בנות יקרות, שאלה...

גלגולה43

New member
בנות יקרות, שאלה...

האם נותחתן בבית חולים פרטי או ציבורי?
מה משך האישפוז בבי"ח פרטי?
יש לי רופא מעולה (שיינמן)שאני סומכת עליו בעיניים עצומות, אבל אני חוששת שאם חלילה יהיה סיבוך כלשהו בניתוח במעיים או בשלפוחית למשל, אז לא יהיה רופא מומחה אחר בהישג יד במדיקל סנטר לדוגמא.
מה דעתכן?
אגב, שמעתי שמנפחים את הבטן בגזים במהלך הניתוח. האם הכאב הוא נסבל אח"כ כתוצאה מכך?
תודה מראש, ושבת שלום

שלום

אני עברתי ניתוח עם ד"ר שיינמן בבי"ח מאיר. אצלי הוא דאג שיהיה איתו כירורג..זה תלוי במקרה ובתכנון של מה עושים בניתוח אני משערת.
לגבי הגזים...אני לא זוכרת...סורי
בטח שאר הבנות יענו עוד מעט...
שיהיה בהצלחה

שמיץ1

New member
הכאב מהגז

היה מורגש בעיקר בכתפיים, שכמות, או אזור הסרעפת (כתלות בתנוחה).
למען האמת, כשחשתי אותו לראשונה הופתעתי מעוצמת הכאב כי לא ציפיתי שזה יהיה כל כך מורגש, אבל זה נסבל, וזה חולף. את גם מקבלת משכחי כאבים (אני הפסקתי ליטול אותם אחרי יממה בגלל יותר מדיי תופעות לוואי).

שמיץ1

New member
ובעצם הכי חשוב

לזוז כמה שניתן למרות הכאב, כי זה מה שמעביר את הכאב מהגז מהר יותר.

אני נותחתי בציבורי

בתל השומר הניתוח לא נורא הכאב היה בעיקר ביום השני אחרי שההשפעה של ההרדמה עברה הכאבים כמו שאמרו כן הוא מהגז שאכן מורגש באזור הכתפיים והסרעפת אבל ככל שקמים יותר מהר ככה גם הכאב עובר והוא לא כזה נורא מבחינת מה עדיף כל אחת והממצאים שלה יש ניתוחים קלים יותר איתי היתה מישהי ששוחררה יום למחרת ויש ניתוחים יותר ארוכים שמערבים עוד איברים תלוי איפה האנדו

ניתוח בפרטי

אני נותחתי במדיקל על ידי שינמן. בניתוח היה שינמן וכירוג נוסף פרופסור שפיץ. תוך כדי הניתוח גילו בעיה בשלפוחית ושינמן הקפיץ פרופסור שמתמחה בנושא. הניתוח שלי היה מורכב ואושפזתי במשך 4 ימים.

nsharoni

New member
נותחתי בפרטי במדיקל סנטר

אצל דר סוריאנו, הייתי באשפוז לילה אחד, אני זוכרת שהיו כאבי כתפיים, מה שאותי הרגיז שלא ידעו אותי בכל התופעות לוואי, (דרך אגב הבנתי שזו תופעת לוואי של ההרדמה ) כך שלא ידעתי שאני אמורה לחוש כאבים ובחילות כאלו. היה לי מוקד בשלפוחית השתן שצרבו אותו, לא ידוע לי על כירורג שהיה בניתוח. בהצלחה

גלגולה43

New member
המוקד היה בתוך השלפוחית?

או ישב על השלפוחית?
איך עלו על המוקד הזה? לפני הניתוח?

nsharoni

New member
על השלפוחית

הוא היה על השלפוחית, ראו אותו רק בניתוח. מלבדו היה עוד כמה מוקדים שאף אחד מהם לא ראו באולראסאונד הוגינלי.

גלגולה43

New member
בבדיקות אחרות ראו ממצאים?

האם עשית גם אולטרסאונד רקטלי?
אצלי ראו באולטסאונד ציסטה גדולה, כנראה אנדומטריומה שלוחצת על השלפוחית....
יש לכן מושג האם בניתוח רואים גם מוקדים רקטווגינליים ללא שעשו קודם לכן א.ס רקטלי או MRI?
האם היו לך תופעות שקשורות לשלפוחית בעקבות הממצא?
לי השלפוחית כל הזמן מציקה ואם אני מתאפקת היא מאוד כואבת :(
תודה :)

למעלה