בנות יקרות צריכה את עזרתכן בדילמה...

מעיין153

New member
בנות יקרות צריכה את עזרתכן בדילמה...

היי בנות המון זמן לא נכנסתי לפורום ...
מספרת את הסיפור בקצרה..
לפני שנתיים ו4 ילדתי תאומים בניתוח קיסרי יש לי אנדומטריוזיס בדרגה קלה
לאחר הניתוח בדוח של הבית חולים רשמו שנצפו הדבקויות וגם ליד המעי..
היום אני שוב בהריון בשבוע 29 ומתחילה לחשוב איפה ללדת, הרבה חרדות ולחץ
האם ללדת רגיל או קיסרי ואיפה אשמח לקבל המלצות על בנות שעברו קיסרי אחד ואיך ילדו בלידה השנייה ואיפה
בלידה הראשונה ילדתי בתל השומר הצוות היה מקסים אך הבית חולים היה מאוד מסריח ולאורך כל האשפוז הסתובבתי עם בחילות זה לא היה נעים, ובין היתר גם המחרחק מבית שהיום אני חושבת על זה יותר שיש לי ילדים בבית ושלבעל היה קצת קרוב
האופציות הקרובות אליי
זה מאיר, ולנידו אשמח לחוות דעת תודה לעונות...

liats80

New member
היי :)

ילדתי רק פעם אחת, גם תאומים וגם בקיסרי (לא מתוכנן).
גם אצלי בדוח ניתוח כתבו שנצפו הדבקויות...
ו - גם אני ילדתי בשיבא.
היתה לי חוויה נוראית (נדמה לי שכבר כתבתי עליה כאן, אם תרצי אכתוב לך בפרטי).
בכל אופן - אני מאוד לא ממליצה על שיבא.
לפני הלידה קיבלתי המון דיס-המלצות עליהם וחשבתי שהכל יכול לקרות בכל מקום ובכל זאת הלכתי ללדת שם. אבל בלידה שלי זה היה תלוי בעיקר בצוות - גם במקצועיות וגם ביחס - והם לא תפקדו כמו שצריך.
שמעתי שהמחלקה במאיר טובה, אבל אני לא מכירה באופן אישי.
הבנתי מחברות שהמחלקה בבילינסון נהדרת (למען הגילוי הנאות אספר שאני כרגע עובדת בבילינסון, אבל לא בגלל זה אני ממליצה) - את יכולה להתרשם קצת מבייבי-בום (לפחות ממראה המחלקה). שוב - זה לא מנסיון אישי.
לגבי קיסרי או טבעי - זה תלוי בך ובהמלצת הרופא שלך. הרבה פעמים מי שעברה קיסרי פונה לקיסרי, אבל אין בכך הכרח.
אין כל כך התייחסות לאנדו בלידה. כך שמהבחינה הזו זה לא ממש משנה איפה תלדי.
מאחלת המשך עגול ורגוע, לידה קלה וידיים מלאות באושר.

ליאת.

o o z a

New member
היי מעיין

מקווה שאעזור לך חלקית לפחות,
ילדתי בלניאדו בניתוח קיסרי, ידענו מראש שהכיוון הוא לקיסרי כי היא הייתה במנח עכוז כל ההריון, התלבטתי נורא איפה כדאי ללדת (מאיר/לניאדו) אבל לא הספקתי לבדוק לעומק כי פיצקית הקדימה והגיעה במפתיע חודש לפני הזמן ואחרי ירידת מים נסענו ישר לבי"ח הקרוב, לניאדו.
החוויה הייתה טובה מאוד, אני יכולה לומר לך שמהרגע שאמרתי לרופא שאני עם אנדומטריוזיס הוא ישר קרא למנתח נוסף וממש התייחס לעניין בכובד ראש, הניתוח עבר בשלום, נצפו הדבקויות ותפרו אותי במקסימום תשומת לב לאיזור החתך..

בלניאדו יש 2 מחלקות, האחת משופצת והשניה חדשה,
אני הייתי במחלקה החדשה, נקי שם מאוד ונעים ! רב האחיות מקסימות,
מקפידים על שעות הביקור שזה חשוב מאוד!

בהצלחה!!

זואילי

New member
יפתי!!!

אמנם אני מתעדכנת לגבייך מחברתינו המשותפת, אבל מנצלת את ביקורך כאן
כדי לברך אותך על ההריונס הנוכחי שלך!
שיהיה בהצלחה ובבריאות

מעיין153

New member
זואילי תודה רבה

גן לך מגיע מזל טוב אומנם באיחור קליל, כיף לשמוע גם אני מתעדכנת דרך חברתנו המשותפת צריך לעשות מפגשון הרבה זמן לא נפגשנו....

שלום מעיין

בשעה טובה על הבשורות הטובות!
לשאלתך, אצלי לידה ראשונה לפני כ- 5 שנים (2009) הייתה בניתוח קיסרי (הריון תאומות + שליית פתח) בתל השומר.
כמוך, גם אני הזדעזעתי מהמחלקה, בפרט שגם לאחר הניתוח היו סיבוכים (טרום רעלת) שגם אם רציתי לא יכולתי לעלות למלונית...
לידה שנייה, הייתה ויב״ק בבלינסון (2010), בוא נאמר את זה כך, אם את מעוניינת ללדת ויב״ק, אני לא בטוחה שזה המקום הנכון לכך. אם את מעוניינת בעוד פרטים אשמח לפרט במסר.
לידה שלישית, (2012) הייתה גם ויב״ק (כן, עדיין זה נחשב ויב״ק, לא משנה כמה לידות עברת בדרך מהקיסרי) ועברה במעייני הישועה. שם הייתה לי ממש חוויה מתקנת לבלינסון. הצוות היה מאוד מקצועי וגמיש (עד כמה שניתן) ללכת לקראת הרצונות שלי. ממה ששמעתי יתכן שבלניאדו הגישה היא מאוד דומה.

הרבה בהצלחה ובריאות.

למעלה