בנות יקרות- יש לנו סלב בפורום!

PeachGirl

New member
בנות יקרות- יש לנו סלב בפורום!../images/Emo140.gif

מעיין היקרה שלנו דיגמה את ציפורניה המקסימות לחברת שיק! מגיעה לה המון פירגון=] את מלכה!
תראו כאן

RUTHIE1

New member
טוב זה לא חדש שהציפורניים של מעיין מדהימות

הרבה
על הזכיה והכבוד מעיינוש!

רחלי ג

New member
מזל"ט.אין כיף יותר גדול מלדגמן ציפורניים../images/Emo13.gif

יפות כמו שלך ולזכות בכזה כבוד על תחביב מקסים כמו שיש לך(לנו) כל הכבוד. איך המוצרים?לא ידעתי שיש להם מוצרים אחרים פרט ללקים.זה חדש?

mayane21

New member
תודה רבה מקסימונת ../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

עדיין לא יצא לי להתנסות במוצרים, עבר רק שבוע מאז יום הצילומים ועבר עליי כל כך הרבה- לימודים, עבודות הגשה ועוד.... ולא מצאתי את הזמן. גם התנזרתי שבוע מלקים כדי לא להרוס את הציפורניים ולכן אני ממש מחכה קודם כל להתנסות בלקים מהקולקציה החדשה
גם אני לא כל כך ידעתי שיש להם מוצרי טיפוח ואיפור, פשוט הם צריכים לתת יותר את הבמה והפרסום לכך, אך המוצרים נמצאים בחנויות וברשתות השונות. לגבי התמונות של התחרות- כולנו העלנו בקבוצת הפייסבוק אם תכנסי לקבוצה ולקטגורית "תמונות" את תראי את של כולן.

kaur

New member
אה-הא! על זה הייתה כל ההתרגשות, מעיין!../images/Emo68.gif

mayane21

New member
מקסימה ואהובה שלי ../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

כמה ריגשת ושימחת אותי, אין לך מושג..... ראיתי את ההודעה אך לא היתה לי את האפשרות, להיכנס ולהודות לך על ההודעה המקסימה הזו שליוותה אותי יום שלם עם חיוך ענק על שפתיי ואור בעיניים ! כמה כיף שיש לי אותכן
הפרגון, ההודעות החמות והתומכות, נוגעות לליבי ולא באות כמובן מאילו! תודה על הכל
אעלה פוסט ממש בימים הקרובים עם כל הפרטים.......

lilo4

New member
זה פוסט שאני אשמח לקרוא ../images/Emo13.gif

באמת סיקרן אותי לשמוע איך היה
האמת שהרעיון הזה לקחת אותך ליום צילומים שלהם היה רעיון חזק, יש לך ציפורניים מקסימות

mayane21

New member
את מקסימה ../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif

הפוסט כבר עלה לאוויר.... אני אעלה את הקישור
תודה!!

PeachGirl

New member
אני שמחה שהתרגשת!

ובמיוחד שהלכת עם חיוך! כיף לשמוע=] כ"כ שמחתי לראות שזאת את שישר קפצתי לפה

למעלה