בנות יקרות..

בנות יקרות..

חשבתי ללכת לעשות ניתוח לייזר בעיניים.. לראייה.. עכשיו זה מצריך אותי ללכת עם משקפיים איזה שבוע לפחות לפני הבדיקה.. אני לא זוכר מתי הלכתי עם המשקפיים שבוע.. רק עדשות מגע.. ועוד עכשיו למכללה.. בכלל.. עם כל הפצצות שיש שם.. וכל בנאדם שני שרואה אותי אומר לי שאני נראה איתם גאון הדור..
והתשובה שלי היא שאני חכם עם או בלי... קיצר תגידו כשאתן רואות מישהוא עם משקפיים או בלי.. יש הבדל תכלס...?? אני מרגיש כאילו אני נראה פחות טוב בהרבה... למרות שאני יודע שזה רק משקפיים אבל.. לא יודע סתם ההרגשה קצת מוזרה..

Piren

New member
אה?

משקפיים אלו עזרי ראייה.. הדבר היחיד שהן אומרות זה שאתה לא רואה טוב.. להעיד על חוכמה? אין שום קשר.. אלו שמקשרים בין משקפיים לחוכמה אינם כל כך חכמים בעצמם... זה שמישהו הולך עם נעלי ספורט זה אומר שהוא רץ מהר יותר מאשר מישהו שהולך עם נעלי הליכה? אגב, יש כאלו שנראים יותר טוב עם משקפיים יש כאלו שנראים פחות טוב.. פשוט צריך למצוא את מה שמתאים לך.

הבנתי תתשובה..

אבל אני חושב שאתם לוקחים כאן את התשובות חזק מדי..... אני סתם מעלה נושא לדיון זה לא כזה מפריע לי..... סתם רק תביעו דיעה על המשקפיים וכל זה..... אוף אתם כבדים כאלה כולכם... אל תיקח אישי....

tuty fruty

New member
מבחינתי אין הבדל

לפעמים אפילו משקפיים מיפות את הבן אדם במקרה שלי (לי יש משקפיים זה לא ככה אבל לא חשוב זה לא הנושא) אבל אם אתה רוצה לעשות ניתוח לייזר תלך אני לא חושבת שזה מפריע למישהו...

Zoharrr

New member
חחח

בדוגרי אני חולה על גברים עם משקפיים זה עושה לי את זה... לכו תבינו... כמו הסולן של סינרגיה...הופמן קפרע עליו....

לפי דעתי

זה אישי :) גם לפנים של בן אדם וגם לטעם של האישה אבל מה שאני כן רוצה להמליץ לך זה קצת לחכות עם ניתוח הלייזר בעיניים הטכנולוגיה הזאת לא ממש מפותחת 100% ולצערי לא חסר סיפורים כואבים... יש כאלה שזה לא מצליח אצלם, ובמקרים חמורים זה גם יכול להגמר בעיוורון. בנוסף ובלי הכללות כמובן, ברוב הקליניקות צריך לחזור לטיפולים נוספים, וכל 10 שנים צריך לחזור לטיפול נוסף.. בלי כוונה להפחיד
אבל גם אני רציתי לעשות את זה והחלטתי לחכות עם זה לפחות עוד כמה שנים. מבחינה חיצונית זה לא משנה, מבחינה בריאותית מומלץ לחכות

למעלה