בנות יקרות,זקוקה לתמיכתכן,הסבריכם

פוקית27

New member
בנות יקרות,זקוקה לתמיכתכן,הסבריכם

ואצבעותכן בדחיפות היסטרית. בבקשה תענו לי בדחיפות,אני מנסה לשמור על קור רוח אבל קשה לי. המצב הוא כזה (מי שקשה לה עם תאורים שתמנע), היום היום ה- 27 ,אני רגילה לקבל כמו שעון כל -28 ,לפני כשבוע הפטמות שלי התחילו לגדול ולשנות את צבען ויצאו להן כמה בלוטות מונגומטרי. הרעב גדול,עייפות קיצונית פצעים מפה ועד להודעה חדשה. אתמול בבוקר בשעת מאמץ היתה טיפת דם אחת וגם לא אדומה במיוחד,במשך כל היום קצת דם יבש (בקושי )אבל התחתונית נקיה. היום בבוקר (בשתיים)עוד טיפת דם וקצת הפרשה חומה ,כמה טיפות וגם רק בעת מאמץ. אני רגילה למחזורים עם כמויות,הקדמה של חמישה ימי הפרשה וכשהטיפה הראשונה מגיעה צ'יק צ'ק אחריה כל השאר וגם בדרך כלל במחזור אני לא מסוגלת לאכול בכלל. בנוסף לכל מאתמול אני כל הזמן משלשלת,בדרך כלל במחזור יש לי עצירות. בדיקה ביתית כבר התפטתי לעשות והיא יצאה שלילית(אולי יש שם איזה פס חלש אבל לא ודאי.) מה דעתכם ?מה קורה לי?ואם זה זה והטיפות הם השתרשות אז לא אמורים כבר לראות בדיקה חיובית? מחכה לתשובתכם הזריזה ו-
מראש

smagi

New member
פוקית יקרה - אולי תגשי ותעשי בדיקת

דם???? הלוואי הלוואי הלוואי
מחזיקה לך אצבעות מגי

m i c h a l y

New member
פוקית יקרה, גם לי זה מרגיש

שאת אוטוטו עוזבת... (
) אבל רק הזמן יגיד. חיכית כל כך הרבה, אז חכי עוד יום יומיים ואז תערכי שוב את הבדיקה (או בדיקת דם). בכל אופן, בתור אחת שהמחזור שלה ממש ממש ממש לא סדיר - אצלך זה פחות מסובך. נסי שוב מחר, או אולי מחרתיים (אם תצליחי להתאפק) ובנתיים נסי להעסיק את עצמך בהמון המון דברים. המחשבות שלך עכשיו לא ממש ישנו - או שנקלטת או שלא... בכל אופן - הנה כבר האצבעות שלי מוחזקות, ובמחשבותיי את אני איתך
, אז המון המון בהצלחה בהמתנה הנצחית, מיכל.

Gill Gallad

New member
פוקית יקרה, זה נשמע לי טוב...

אני מאוד מאוד נזהרת, לא רוצה לפתח תקוות שוא, אבל את מתארת סימנים שהם מאוד חריגים לסימפטומים הרגילים שלך במחזור אז אולי את באמת לא אמורה לקבל מחזור
אם את אכן בהריון (הלוואי
) אז הוא עדיין מאוד מאוד צעיר ובדיקת הריון ביתית אכן עשויה להראות רק פס בהיר מאוד, כמעט שקוף. אני מבינה מאוד את הרצון לדעת, אבל הייתי מחכה עוד יומיים-שלשה ואז בודקת שוב או עושה בדיקת דם כפי שכבר הוצע כאן. מכל מקום את האצבעות שלי כבר יש לך!!!
!!

ממליצה בחום על בדיקת דם ..

לטובת השקט הנפשי שלך .....וחוץ מזה יאללה לכי כבר מפה .....(סתאאאאם תישארי אבל עם 2 פסים יפים נשיקות דארמה

פּוֹנְג

New member
את מוכנה בבקשה להתרכז בפס החלש...

את כבר יודעת הרי שפס חלש הוא פס. מחזיקה לך אצבעות שזהו אכן פס חלש ולא תעתועי הדמיון.

מסכימה עם כל מה שחברותיי פה אמרו

את חייבת לעשות בדיקת דם שתקבע חד משמעי שזה הריון לפי מה שנישמע לי זה כן (אם אכן התיאורים מדוייקים). (הלוואי ואמן שזה הריון
) מחכה לשמוע בשורות טובות

פוקית מה קורה?

את מתכוונת להשאיר אותנו במתח עוד הרבה זמן???. יאללה תודעי משהו....ועדיף שיהיה....נעים !!!!!@

פוקית27

New member
הלוואי והיה לי מה להודיע,המצב די

סטאטי ואני מניחה שזה טוב. דימום קל,(מסתפקת בתחתוניות),קיבה עקומה ,רעב וציצי כואב. נחכה עוד יום יומיים,אני מקווה שזה יגמר ואז אוכל לחגוג. כרגע אני דיי סקפטית,השתרשות זה דבר שרק שמעתי עליו תמיד זה נראה לי כמו פנטזיה,אבל אולי זה אמיתי. בכל אופן אני לא ממהרת לצהול ,אמנם קשה לילחכות שיעבור הזמן אבל משתדלת לא לצפות לכלום. העיקר שיש לי אותכן ובעלי שעוזרים לי לעבור ימים שכאלה.

ענבר29

New member
מחזיקה לך אצבעות חזק חזק

אבל גם אם זה לא זה אז לא נורא, תמיד יש חודש הבא.

פוקית27

New member
גם אני,מאתמול בערב יש דימום אבל אני

עדיין עם תחתוניות ,עייפות ותאבון גדול. בשלב מסויים היו כאבי בטן וחשבתי הנה זה מגיע,אבל זה לא . מצד אחד יש דימום של מחזור אבל הכמות היא עשירית אם לא פחות ממה שאני רגילה לו. בכל אופן אין מה לצפות יותר מדי,אם זה יגמר עד מחר אז סביר להניח שבסוף השבוע אני אעשה עוד בדיקה, מה שבטוח הוא שברגע שאדע גם אתן תדעו.

m i c h a l y

New member
צ'יואו איזה מתח! ../images/Emo140.gif

החזיקי מעמד, נראה לי שלקראת סוף השבוע תקפצי עד השמיים.... מחזיקה אצבעות, מיכל.

למעלה