בנות יקרות!

בנות יקרות! ../images/Emo68.gif

מה שלומכן? אלו נושאים מעסיקים את מחשבתכן בזמן האחרון? ואלו דברים מעסיקים אתכן בפרקטיקה? איזה שיר מתנגן לכן בראש? למה אתן מחכות? מה מתחשק לכן שיקרה? בברכת 'האות נון-סופית היא האות הכי מגניבה במקלדת' נוף. (ואיך אפשר בלי - שיר.)

נון סופית?

מה שלומכן? כבר היו ימים טובים מאילו אלו נושאים מעסיקים את מחשבתכן בזמן האחרון? מדוע סיוטים פוקדים אותי בלילה? ואלו דברים מעסיקים אתכן בפרקטיקה? עוד מעט סימסטר ב. וגם הרצון לחנוק את המרצה לסטטיסטיקה איזה שיר מתנגן לכן בראש? שום שיר לא מתנגן לי בראש למה אתן מחכות? לימים זהובים מה מתחשק לכן שיקרה? ? סחטיין על היוזמה צביטה בלחי לנוף

הדר 0

New member
מצטרפת לתהייה לגבי הנון הסופית....

מה שלומכן? היום בסדר... אלו נושאים מעסיקים את מחשבתכן בזמן האחרון? לחזור או לא לחזור... ואלו דברים מעסיקים אתכן בפרקטיקה? המחשבה שקופצת לי לראש כל כמה דקות: "אז מה לעזאזל לוקחים לבלגיה?..." איזה שיר מתנגן לכן בראש? באמת שמתבקש לצטט את רונה, אבל אעמוד בפיתוי. טוב נכון לעכשיו אני מקשיבה להופעה החיה של מוניקה סקס, שום דבר לא קורה לי בראש חוץ מהמוסיקה שלהם. למה אתן מחכות? לנסיעה לבלגיה, או יותר לחזרה מבלגיה. מה מתחשק לכן שיקרה? כל כך הרבה דברים......

הדר 0

New member
אני נוסעת מחר לבלגיה מהעבודה...

לשני לילות. זה אמור להיות נחמד. אבל מה שיותר חשוב, כשאני חוזרת להולנד אני אמורה להיות אמיצה מספיק ומגובשת דעה, כדי להודיע לבוס שאני חוזרת לארץ. אני גם חושבת שזה מציק, הקטע עם הנון סופית.

בפורום רונה חייבים להקפיד על העברית ../images/Emo11.gif

אחרת עמוס קינן ירדוף אותנו בלילה. בקשר לחזרה לארץ - מה גרם לך להישבר? (ומה בעצם גרם לך לנסוע?) אני אישית רוצה שתחזרי כדי שנוכל להכיר יותר סופסוף...

הדר 0

New member
מממ.... lot's of ishus............

זה חמוד מצידך, אני גם חושבת שאנחנו צריכות להכיר יותר.

maytal7

New member
עונה ...

מה שלומך? כרגע (25.2, 15:19) מצחקק אלו נושאים מעסיקים את מחשבתך בזמן האחרון? לימודים, ועוד דברים אחרים .... ואלו דברים מעסיקים אותך בפרקטיקה? עבודות שיש לעשות איזה שיר מתנגן לך בראש? משהו ממני, של הראל סקעת למה את מחכה? לבת דודה שלי שתבוא כבר !! מה מתחשק לך שיקרה? חופש !

שבת מטורפת

שלומי טוב, תודה
. אלו נושאים מעסיקים את מחשבתכן בזמן האחרון? היום נסענו למסיבת יומולדת 90 של קרוב משפחה רחוק מאוד של האישה, היה מטורף עד מאוד ורווי אלכוהול. ואלו דברים מעסיקים אתכן בפרקטיקה? בדרך גילינו שהבלמים של הרכב הם לא מה שהיו פעם (במשמעות של אתמול) ולכן בדרך בחזרה נכנסנו למוסכניק שלנו שמקבל בקליניקה הפרטית שלו. הדוקטור פסק: הבלמים גמורים והאוטו נשאר לאישפוז עד מחר. טוב שיש לנו אצל מי לישון בחיפה. איזה שיר מתנגן לכן בראש? רכבת לילה לקהיר למה אתן מחכות? שאמא שלי תחזור מהטיול שהיה לה לדרום מה מתחשק לכן שיקרה? שיגמר הסמסטר בצורה חלקה, בלי מועדי ב' ובלי שטויות אחרות.

תשובותיי המרתקות

מה שלומכן? עייף ומתנדנד, אך בגדול אופטימי ובעל חזון! אלו נושאים מעסיקים את מחשבתכן בזמן האחרון? עוד 46 ימים לשחרור, ומה אני אעשה אז. אם להמשיך עם הסוסים, או לחזור לאמנות, או לנסות משהו אחר בכלל. ואלו דברים מעסיקים אתכן בפרקטיקה? בעיקר איכופים וניקוי אורוות
איזה שיר מתנגן לכן בראש? the high road של Broken Bells. הוא מדבק ברמות! למה אתן מחכות? לשחרור, לחופש, ליצירה, ללעשות מה שבא לי, שיגמר לי המלווה, לפסטיבל הגרוב, לחופשת סקי באיטליה, להופעה של רונה ויוני באפריל
מה מתחשק לכן שיקרה? להיות מסופקת ומאושרת מכל הדברים האלו שעומדים לקרות בקרוב, ושאצליח למלא את הזמן ולא להיות בודדה. אה, וגם שאני אצליח להוריד את העונה הרביעית של באפי כמו שצריך, כי זה כל הזמן קוטע לי את הפרקים. ולרכוב יותר

למעלה