בנות יקרות

• פותח הנושא fila
  • פורסם בתאריך

fila

New member
בנות יקרות../images/Emo20.gif

אני עוד מעט יוצאת ללימודים ומחר אני לא יהיה, אז אם לא אספיק להכנס לפורום שוב לפני החג אני מאחלת לכולכן
חג שמח כשר או לא זה כבר לא משנה העיקר שנהיה עם מי שאנחנו אוהבים ומי שאוהב אותנו( בתקווה ששמעון יגיע מהמילואים...) ושיהיה פה קצת שקט כדי שנוכל להנות מהחגים כמו פעם...
אוהבת fila

אתי@

New member
חג פסח שמח ../images/Emo158.gif

שיהיה חג שמח
וטעים
ומלא באהבה (ובשמעון)
אתי@

תוכי

New member
וגם אני.... ../images/Emo157.gif ../images/Emo161.gif

מאחלת לכן/ם חג שמח מעכשיו כי אח"כ אשכח חג שמח וכשר לכולם תהנו בחופש ותיזהרו בדרכים (ו"נתראה" ביום ראשון) זהבית

ביגי

New member
חג שמח

אני שמחה לומר שבפעם הראשונה שנכנסתי לפורום בתור צופה לא ראיתי את עצמי כותבת הודעות וחולקת סיפורים עם נשים שאני לא מכירה אבל... הפורום מלא באנשים כל כך נחמדים ובאמת בפורום מדברים על דברים שמעסיקים אותנו בתור נשים נשואות ולא תמיד אפשר לדבר עליהם עם שאר החברות (רווקות, חברות נשואות וותיקות וכו´). אז אחיות יקרות שיהיה לכן חג שמח מלא ב-
, שמחה
וכיף. לכל אלה שנוסעים ברחבי הארץ לחגוג את החג סעו בזהירות.

אופה3

New member
חג שמח לך ולכל המשתתפים בפורום

חג שמח לכולם, שיהיה חג שמח באמת ויעבור בשקט, שתוכלו לנצל את כל הזמן עם בני הזוג שלכם ותהנו אחד מהשני, ולמי שזה החג הראשון ביחד אז עוד יותר כייף הראשון בתור זוג נשוי מאחלת לכולם שרק יהיה לכם כייף בקי

חג שמח לכולם ../images/Emo155.gif

חג שמח ושקט ותדעו לכם שאני כל פעם מחדש מרגישה את הלב שלי מתחמם שאני קרואת כמה כייף פה לכם. אוהבת רויטל ולגם לירון מצרף את ברכתו.

למעלה