בנות יקרות עזרה. אני רוצה להכין תבשיל לערב שי

עטרהלה

New member
בנות יקרות עזרה. אני רוצה להכין תבשיל לערב שי

שישי בסיר לבישול איטי. מאחר ואני לא מנתקת אותו מהחשמל עד מוצה"ש הכי טוב שאעשה חמין לא? יש למשהי מתכון מסודר לחמין טוב בסיר בישול איטי? אני משתמשת לחמין בכרעיים,חיטה ושעועית חומה/לבנה,תפו"א (אפשר בטטה) ושום, בצל. תודה לכל עונה
 

cial 1

New member
בוקר טוב לך מומלץ החמין עטרהלה../images/Emo3.gif

השאלה היא רק יש לך מתכון לחמין אם כן זה הכי מומלץ רק ש שעליך לתת בסיר קודם רתיחה קטנה ? אם את רוצה הסבר תקבלי על הכול מומלץ בסיר החמין כן יש תגידי כן על איזה טעם גם לחמין יש מהעדות וגם כך סתם חמים וחמים.? עד אז יום טוב לך
 

עטרהלה

New member
תודה לך על תשובתך.לא משנה לי איזה חמין הכל הו

הולך. רק בלי שקיות קוקי אם אפשר. אני אוהבת שהכל מעורבב ביחד:חיטה,שעועית,עוף,תפו"א ודכ'. איך את מכינה? מטגנת קודם בצל ומניחה בסיר ומעליו את הקיטניות ,עוף,תפו"א,תבלינים ולכסות עם מים עד גובה המצרכים? כך נראה לי הגיוני לא? להפעיל על "גבוה" עד שירתח ואז מנמיכים "לנמוך" כל הלילה? תודה שוב.
 

cial 1

New member
מתוקה קבלי חמין עם קצת תדרוך?../images/Emo6.gif

נכון כול מה שציינת אבל כול אחד ואיך הוא מכין ומבין? הערה? לבי החיטה לא מומלץביחד? אלה אם את אוהבת אז ממש כמות מזערית כי החיטה יש בה עמינלים והיא גורמת לצור דביקות . אז יש מי שאוהב גם דביק למה לא ויש שלא והנכון הוא לא זה לגבי החיטה תמיד יש להכין אותה בשקית הקוקיס נכון והכי נכון היא בסיר נפרד קטן על הפלטה? יש לך כך לסיר הזה הוא כמו כולם די גדול הנפח נכון. את אוהבהת עוף אז בסדר בשר גם כאן אשדרג לך משהו? 4 חתיכות כרעיים של עוף או ( 6 חיתוכות בשר צינטה מעט שומני לאוהבי הבשר?.לא הכי גדולות כמו למנה טובה) 2 כפות מרק עוף 4 כפות פפריקה מתוקה גדושות כפית מלח גם גדושה-כי יש לנו מרק עוף? 2כפות כמון לא גדושות תחון כמובן 1 ראש שום 2 בצלים קאנים יפים נקי עם הקליפה אם אין הקליפה יפה אז בלי?הקליפה חצי ק"ג חומוס טוב גרירי כמובן מושרה לילה לפני+ כוס1 של שועית חומה מקסיקנית או הלבנה יבשה כמובן להשרות גם?יחד חצי כוס שמן טוב+ עוד 2 כפות כדי לטגן חצי בצל ו2שני שום. ביצים 5 ? תפוחי אדמה כ-..7 טובים גם בינונים... רוצה חיטה אז חצי כוס קטן ממש קצת 3 תמרים או עדיף 2 כפות סוכר. הסוכר גורם גם עוד מכון השחמה? אבל הוא נותן לרוטב להיות סמיך טוב עסיסי? עכשין מים כמובן מעל ב3 עד 4 סנטים? מייל? אופן ההכנה את בסיר נפרד גדול משחימה את הבשרים שבחרת על שני הצדדים כשני דקות גם כשר וגם אין חיידק זה חשוב. להוסיף את הבצל והשום בתיגון מעט להסיר את הבשרים להכניס לסיר את החומוס השועית מה שבחרת אבל על פי הכמות שיש כאן. פותחת את הפפריקה הטובה בחצי כוס השמן ןמוסיפה לתוכן הסיר עם כול המרכיבים של התבלינים מעל התפוח אדמה בסידור ליד הביצים ומעל הבשרים שהכנת. כמובן להשם והבצים בתוך כול המרכיב שלה הסיר להרתיח הכול עד להרתחה אחת טובה להסיר מהגז שלך? ובעדינות הכול להרכיב בסיר הכמין זה לא קשה פשוט את חוזרת רק על אותו סידור. וגם בסיר יש לתת על הגוה עד שהכול בסדר ואז יש לך את הטמפרטורה של השבת. עכשיו כאשר יש לנו סיר ענק והוא על הפטת שבת יבוא. אז ניתן להוסיף בנייר כסף את הג'חנון או שקית קוקיס עם הרכב משודרג עדין של אורז ובשר תחון או לבד יש הרבה אפשרויות גם הצ'ונט אין סוף לתוספות שהם בכול מני ויברציות טובות בקייף מסרתי מה שאני כן מיוחדת לדעת בשבת שלום השבת הבא עליך יהיה לך חני
 

cial 1

New member
טיפ שלי לחמין? שקיקית תה להורדת כאב הראש בבית

וגם משחימה את הכול זה ידוע הרי הימנים על הביצים הם מניחים? אבל יש לנו ריח קצת קשה לפעמים ובדוק השקיות תה בפני מונועות כאבי ראש גם הריחות גורמות לפעמים לכאבי הראש?
 

עטרהלה

New member
../images/Emo20.gifתודה רבה רבה לך!ננסה השבת ונראה.מה שבטוח ש

שאכין עוד תבשילים ליתר ביטחון! לא יודעת למה סתם יש לי חשש מהסיר הזה! והרבה חברות שלי משתמשות בסיר הזה ונהנות!
 
למעלה