בנות יקרות!

בנות יקרות!

קודם כל רציתי להגיד שאחרי בדיקה מצאתי שני חנויות שמוכרות essie ו- opi במחירים די סבירים... האחת מהם זה בסנטר - קוראים לחנות "מסודרות" השנייה - זה נייל סטודיו עצמה - רצוי לבדוק איתם כמה המחירים כי יש להם ביותר זול את opi ויש לי שאלה אחרת לגמרי - התחלתי לאחרונה לעשות עיצובים עם מכחול דק לבן ולקשט (של טופ ביוטי), יש לכם רעיונות פשוטים איך ליצור קישוטים מאגניבים? או בכלל להשתמש בלק אחר שהוא לא ממה שציינתי?? אני אשמח לחוות דעת ממכם :)

60 שקל

זה הזול ביותר שמצאתי. לצערי הרב ההזמנה בטרנסדיזיין יקרה מידי - 20 דולר הכי זול משלוח לישראל (כשאני מזמינה מהאינטרנט אני משלמת 20 דולר ויותר על דברים נורמליים כמו נעליים וכו' אבל אישית על לקים זה המון) וגם באי ביי מאוד מגזימים (יכול להגיע ל- 15 דולר ללק אחד כולל משלוח)

RUTHIE1

New member
אני ראיתי באיביי ב-8.50$ ללק בודד

(4 ללק+4.50 משלוח) ואם את מזמינה יותר מאחד המשלוח עולה פחות לכל לק נוסף. בבקשה ו-60 ללק של אסי כשהם נמכרים ב-65 בחניות מדינה מילנו זה רחוק מזול לדעתי...

היי

לא הבנתי בדיוק לאיזה לק התכוונת (אם זה אסי או opi) כי הבאת לי דף כללי של מלא מוצרים. ולגבי אסי זה אותו מחיר עם משלוח באי ביי, רק ששם זה לוקח איזה שבוע להגיע ופה את נוסעת וקונה ישר (אם מדובר בקולקציה הרגילה שלהם, אם מדובר על לקים שיוצאים לכבוד החגים או של מפורסמים אז באמת שווה להזמין מהאי ביי), אז כל אחד והשיקול שלו.

RUTHIE1

New member
איך בדיוק זה אותו מחיר?? יותר כמו חצי מחיר

8.50$ זה אפילו לא 30 ש"ח... כמובן שכל אחד והשיקול שלו. לי למשל החנויות בת"א נגישות בערך כמו אלו בניו יורק...אז אי ביי מתאים הרבה יותר... (והלינק שהבאתי הוא לכל מוצרי המוכר)

כן אבל זה ללק בודד

אם את רוצה יותר מ-1? יש אפשרות כזאת? כי אני באמת אשמח לדעת ולהזמין :) יכול להיות שהבדיקה שלי באמת לא הייתה יסודית, אני בטוחה שאלה שמזמינות מאי ביי יודעות יותר טוב ממני אבל שוב השאלה אם זה משתלם באמת.

RUTHIE1

New member
אם תזמיני יותר מאחד זה ישתלם עוד יותר

פשוט תפני למוכר ותבקשי ממנו שישלח לך חשבונית עבור לק X ו-Y ו-Z, לפי מה שבחרת. כל לק נוסף מהמוכר שנתתי לך את הלינק שלו עולה 2.5$ משלוח במקום 4.5$. ככה למשל 2 לקים בארץ יעלו 120 ש"ח ומהאתר - 2X4+4.50+2.50 כלומר 15$ שזה היום עם השער הנמוך של ה-$ כ-50 ש"ח...

edenable

New member
נכון מאוד!

זה גם מה שאני עושה בדרך כלל. הרבה יותר זול. והלינק שרותי נתנה לך הוא לאחד המוכרים הגדולים של אסי ושל OPI באיביי. הזמנתי ממהו כבר פימיים

מה זה מחירים סבירים?

בנייל סטודיו עולה 60 ש"ח לק של opi למי שלא מקצועית ככה שלמי שלא עוסקת בזה זה אותו מחיר כמו בכל מקום אחר שהיא תקנה.. לגבי אסי זה מעניין אותי יותר בכמה מוכרים?

אז זהו

לאחר שיחה קצרה עם המנהל מסודרות הוא היה מוכן להתפשר על מבצע אם אני קונה יותר מ-opi אחד או essie אחד, במקום המחיר המקורי שהוא באמת 60 שקל במידה ואת קונה יותר מ-2 או משו כזה, ככה קניתי את הקאלר קלאב במבצע (לא שם, במקום אחר), אבל לדעתי צריך לחכות קצת בשביל שירדו המחירים - ככה זאת שעושה לי ציפורניים אומרת. לגבי נייל סטודיו ראיתי באתר שהם מוכרות ב-33 שקל opi אני חושבת שטעיתי כי מדובר על מקצועיות.

כן לנו זה עולה 29 לפני מע"מ וזה יוצא

33 או 34 משהו כזה שזה זול, אבל מי שלא מקצועית זה יוצא לה בול אותו דבר כמו במקום אחר.. לא הבנתי לגבי אסי.. אם את קונה יותר מ2 אז כמה זה יעלה במקום 60? קולור קלאב זול ממש למקצועיות זה15 וללא מקצועיות 24 או 25 ככה שזה כבר לא יקר..

כן..

כנראה שהייתה לי טעות בקטע של opi עם נייל סטודיו, שוב אומרת, טעיתי. אמרתי ששווה לבדוק בחנות של מסודרות - לא עדיין קניתי ממשית, הוא אמר שלק אחד עולה 60 שקל והוא מוכן להתפשר על מחיר של 3 לקים - לא יודעת בדיוק כמה אבל זה כבר טוב, יש כאלה שישר יגידו לך שלא, זה המחיר. את מבינה? קאלר קלאב לא הנושא פה בכלל, אפשר להשיג אותו בזול פה בארץ ושמעתי מחברה שלי שקנתה כבר באשקלון ב-15 שקל ככה שזה אומר שעוד ירד לו את המחיר, נקווה לטובה.

השאלה העיקרית שלי הייתה בכלל

לגבי העיצוב ציפורניים עם המכחול ולא על המחירים.... כי בתכלס כל לק יורד במחיר בסופו של דבר - כמו ה-לה צ'ט והטופ ביוטי שהיו עולים הרבה וירדו במחיר, אז אותו דבר - ואם מנהל חנות מוכן להתפשר על מחיר אז זה מצוין - זה מה שרציתי להדגיש.

Ultra marine

New member
לדעתי את טועה,

אין שום סיבה שיורידו כאן בארץ את המחירים של OPI ואסי, רוב הסיכויים שהם ישארו ככה לעד! ראיה לזה כל מוצרי האיפור והטיפוח בארץ שעולים פי 2 מאשר בחו"ל. ואין מה להשוות בכלל את לה-צ'ט וטופ ביוטי
המחירים של לקים של אסי הם 4-8$ כשעלות משלוח ללק אחד בהזמנה של 6 או 9 (תלוי דרך איזה אתראת מזמינה) יוצא עד 3$ ללק. כלומר, עלות מקסימלית ללק של אסי תהיה 11$ שהיום זה בקושי 40 ש"ח.. אני הזמנתי לאחרונה לק של אסי ב 6.6$ כולל דמי משלוח (לא מקולקציה חדשה) ובהזמנה אחרי שילמתי 8.6$ כולל דמי משלוח. לדעתי, זה לא יקר בטח שלא ביחס לכמה שמוכרים בארץ.

אולי את צודקת לגבי האי ביי

אבל בואי נחכה ונראה בארץ ברצינות, הקטע שהביאו לארץ את הלקים הללו זה די חדש, ברוב החנויות שהייתי. קחי בחשבון ש-פה בארץ מנסים למכור וכמה שיותר ולא חשוב להם בדיוק מה המחיר מחירון של ארה"ב (שכמובן שהוא יותר זול ועל זה אין מה לדבר בכלל) - אל תשכחי את זה. במקרה הכי גרוע אם זה לא יקרה, אז כבר לא יהיה להם שווה למכור את זה בארץ ונצטרך רק לקנות מהאי ביי.

Ultra marine

New member
אני לא מדברת רק על איביי

גם על חנויות ברשת. תסתכלי כמה עולים פה מוצרי האיפור הטיפוח. קחי לדוג' את מאק, נגיד מברשת של 34$ תעלה בארץ 200 ש"ח. צללית, בארץ תעלה לך 100 ש"ח בחו"ל 14.5$. דוגמאות נוספות יכולות להיות באופן כללי קרמים שונים, מייקאפים, שפתונים וכו'. לא יעזור לך איך תסובבי את זה, המוצרים האלה עולים בארץ המון! זה לא נובע רק מהמוכרים כמו ממיסים שמוטלים על המייבאים וכמובן תקנות בריאות שעולות כסף.

בזה את צודקת לחלוטין

שהכל יקר בארץ, אפילו בלונדון יותר זולה מ-פה כמה שזה מצחיק, אבל לגבי הלקים - זאת תעשייה שיש בה הרבה שינויים - מנסים למכור, יש מצב שאת צודקת והמחיר אולי לא ירד אבל נראה מה יהיה :)

Ultra marine

New member
אני לא אופטימית..

זה מה שהחיים כאן לימדו אותי
מה שכן, אין לי בעיה להזמין מחו"ל ואני מאוד נהנית ללכת לדואר לקחת חבילות כך שכרגע לא ממש אכפת לי

למעלה