בנות יקרות

spooni

New member
בנות יקרות ../images/Emo13.gif

אני פורשת... אחזור אם אהיה מכורה ואובססיבית
היה לי כיף עד כה ונהנתי מכל רגע בקריאת ההודעות שלכן. בהצלחה.. בייייי

שלא תעזי!!!!

אולי אנחנו לא ממש מכורות < או שאולי אנחנו בהכחשה> אבל לי ולך יש תפקיד מאוד חשוב בפורום הזה : לעודד את כולן ולנסות לשמח
אל תלכיייייייייייייייייייי

spooni

New member
אני פורשת כי ..

זו לא פעם ראשונה שעולה הנושא של: "במה עוסק הפורום הזה ?" אני חושבת שבשלב הנוכחי של חיי הפורום לא מתאים לי. אני לא אובססיבית ואני לא מכורה לכלום וגם לא אהיה ואני לא בהכחשה , אפילו לא קטנה ביותר , אני פשוט חזקה מתמיד ושבתי מהמתים לחיים. אני יכולה לתמוך ולהציע הצעות אבל הדרך שאני מציעה היא שונה לחלוטין (ממה שאני מבינה) ממה שהפורום מדבר עליו. וגם כשאהיה במצב של פרידה והתמודדות איתה , אני לא חושבת שאגיע למצב של התמכרות, אני אבחר בדרך של חיים וזרימה ושינויים ולא דרך שבה אני מתעסקת בנושא כל היום כי זה מגביר את האחיזה שלי בו וגורם לי לדאון ולהיות ממורמרת. אני מרגישה שהפורום גורם להיאחז יותר ויותר באובססיה ולא לשחרר אותה. אני חושבת שגברים שונים מאיתנו , שאנחנו חלשות בסיטואציות מסויימות וזה מה שהופך אותם למניאקים בעינינו. אישית אני לא חושבת שגברים הם מניאקים. הרי התחלתו וסופו של כל תהליך מקורו בהחלטה שלנו , אנחנו אחראים להכל. אז .....אל תשכחו לצחוק ..לזרום ולעשות חיים מבלי לפגוע בעצמכן

ראיתי באחת ההודעות

לגבי מי מכורה ומי לא.. ואיך אפשר למצוא תסמינים.. ובכן זה מה שהעלתי ברשתי.. למי שמעוניינת לקרוא. למרות שלדעתי כל אחד יכול להזדהות עם זה.. בין אם מכור או לא.. נראה לי די טבעי להיות בדאון כשלא מקבלים אהבה... ובימי האינטרנט.. גם למייל ולהודעות מתמכרים בקלות.. לא? ולהלן הציטוט בחיפושי בגוג.. באחד מפורומים של בריאות -------------------------------------------------------------------------------- חולה אהבה - חולה לכל ענין ודבר -------------------------------------------------------------------------------- בטאונה הרשמי של החברה הבריטית לפסיכולוגיה - THE PSYCHOLOGIST מציג עבודה של ד"ר פרנק טאליס, הגורס שאדם המגדיר עצמו כחולה אהבה, מהוה בעיה רפואית כמו כל מחלה אחרת, בשל הנטיות האובדניות העלולות להתלוות לתופעה זו. "לב שבור" נשמע כאמרת כנף או דבר שפר, אך יכול להסתיר מאחוריו תחושות יאוש וחוסר תקווה שהמרחק בינהם לבין חשיבה אובדנית אינו רב. במקרים אחרים חולי אהבה מצביעים על סמני תשישות (נפשית). אם במאה ה -18 התפתחה המחשבה שהתאהבות וחולי אהבה הם מצב טבעי, כיום מצביעים על כך שחולי אהבה יכולים לגלות סמני התעלות, ואאפוריה עד כדי מצבי מניה מחד גיסא, מול דכדוך, חוסר שינה, בכי ודיכאון מאידך גיסא. מצבים אילו בולטים במיוחד כאשר ההתאהבות אינה זוכה בתגובה הולמת מצד מושא האהבה. תופעות אילו מזכירות במידה לא מבוטלת מצבי אובססיביות ותופעות מניה-דפרסיביות. כדאי לציין, שיש טיפולים למכביר לבעיות פסיכו-סקסואליות למשל. לרגש הבסיסי של בעיות הנובעות מהתאהבות או אהבה נכזבת אין עדיין מענה פסיכולוגי הולם. תחושות כפיתיות מחשבתית זו משליכה גם לעיסוקים אחרים כמו נבירה כפיתית בדואר האלקטרוני.

Betterfly

New member
חחח נבירה כפייתית

בדואר אלקטרוני... אני חושבת שיש לי את זה.
איך יודעים שזה כפייתי?..

שכשאת באה להודעות את בצפיה למשהו טו

לדעתי הטיפוס הנובר בדואר במייל.. האתרי היכרויות( נובר - לא רק קורא...) הוא גם הטיפוס המלפרטט.. כזאת שחייבת פידבקים גם אם היא לא רוצה אותם.. יכול להיות?? שלא נדע איזה פלרטטנית אני.. בלי שום קשר בכלל לרוצה או לא.. זה ממש משחק עבורי... דרך אגב אתמול הגעתי גם לאיזה כתבה שכתבה נורית יקירתנו בחלק א וחלק ב. מדהים מזדהה עם כל חלק ב'. אוקיי אז אני מכורה. מה עכשיו?? ז"א.. אני לא אגיע למצבים פתטים.. והטרדות.. ואני כן תמיד אהיה עם אצבע על הדופק. . בל כל מה שהיה כתוב שם עם הקטע של למצוא אהבה במקומות לא ראויים( להלן פלרטטנות - עם: הבנקאים, אנשי עסקים, מנהל הסניף.. ) אבל!1 זאת לא אהבה מהסוג שרוצה שיבואו איתי הביתה. זה פשוט שיאהבו אותי וזהו. גם הנשים וגם הגברים. ז"א זאת לא אהבה ע"ב מיני. זה עדיין נחשב???

Betterfly

New member
לא כל פלרטטן מכור לאהבה...

כך נראה לי לפחות... אני נוברת במייל כי אני מצפה לתשובות מחברים וגם לג'אנק מייל מצחיק ואני עושה את זה הרבה פעמים ביום... זה נחשב?

E D G Y

New member
אני גם בקטע....100 פעם ביום בודקת

אימיילים וכו'.... אובססיבית משו... או משועממת נורא...

Betterfly

New member
כן

אבל לא מרגישה שזה פוגע לי באורח החיים התקין, ככל הנראה זה אחד המדדים הרציניים להתמכרות. דיברתי עם הפסיכולוגית שלי היום שחושבת שזה מאוד טבעי שאני רוצה קשר ושואפת לקשר ומרגישה שלבד זה לא מספק כמו בקשר.

לבד זה לא מספק כמו קשר

אבל את צריכה לשאול את עצמך: כשאת בקשר את נוברת כל כך הרבה במיילים? כי אני לא , כבר לא מרגישה צורך, לא מרגישה משועממת. אני מנתבת את האנרגיות האלה למרבה הזוועה לכיוון בן הזוג!!! (מה שגורם לו לחשוב עליי שאני תלותית) ולכן , יקירתי , בלי שום קשר לבנזוג, אני חושבת שאנחנו צריכות להיות כל הזמן עסוקות:) כדי שלא נהייה עד כדי כך משועממות שנשרוף את הזמן שלנו על מיילים! במקום לחכות למייל מחברים אולי תקבעי איתם ותלכי איתם לים?

Betterfly

New member
זה לא כל כך פשוט

אני כל היום בעבודה ויש לי המון זמן פנוי בין לבין לשרוף ואין עוד הרבה פעילויות משעשעות פה בסביבה... אני צריכה המון אינטראקציה חברתית וזהו הדרך שלי. אני חושבת שגם עם בן זוג אני אמשיך לנבור במייל. גם כשהיה לי בן זוג הייתי כותבת שעות בפורומים, אפילו כשגרנו ביחד.

למעלה