בנות יקרות....

בנות יקרות....

התמונות של גייסון מחרפנות אותי.... תמיד הייתי חולה עליו
אם בעלי ידע חחחחחחחחחחחח טוב שהוא לא ניכנס לפורומים גייסון אורנג' חולהה עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

מצטרפת לחגיגה../images/Emo13.gif

למרות שאני לא בטוחה שתאהבי את התמונה הזו
בחלק הזה בהופעה הקהל פשוט השתתק, אפילו ציוץ לא נשמע

עפטוב

New member
טוב הסבר לטענות ההומו

אני בקשר עם איזה חולת נפש בשם מירנדה שעוקבת אחריהם ובעצם אין לה חיים ופעם אחת היא והחבורה שלה מהפורום הרשמי הלכו לג'יסון מאחורי הקלעים של ההופעה שהוא עשה וראו אותו מנשק גבר... המטומטמת גם שאלה אותו ישירות אם הוא הומו יותר מאוחר והוא לא הכחיש וכהוכחה סופית היא הביאה את התמונה שהוא מנשק את הווארד (ותכלס איזה שני סטרייטים שאתן מכירות יתנשקו??!! והווארד הוא היחידי שמעולם לא היה לגביו ספק -ע"ע in private ) להגיד לכן שזה אומר משהו...וואלה לא יודעת... וההכוחה הכי ניצחת...תראו איזה שווה הוא!!!!!!!!!!!!!!!! או כמו שרובי תיאר את זה all the best woman are married and all the handsom men are gay...

עפטוב

New member
הוא לא!!!! זה כל העניין

הווארד תמיד היה היחיד בטייק דאט שמעולם לא טענו עליו שהוא הומו. גם על ג'יסון אין שום הוכחה...זה סתם שמועות בין מעריצות.... בקיצור למדתי מניסיון העבר בדברים האלה שלשמועות מתייחסים בהתאם (כשמועות) ורק שיש להם אישור סופי מקבלים אותם סופית. כך שנילי אולי עוד יש לך סיכוי שג'יסון יגיד לך מתחת לחופה I DO (כל עוד את מסדרת לי את ג'סטין בתמורה - אין בעיה!)

עפטוב

New member
תקשיב ותקשיבו לי טוב

אם אני רואה את הבן אדם הזה ברחוב חראם על הטראומות ילדות שאני יעשה לו!!!!!!!!!!!!!!!! שמישהו ישלח אותי כבר לגמילה!!! ראיתי את הקלטת של דווינה אתמול שהיא חיפשה אחר טייק דאט ופגשה את ג'סטין במאפיה ואני עוד שניה הורדתי את הטלוויזיה איזה בוז'ון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! להירגע להירגע הילה תספרי להם שאני רק קצת חולת נפש ולא לגמרי.....

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifמבטיחה../images/Emo8.gif

במקרה הכי גרוע ניתן להם לדבר עם מירנדה, שייראו שאנחנו עוד במצב טוב
ואני זוכרת את הקטע הזה היטב, אני ושירי שיוצאות לשופינג עדיין אומרות אחת לשנייה- I will take that, and I will take that

MissPop

New member
אני כל כך אהבתי את התוכנית הזו!!!

אני זוכרת אותה בעל פה

למעלה