בנות יקרות, רוצה להזהיר אותכן מהחלקת שיער

shirsur

New member

אחרי שחודש אני כבר ממש מתבאסת..ברמה יומיומית,
החלטתי לשתף פה בפורום, שאולי לפחות בנות אחרות לא יצטרכו לעבור את הסיוט שלי.
לפני חודש הלכתי למספרה שהמליצה לי חברה על מנת לעשות החלקה בשיער.
הספר התבונן לי בשיער, והוא ושתי העובדות שלו התחילו בתהליך שמי שיודעת או לא לוקח כמה שעות טובות (גם אם אין לכן שיער כל כך ארוך).
הייתי ביום חופש, והיה לי זמן לחכות..אז לא נורא.
הגעתי הביתה ובהמלצת הספר לא חפפתי ולא נגעתי בשיער, ואפילו משכתי את זה ויצא שחמישה ימים לא חפפתי (בשבילי זה הרבה),
לאחר החפיפה, המתנתי שהשיער יתייבש כדי לראות את התוצאה. איזו אכזבה!!!
השיער לא ממש חלק, יש חלקים עם גלים, ובכללי הוא קיבל צורה משונה. יש לציין שזו לא פעם ראשונה שעושים לי החלקה בשיער, כבר עשיתי במשך השנים 4-5 פעמים החלקה, אצל כמה ספרים שונים, והכל יצא יחסית יפה..חלקן יותר חלקן פחות. אבל אפשר לומר שיצאתי מרוצה מכולן.
התקשרתי יום אחרי לספר, ועידכנתי אותו במראה השיער והוא אמר לי שאין בעיה ושאחזור שוב למספרה.
לאחר התלבטות אם לחזור למספרה שוב...כי אני גרה בצפון והמספרה באיזור השרון, ובכל זאת זה כמעט שלוש שעות נסיעה (הלוך חזור),
שוב הוצאות נסיעה, החלטתי ששילמתי מחיר כספי לא קטן על החלקה, ושאם איני מרוצה מהתוצאה..שווה לחזור אליו לנסות לושוב תקן.
חזרתי למספרה שם, ושוב התחיל התהליך של חומרים, חפיפות, והמתנה ארוכה, שחפפו לי את השיער לפני הייבוש הסופי, החופף אמר לספר שהוא חייב לשים לי מסיכה על השיער כי הוא ממש ממש יבש. ייבשו לי קצת את השיער וכשבאתי לגעת בשיער...הרגשתי שיש הרבה קצוות קשים..הספר החליט למרוח לי חומר שלטענתו "יעשה לי קסמים בשיער וישקם אותו", לחומר היה ריח כימי ממש חזק, וכל הלקוחות שהיו הריחו אותו, לי גם ירדו ממנו דמעות.
חזרתי הביתה, ושוב המתנתי מספר ימים, וחפפתי...וחשכו עיני....השיער נראה כמו פן ממש גרוע...השיער שרוף וחרוך, והמגע.כמו של סקוץ'.
הלכו 1300 שקל, הלך השיער, והלך המון זמן...
למספרה הזו לא אחזור יותר, אבל את הלקח שלי למדתי, החלקות שיער לא מבצעים אצל כל אחד..ולא בכל מספרה.
עדיך לחשוב על זה חודש..לברר בכמה מקומות ואצל כמה בחורות שעשו.. ורצוי אפילו ללכת למספרה לפני ולבדוק עם אילו חומרים הוא עובד.
מה גם שפעם הבאה שאלך, אני אעמוד על זה שרק הספר עצמו ובעל המספר יתעסק לי בשיער ובכל התהליך, ולא שאר העובדים.
החלקת שיער היא תהליך שהזמן בו צריך להיות מדוד, וצריך לעקוב אחר התהליך..וכנראה משהו שם לא היה בסדר.
את מצב השיער, את הזמן שלי, ואת הכסף-שומדבר כבר לא יחזיר.
והמזל היחידי-ששיער גדל.... כי הנזק שנעשה הוא בלתי הפיך...שיער שניזוק ברמה כזו-לא ניתן לשקם, שקרן מי שיגיד לכן אחרת.
אז בנות יקרות, תחשבו טוב אצל מי אתן הולכות לעשות את התהליך הזה שנקרה החלקה.
כי איך אומרים: החיפזון מן השטן.

*ומי שמתכוונת לעשות החלקה בנתניה יכולה לפנות אלי בפרטי על מנת שאגיד לה לאיזו מספרה לא ללכת.

בהצלחה לכולן.

למעלה