בנות יקרות,שאלה למי שיודעת?

טלי בת 31

New member
בנות יקרות,שאלה למי שיודעת?../images/Emo140.gif

מה שלומכן? זאת שוב אני...טוב אז ככה,קיבלתי את תוצאות האולטרסאונד הויגינלי שעשיתי, וכך היה רשום: לרקע הכללי,עשיתי את האולטרסאונד בשבוע השביעי להריוני... היה רשום כך: נצפה שק הריוני ברחם עם שק חלמון,והד עוברי קטן 2 מ'מ,דופק בספק. בשחלה הימנית מבנה ציסטי בגודל 14 כפול 19. רצויה ביקורת רופא לודא את תקינות ההריון. הערכה לפי CRL 2 מ'מ תואם ל 6+6 W הכוונה גיל ההריון 5 שבועות+6 ימים. בנות מה אתן אומרות,יש סיבה לדאגה? מבנה ציסטי? גודל העובר יותר קטן? לצערי מחר שביתה כללית,ומחר היה אמור להיות התור לרופא,והכי קטע שביום שני ביטלו לי את התור אליו,בגלל בעיה אצל הרופא... איזה באסה התשובות אצלי,הפגישה עם הרופא נידחת,ואני דואגת,ולא יודעת מה פירוש התשובה של האולטרסאונד.... בנות עם למישהי יש מושג כלשהו,אנא זירקו לי טיפ קטן... תודה מתוקות

הנה טיפ גדול - את בהריון../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

לבדיקה של שבוע 7 זה יפה ותקין. בשבוע כזה מצפים לראות שק בחלל הרחם. אצלך ראו גם דופק וזה בכלל נהדר. לא יודעת איך הצליחו למדוד משהו בשבוע כזה, אבל אם כתוב שזה תואם ל-6+6 אז זה לא 5 שבועות + 6 ימים, אלא 6 שבועות + 6 ימים שזה בדיוק סוף שבוע 7. כך שגם זה תקין. מבנה ציסטי - כשנקלט ההריון היה לך עוד זקיק שלא בייץ ולכן הפך לציסטה. לא נראה לי שיש לך סיבה לדאגה. תקבעי לך תור לעוד שבועיים כדי שתראי דופק ברור וחזק.

פּוֹנְג

New member
יופי לראות אותך שוב.

אבל אני חושבת שתשובות תקבלי דווקא בפורום השני
אנחנו כאן יכולות לשמוח שאת מציצה עלינו ומפזרת את אבקת התינוקות שלך אצלנו.

טלי בת 31

New member
פונג יקירתי../images/Emo24.gifהתבלבלתי בפורום

איזה קטע... את רואה למרות ההריון,הלב לא שוכח אותך,ואת שאר הבנות... נשיקות

sushi123

New member
מבחינת הציסטה אין מה לדאוג כי גם לי

היה והכל תקין... אז נחזיק אצבעות שהכל תקין

למעלה