בנות יקרות..שבת שלום..שאלה מטרידה

sara_00

New member
בנות יקרות..שבת שלום..שאלה מטרידה

בעניין הבטחת הכנסה וסיפור הרכב ...ללא זכויות לבעלות הרכב ולו גם רכב ישן וכו...מה האפשרויות והאם למישהי יש הצעה...האם יש לכן איזה רעיון ? ממש לא פיר הדבר הזה וטוב שלא דורשים מאיתנו גם לוותר על הרישיון ואולי גם לעמוד בפינה שעה כל יום...וברצינות כיצד ניתן לפתור את הבעיה ? תוכלו גם לענות לי במסר אישי. ערב נעים לכולם וסוף שבוע נחמד!

שמנתולה

New member
רושמים את הרכב

ע"ש מישהו אחר... (אחים, הורים, חברים אמינים במיוחד) אבל רק ע"ש מישהו שלא יעשה תרגיל וימכור אותו!!!

sara_00

New member
הבעיה היא ששמעתי שהם עולים על זה במ

במיוחד עם מוכרים את הרכב למישהו מהמשפחה ולא רק זה הם גם שולחים חוקרים לעקוב ולראות אם את נוהגת ואף שואלים את השכנים. מה עושים ?

שמנתולה

New member
הכוונה היא

לא למכור לבן משפחה אלא לקנות מראש על שמו. בקשר לבדיקות שהם עושים צריך רק הרבה מזל ושכנים טובים...

טושטושה

New member
../images/Emo57.gifלאמבינה... מפחיד... מי יסביר

הסברנה לי.. אנא? אם הרכב רשום על שם אחותי... ואם הדירה רשומה על שם אחותי... ואם אחותי היא נשמה טהורה שמוכנה לתתלי לגור בדירתה תמורת שכ"ד ונסוע במכוניתה.... ואם מבחינה חוקית אין לי [כאמור] שום רכוש - אז מדוע לביטוח לאומי יש בעיה עם זה? מדוע שיעקבו אחרי? היות ולא עברתי על שום חוק מדוע זה לא בסדר? הרי זה לא שיש לי רכב ו/או דירה ורחמנא לצלן הצהרתי אחרת..?

א י נ ס

New member
טושטושה

את מתארת מצב של האח הגדול, רחמנא ליצלן. את לא הבנת משהו יסודי. רק אם את לוקחת מביטוח לאומי איזשהי קצבה, אז יש מגבלות שונות. ומגבלת הרכב זה באמת חוצפה שאין דוגמתה. דווקא חד הוריות זקוקות לרכב כמו אויר לנשימה. היום אפשר למצוא רכבים בגרושים, אז מה הביג דיל פה? מה, אם לחד הורית יש דירה משל עצמה, היא לא זכאית לעזרה מבטוח לאומי? באשר לחוקרים של בטוח לאומי. חברתי היתה גרושה והיה לה רכב שהיה רשום על שם אמא שלה. לא עזר כלום. הם עלו על זה, והופסקה לה הקיצבה. אבל כמה שאני זוכרת היתה לה דירה בבעלותה, וזה לא הפריע לקבלת קיצבה. שכנה שלי מקבלת קיצבה מבטוח לאומי על נכות מסוימת (לא פיזית) וגם החבר שלה לחיים מקבל, לשניהם דירות. יש להם רכב, ואף אחד לא אוסר עליהם להחזיק אותו. בנות, אתן חייבות להאבק בבטוח הלאומי. לא יתכן שבטוח לאומי יפרנס את כל העולים מרוסיה שבאים לפה בגיל 80 ו-90 ובלי שעבדו חצי יום בארץ, ישר מקבלים קצבת זקנה יפה מהבטוח הלאומי. ואתן שנולדתן פה, עשיתם צבא, אתן מפרנסות את עצמכן, לא רק שלא תקבלו את המינימום מהמדינה הזאת, אלא שעל חשבונכם, המדינה תפרנס זקנים מופלגים חסרי תועלת שבאים לפה רק כדי לקבל את הקיצבאות הללו.

טושטושה

New member
אינס וכולן - לא לזה התכוונתי

אינס, ברור לי החוקים של ביטוח לאומי. וברורות לי זכויותי [העתידיות]. מה שלא הבנתי זה מדוע אסור לי או מדוע זה נגד החוק שאסע במכונית שרשומה על שם אחותי, או שאגור בשכירות בדירה ששייכת ורשומה על שם אחותי?

א י נ ס

New member
אסור/מותר

בקשר לרכב, אני לא יודעת. את כנראה צריכה להיות רשומה כנהגת שניה. למי יש זכות לבדוק כמה את נוהגת ברכב, וכמה אחותך? באשר לדירה, אנחנו (זוג נשוי) גרים בדירה שרשומה על שם ההורים שלי.

יש לי בשורה טובה בקשר לזה! ../images/Emo13.gif

באוקטובר הקרוב , אם הכל יהיה בסדר, תהיה הקלה בחוק שיגביל את שנת הייצור של האוטו או שויו. הרע במיעוטו... כלומר שאם יש לך חיפושית מעפנה שנת 75´ זה לא יפגע לך בהבטחת הכנסה. טוב, קצת הגזמתי, בטח מכוניות קצת יותר רציניות מזה... בינתיים או בלי קשר, הייתי גם אני רושמת את הרכב על שם מישהו אחר ונורא נזהרת, כי גם את זה הם בודקים.

sara_00

New member
הי חגית ! ולכולם..מדינה מתדרדרת..

האם זה בדוק לגבי אוקטובר ? מהיכן מקור האינפורמציה ? הלוואי ואת צודקת. ...כיצד להלחם בביטוח לאומי ? בחיי שה אי צדק חוגג במדינה הזו. צר לי אבל הפנים של מדינתנו מתכערים בצורה מפחידה מיום ליום עד שהפנים האילה נראים פני מפלצת...לא זאת המדינה עליה חלמו , אני משערת. מדינה מכוערת מבפנים ובאמת מה נותר אם חוסר הצדק ועושק הרש הוא שהפך להיות מאפין מספר אחד של מדינתנו !!! מה עושים???!!! דרך אגב התכנית של בילי מוסקונה מבט נשי מדכאת ביותר. משקיעים במשרד השיכון תקציב של 5.000.000 ש"ח לפרנס חוקרים שיעקבו אחרי נשים חד הוריות המבקשות סיוע בשכ"הד ועוד מקצצים ל 300 ש"ח וזה בתמורה להעלת שער הדולר ....

מקור האינפורמציה... ../images/Emo42.gif

מעו"ד אידית טיטונוביץ מ"נעמ"ת", כשהייתי שם בייעוץ משפטי... היא בהחלט אמרה שזה "נכון לעכשיו ויכול להשתנות", כמו כל דבר בחיים... אז מצד אחד לא שמעתי שזה השתנה, אבל לא לסמוך על זה יותא מדי... דרך אגב, גם לאימהות המקבלות השלמת הכנסה אסור להחזיק רכב??

למעלה