יש מה שנקרא...

כבוד בסיסי. "שלום/צהריים טובים/ערב טוב. רוצה קפה?". הוא דפק וזרק במלוא מובן המילה. ו- "און נשיונאל טיוי"! (טוב, סוג של)

סלינה1

New member
יש מחסור בסימני קריאה? כי נראה שהשתמשת

בכולם. מה זה הפניה הכללית לבנות הפורום באשר הן? כאילו..כולנו התאגדנו ביחד, קיימנו הצבעה והחלטנו?
מה אתה רוצה להגיד? שהוא נהנה? שהוא נאנס? לא זה ולא זה?
אני מבינה שלדעתך אין בעיה לקיים יחסים מול כל עם ישראל בטלוויזיה ולרוץ לספר לאומה. מה רע בפורנו לעם?

סלינה1

New member
אני אמרתי אחרת?

הוא מניח שכולנו חושבות שהאשמה היא באיתן אבל לקפוץ על גבר שלא מעוניין, לעשות סקס מול מצלמות ולרוץ לספר לחבר'ה, זו לא ההתנהגות של רוב הבחורות. אני לא מרגישה אליה אמפטיה מיוחדת.

Klayhamn

New member
סליחה הצלחתי איכשהו לפרש את הודעתך

באופן שגוי...
סורי

klapim

New member
סליחה,,,,,,,,,לא ראינו שום פורנו

ואם קרן לא היתה מספרת אף אחדלא היה יודע חץ משניהם

אבל גם אם אף אחד לא יודע חוץ משניהם ...

בעיני זה עדיין חסר רגישות להתעלם ממני בבוקר שאחרי ואילך.

סלינה1

New member
נכון. זו נראית לך התנהגות נורמלית של בחורה?

גם לקיים יחסים כשלא רוצים אותה וגם לספר? לפחות שתשתוק ותלך לפינה להתבייש.

webguy

New member
זה היה חכם מצידה אם לדניאל היה כבוד :)

לדעתי קרן נתנה פרסום ליחסי המין בשביל שזה יגיע לדניאל וזו תנטוש את הצנון בכעס ..!! והיא תשאר עם איתן עד למליון .. דניאל משום מה מבליגה למה שקרה בין קרן לאיתן מה שבעיני אומר שאולי הבחורה נשארת למליון ואחרי זה בי בי ..!! רוב הבחורות היו כבר עושות מהומה מעניין כזה ..והיא זה עובר כאילו לא קרה דבר או שאני כבר לא בענינים ...:)

סלינה1

New member
האמת שהכריחו את הצנון. אולי הוא גם היה שתוי

הוא לא רצה לצאת לדייט. במצב רגיל כל בחורה היתה זורקת אותו. היא לא רוצה לתת לה את המיליון.:)))

ELA86

New member
שקרן קודם כל תכבד את עצמה אחרי זה יכבדו אותה

למעלה