בנות יקרות...

ELLA31

New member
בנות יקרות...

שמי אלה ארד. אני אישה בת 31. (עוד מעט 32..) אני בת זוג של מישהו אני אם. (אני גם מהפורום "ההוא") זה די מתנשא להכנס לכאן ולהביע "תמיכה", אני יודעת. אבל אני בן אדם כזה שחייב להגיד משהו תמיד. ויש את שירשורי המכות האלה, הפינג פונג האנושי הזה.. אני רוצה להגיד לכן - כל הכבוד! קודם כל יש לכן מודעות לחיים שלכן ואתן עושות בשביל עצמכן! וזה יקר וזה חשוב. מעט מאוד אנשים יצאו מארונות חשוכים של השאיפות הכמוסות ביותר שלהם ויגידו שהם לא חיים עפ "נורמה" שקבעה חברה שרובה אנשים צבועים. אף אחד לא יכנס לפורום הורים לתינוקות ויגיד להן - "מה פתאום אתן עושות ילדים". כי זה הרי מקובל מאוד . אבל תמיד יכנסו המתחסדות שלא יבינו למה אתן לא רוצות ילדים.. כאילו דההההההההה?! מהרגע שאת הופכת לאמא את עבד של השתקפות חייך. את לא ישנה בלילות בערך כל החיים. עכשיו כשהוא תינוק ובוכה בלילה - הוא שם. אני יכולה לקום אליו ולחבק אותו. מה אני אעשה כשהוא יהיה נער מתבגר? מה אני אעשה כשהוא יהיה חייל? מה אני אעשה כשהוא יצא לטראק אי שם? איך אני אשמור עליו מצבא/ פיגועים / תאונות/ סוטים/ נוכלים/ שקרנים / מחלות/ כאבי לב / ושאר חורלירות שהעולם הזה מביא?! והאהבה הזו, חסרת הרחמים, שמכה במקום הכי פגיע של הלב.. זה הילד שלי. אני אעצור קריירה , אני אחסוך מעצמי, העיקר שלא יחסר לו דבר. אז זה יופי שנשים עם מודעות אומרות לעצמן שהן רוצות למצות כל רגע מהחיים ולדאוג לעצמן בלבד, בלי לנביט בתוכה עובר שיהפוך לעוד איש חדש בעולם הזה. בלי כאבי הגוף והנפש. האגואיזם הצרוף. רק "אני" הזה... קבלו
ממני!!! עכשיו - רק באופן מאוד אישי... חיכיתי שנים לחגי, והייתי מחכה עוד שנים אם לא היה "פנצ'ר".. והיום אני יכולה להגיד שאני מביטה בו ורואה את עצמי.. והוא כל כך מופלא הילד שלי, שכל מה שזה גורם לי זה קודם כל לתהות למה חיכיתי כל כך הרבה, ודבר שני בא לי, פשוט בא לי לעשות עוד אחד כי זה יצא כל כך טוב... שיהיה לכולנו כל טוב! אני איתכם וכל הכבוד לכן על המודעות הזאת שלכם!!! יישר כוח.

עינת12

New member
היי אלה

לכולנו סיבות שונות מדוע לאי הולדה ואי ילודה. שלי לא כוללת "...רוצות למצות כל רגע מהחיים ולדאוג לעצמן בלבד, בלי ...."

gezer5

New member
../images/Emo24.gif

איזה כייף לקרוא אותך ככה הייתי רוצה אצל כולם תעשו מה שאתם רוצים ותעזבו אותי בשקט אני כאן כדי לקבל תמיכה ולא כדי להשמיע ממש את דעתי ולא הייתי נכנסת לפורום "ליד" כי הוא לא מעניין אותי תודה חמודה היה לי כייף לקרוא

m o d e s t

New member
פנצ'ר? מה זה צמיג?

מצטער, אבל מפליא אותי כל פעם מחדש שאנשים מרשים לדבר כזה לקרות, בי באופן אישי זה מעורר חלחלה.

Arfilit

New member
דוגמא לפנצ'ר אפשרי

הקונדום נקרע. איפה הבעיה? מה החלחלה הגדולה?

Kalla

New member
לא כל פנצ'ר מתגלה כטעות.

אצלי ההריון עם הבת הרביעית היה תוצאה של פנצ'ר אבל ברגע שנודע לנו שהיא הולכת להיוולד שמחנו מאוד למרות שלא חשבנו ולא תכננו ולא חשבנו לפני כן שזה זמן מתאים. אף פעם אי אפשר לדעת מה תהיה התגובה הרגשית בדיעבד, לאחר מעשה. היה לי ברור שאני רוצה אותה ושהפלה מבחינתי לא באה בחשבון. היום היא ילדה מקסימה ואהובה ואני מאושרת שקרה לנו פנצ'ר. ברור שאם הייתי מרגישה שאני ממש לא רוצה את ההריון, היייתי מעדיפה לעשות הפלה ולא ללדת. אסור להכליל.

limooor

New member
חגי של אלה ממש לא "טעות"

הוא פשוט "הקדים" אז מה??? חלחלה??? למה להיות אנטי ??? חולה על הפנצ'ר הזה

מאריונת

New member
אולי מה שפספסת זה

שהכניסה להריון, ההתעברות, היא הפנצ'ר (וזה יכול לקרות לכולן-אין שום אמצעי מניעה שבטוח במאה אחוזים. גם לי גם לחברה או לאמא שלך. טפו טפו טפו). זה לא שהלידה היא הפנצ'ר (כלומר אם מדובר על נשים שאין להן בעיה לעשות הפלה). זה לא שהן לא שמו לב שהן בהריון. אבל חשוב שכולם ידעו ש"פנצ'ר" הוא לא אשמת האשה ולא קשור לחוסר אחריות בכלל ואף אחד לא "מרשה לזה לקרות" כמו שאמרת (כי אז זה לא היה פנצ'ר). הדרך הבטוחה היחידה למנוע פנצ'רים זה לא לנסוע בכלל (כלומר לא לשכב עם אף אחד).

ELLA31

New member
הלו הלו....

(לימור - מתה עלייך!!!!!!) "פנצ'ר" זה סתם סיגנון דיבור (קצת נמוך.. אבל אני מנתניה אז מותר לי..) לא צריך לרדת "לקטנות".. אם לא הייתי רוצה את הבונבון שלי אז הוא לא היה אבל רציתי אותו נורא נורא!!!!!!! ואני חולה עליו.

doram44

New member
מותק

מצטערת ואולי אני אומרת רק את דעתי ... אז למרות שאני חדשה פה ואולי זו הכי חוצפה להגיב ככה למישהי נחמדה ותומכת כול כך... צ'טערת מותק! יש משהו מתנשא בכתיבה שלך יש לך בן זוג וילד ואולי תעשי עוד אחד אבל את תומכת בנו, ביכולת שלנו לאגואיזם... מה ? אולי אני חושבת שבמצב שבו אני חיה לבד מתפרנסת בצימצום ללא בן זוג ובעלת מקצוע קצת חריג זה יהיה אכזרי לילד שלי שאוריד אותו מתחת לקו העוני ושלא יהיה לי אפשרות להעניק לו את הדברים שהוא זקוק להם. שאתמודד לבד עם קיומו כול שעה וגם אז אהיה לבד ללא תמיכה. שאשליך עליו את כול העולם שלי והארץ שלי והמקום והאין תמיכה (לא רק כלכלית). וחוסר דמות אב שאני חושבת שהוא רשאי זקוק וצריך אותו.וחסרונה של האהבה... ואולי ההחלטה שלי לא להביא ילד בנסיבות האלה היא הההחלטה הכי לא אנוכית שאני מקיימת בחיי. אולי חסרונו לא פשוט לי, אולי תמיד חשבתי שיהיה לי וההחלטות של החיים הביאו אותי בפיקחון לדעת שלא היא... ועכשיו מה תגידי... תומכת מופלאה...

למעלה