בנות,ישלי בקשה חשובה שימו

בנות,ישלי בקשה חשובה שימו ../images/Emo23.gif

קודם, מצטערת שפתחתי שרשור חדש אבל אני חייבת לבקש, הגעתי קודם הביתה ונכנסתי בין היתר לראות אם יש חדש לגבי הופעה או דבר חיובי אחר ומה אני רואה?? שוב שרשור עויין, הפעם זה בנושא רמי קליינשטיין ודבריו, שוב חזרה לכתבה ה"היא",זו שהתחילה את הבלאגן, שוב וויכוחים בין כולם על הנושא, ל-מה זה טוב?? תגידו לי?? אני באופן אישי לא רוצה להיזכר בכתבה הזו ובמה שקרה במדינה כתוצאה ממנה וגם לג'קו כל הסיפור בטח לא עושה זכרונות נעימים ואתן משום מה שבות ודנות בנושא.. בכלל בזמן האחרון מעלים פה הרבה כתבות שעיקרן דווקא חוסר תמיכה ודברים שליליים שהעיתונאים המזופתים כותבים ואנחנו אמורים להיות פורום תומך .. ובמיוחד אם הבחור שלנו קורא פה, אנחנו ביקשנו ממנו חזור והפצר שייכנס ובשביל מה?? לקרוא את כל הדעות השליליות האלו של כל העולם ואשתו? זה אפשר גם אצל יפעת הללי (ואפילו היא הפסיקה להציק לו בזמן האחרון, לקחה לתשומת לבה את הירידות שלי עליה בטוקבקים
) אני בכל אופן על פי מחשבה, השתדלתי תמיד להעלות פה דברים חיוביים למשל שסרקתי מפנאי פלוס ואל תחשבו שלא ראיתי את השליליים ,הרבה שראיתי ,גם בעיתונים מקומיים שלנו וגם קישורים שראיתי ברשת, פשוט לא הבאתי,לא על כל דבר צריך להגיב ולפתוח דיון ,זו דעתי וזו בקשתי- יותר חיובי ואת השלילי תשמרו יותר לעצמכן!

הנה משהו גדול וצבעוני לקצת../images/Emo6.gif

אחח הזכרתי אתמול את מאבד אותך והגמר ומצאתי קטע .. ציונה מראיינת ואני שם אפשהו בסרטון גם (עדידס,צדקת,הדבר הצבעוני הזה באמת הסתיר אותי :- P
--------- כאן

shongold

New member
שמיים כחולים יקרה אנחנו לא

יכולים לטמון את הראש בחול. לחיות כאן בעולם הווירטואלי שלנו בכיף ובנחת ובסבבה. המציאות חזקה מהכל, והמציאות של היום היא כתבה ענקית שנסובה על רמי קליינשטיין ובין השאר וברייש גליי נשאל שוב ושוב בנושא ג'קו ובין המילים אפשר היה להבין מה הוא חושב ולאיזה כיוון הלך רוחו. אי אפשר להתעלם נכתב בעיתון הנפוץ ביותר במדינה. לשיטתך אם לא מדברים על כך בפורום הנושא לא קיים. הלוואי וזה היה כך, אנחנו עולם קטן ווירטואלי שקרם עור וגידים בגלל ובזכות אותה פרשה. וודאי לי שרבות הבנות לא היו נוטלות חלק בתמיכה הגורפת בג'קו על כל מה שעבר. ואנו כאן נמשיך לעשות זאת ברוח איתנה אבל ללא מורא..גם אם כאלה ואחרים כותבים מנתחים ומדסקסים את הענין, כל זמן שג'קו קיים והוא קיים והוא נחשף שוב יותר ויותר הנושאים הללו עולים. כאשר יוציא הדיסק ושיריו יהיו מושרים בפי קול אינשאללה - פרי הביאושים נוסח מלחמת לבנון השניה ותוצאותיה וגם מחדליה כמו מחדלים של אחרים פה שנכנסו לדיון מקומם לא ייפקד. ועדיין נברר ונשאל ונעלה קושיות ונסביר, כי יש ואנשים שלא היו בכל התמונה מתחילה. לא רואה את הוויכוחון שעלה כמשהו מעורר רגשות פסימים, פורום כפורום צריך להעלות כל נושא שבעולם, ולא ל'התקע' בנושא אחד בלבד והוא מתי המופע הבא, וגם שירשורים הומריסטים הקשורים או לא - ואני בעד ובגדול! ישנם דברים נוספים שברומה של מפה שצריכים לדבר עלהם להתווכח עלהם וזה טוב וזה מואיל וזה מחדד - בניגוד למנוון. ככל שיהיו יותר עניינים ויועלו דעות כאלה ואחרות הווה אומר שיש ענין והמקום תוסס וחי ובועט. וטוב יש דעות כאלה ואחרות. אחידות ושירת המקהלה שזה מכבר עלתה ביוזמתה הברןכה שך נובה - כבודה במקומה מונה. אבל עד כאן. בצבא האדום היתה אחידות, במדינות הקומניסטיות היתה אחידות. גם בקובה עדיין יש אחידות אבל גם שם מתחילים כנראה לשאול שאלות. הכיוון ברור. אז עם כל הכבוד לאוירה שמימית פסטורלית דמיונית ונעימה שזה בעצם הכי נפלא - אבל היא לא מצויה במציאות העגומה לפעמים. ולכן רצוי וכדאי לתת את הדעת על הכל מכל כל ואז אפשר להחכים והתחדד ולראות את כל התמונה כפי שהיא! - וזה נקרא ריאליזם!

Nova5

New member
רק רציתי לכתוב - שון לתיפולך!

טלפטיית נשמה... אהבת את הגישה החיובית של שמיים אבל לא כל יום - שמיים כחולים, יש גם ימי הסערה והגשם

Karina85

New member
אני רוצה להגיד לכן...

שכל פעם מחדש אני חושבת איזה צירוף מילים יפה זה טלפתיית נשמה... ילד פלא...

shongold

New member
אכן אכן נובה יש גם ימי סערה

וגשם ..ולפעמים קצת מעונן גם - והלואי שהשמיים היו כחולים כל הזמן...ותוך כדי כתיבה אני חושבת שאולי ...לא!

אני לא מתעלמת מהמציאות ודווקא יש

לי פתיחות לשמוע דעות שונות, גם שליליות כמובן.. למרות הכינוי הדי עליז שלי אני לא טיפוס רק אופטימי שתמיד רואה או רוצה לראות הכל בורוד,אני ערה למציאות והכתבות המתפרסמות לרוב לא ממש חיוביות וזה בלשון המעטה...בדר"כ לא היה אכפת לי שמעלים לפה הרבה ואנחנו דנות ומגיבות בעד- נגד ומפתחות פה דיונים שלמים. זה היופי והמעניין בפורום וגם בקומונה לשעבר היה כך אבל דיונים על רמי קליינשטיין שמחזירים אותנו שוב לכתבה? ושוב הויכוחים אם ג'קו צדק/לא צדק במה שאמר ? מזה לדעתי אפשר קצת להרפות ולא לחזור ולדוש בנושא.אם רמי בחר לא להגיב לנושא ובעצם השתיק לכתבת את המשך הבליסה בעניין (ובלי הקאות בבקשה) אז למה אנחנו צריכים להמשיך? לזה בעיקר התכוונתי.. ועוד משהו אנחנו כן פורום קצת שונה מאחרים בעניין הזה כי בניגוד למה שאמרת מהכרות שלי עם פורומים של אמנים/זמרים אחרים - הפורומים כן משמשים סדר"כ בעיקר למידע על הופעות/דיסקים/שירים/ניתוח שירים ועוד.. ופחות לניתוח אופיו ודבריו של מושא הפורום כמו שעושים כאן..בזה אנחנו בהחלט מיוחדים

shongold

New member
שמים כל זמן שהנושא בוער נכתב מתפרש

נשאל שואל והוא על סדר היום הוא היה ונשאר אקוטאלי. לא אנחנו מחליטים מה אקטואלי ומה לא, אלא הדברים נקבעים אצל עושי החדשות..היינו העיתונאים, ובאותו ענין, עלה אותו ענין הקשור בג'קו וקליינשטין ומכאן שזה חזר לאקטואליה. ושוב אנו חוזרים למה שנאמר ויותר מכך מה שלא נאמר ומה שלא נאמר נקרא בין השורות, והובן ישר למי שיודע לקרוא בין השורות וזה לא קשה. יש מה שנקרא פשט. להבין את הדברים כפשוטם ויש מה שנקרא דרש...לא הייתי אומרת בדיוק דרש, אבל להבין את הדברים שלא בצורה המילולית מילה במילה. ועל כן התגובה של רמי הייתה מאד אבל מאד ברורה בכיוון מאד מסויים. עוד אפרשן ואומר כך לדבר בהכללה ובעצם לכוון למשהו מסויים מאד, זה הכי ברור בעולם. ויש עוד משהו שנקרא שתיקה רועמת. שלפעמים היא עוצמתית יותר ממלל שלם! ולגבי פורמים אחרים, חשיבה, פולומוס, דעות כאלה ואחרות הגיגים זו המתנה שבזכותה אפשר ורצוי ומענין להשאר בפורום הזה. והנשים הנמצאות כאן יש להן קו חשיבה מעבר למידע זה או אחר פיסת רכילות או מועד ההופעות. והלוואי שהיינו כאן במצב הזה של לנתח את השירים ואיך היתה ההופעה. זה לא המצב כאן לצערנו הגדול ביותר, שבין השאר גם נושא הכתבה אותו הזכרת אשם בכך.

אם כבר שלילי ליאור שליין חוצפן../images/Emo46.gif:-

אם כבר דברנו פה לא להתעלם גם מהשלילי, הנה ,נתחיל במעצבן הראשון אדון שליין בתוכנית שלו שאני לא רואה בדר"כ אבל מאחר שהנוכחים איתי בחרו לראות אני שמעתי ברקע וכבר ספרתי 3 ירידות על ג'קו (וזה לא פעם ראשונה )התחיל בהשוואתו לאהוד ברק עם בדיחה לא קשורה,המשך בשיחה עם צדי צרפתי ושאלה על הכוכבים שעולים בן לילה ונעלמים מייד עם רמז עבה ועוד "בדיחה" לא מצחיקה כאשר הגיעו האחים צנחני שהתחרו בכוכב נולד ובאו לעשות משחק מטופש והתלבשו במעיל צהוב תוך כיסוי הראש, הוא צחק " גם ג'קו נראה עכשיו מסתתר ככה" מי הוא חושב שהוא ????
ומזל שהוא רק בערוץ 10 הנידך ויש לו רק איזה 2% רייטינג אבל מזה מסוג הדברים שבדר"כ אני לא מביאה..סתם מרגיז ולא חיוני.. טוב לא משנה, לילה טוב..

talytal

New member
שמיים מתוקתי, במקרה הזה אני נוטה

להסכים איתך... אין לי שום תועלת ושום הישג משמיעת ה"פנינים" של ליאור שליין, והאמת שזה דבר שהייתי מעדיפה בכלל לא לדעת אותו, כי הוא באמת סתם מבאס. יש כאן קו שאינו תמיד ברור, בין להישאר עם האצבע על הדופק ולהתעדכן בכל מה שקורה, גם כשמדובר בדברים הפחות נעימים, ובין סתם לדכא את עצמנו ולהוריד את המורל. השאלה איפה הקו עובר היא באמת בעייתית. האמת, שבמקרה של הראיון עם רמי קליינשטיין, לדעתי הכתבה עצמה הייתה בין הדברים הפחות מזיקים שנכתבו בהקשר של ג'קו בשבועות האחרונים, ומשום מה כאן בנות לקחו אותה למקום מאוד מאוד שלילי, עד שאם לא הייתי קוראת את הכתבה עצמה הייתי חושבת שקליינשטיין פתח פה על ג'קו על פני שני עמודים... אנחנו בתקופה טובה, ואולי כבר התרגלנו כל כך לאיך שדברים היו בתקופת העליהום, שכל דבר שרק מריח טיפונת כמו "ירידה" על ג'קו מיד מוציא אותנו מהכלים... אני לא יודעת אם קליינשטיין היה קשור להעפה של ג'קו מהליקון, ואיך, אבל כל עוד זה בגדר השערה בלבד, אני לא מוכנה להסתמך על העניין כעובדה ולהסיק על פיו מסקנות מרחיקות לכת. לדעתי האישית העניין עם הליקון היה כלכלי נטו, וכל סיפור הקליינשטיין נועד רק לכיסוי תחת. אבל שוב - זו השערה, וסביר להניח שלא נדע אף פעם מה באמת התרחש שם. האם זה באמת משנה, בשלב הזה? לג'קו ייצא אלבום, ובתקווה גדולה שהליקון עוד ייצטערו על ההחלטה האומללה שלהם כשהוא יכניס המון המון כסף. קליינשטיין, מבחינתי, הוא דמות שולית לחלוטין בכל הסיפור הזה, וכל עוד הוא לא מתבטא באופן ישיר נגד ג'קו, ממש לא איכפת לי מה הוא אומר על כוכב נולד, וגם לא על שום דבר אחר, האמת.

shongold

New member
טלי בוקר טוב

לא אתייחס כאן לדברים של ליאור שליין כי לא ראיתי לא יודעת באיזה הקשרים ולא לי לשפוט אלא אך ורק מתוך מה שנאמר כאן, על כן לא אומר דבר. הדברים שנאמרו ביחס לקליינטשיין נאמרו על רקע הדברים שהתרחשו בעבר הלא כל כך רחוק , שצורבים אצלי לפחות בתודעה עמוק ביותר. דובר על כך בעבר וברייש גליי וזה לא היה סוד שהזוג קליינשטין מאד לא רצה את ג'קו ב'הליקון'! מכיון ש'הליקון' אין לה הישגים פיננסים ניכרים בשנים האחרונות, לאבד את הזוג האומנים המפורסם ביותר ואולי הרווחי ביותר שמצוי בידם זה לא כלכלי. כאשר עומד מנגד זמר אלמוני שאין לו תעודות בשטח כשרב 'העם' נגדו וכולם מפנים לו את הגב, זה בהחלט לא היה כלכלי לקחת אותו תחת חסותם. והחיבור בין שני המשפטים האחרונים הוליד את 'הדחת' אייזנבג מפתחם עוד בטרם עבר בדלת. מכאן שאני באופן אישי אינני רואה את קליינשטין כדמות שולית בסאגה, אלא כדמות מרכזית שגרמה לנשוא הפורום הזה בין השאר להיות 'מוקצה מחמת מיאוס' ביחס לחברות תקליטים אחרות - לא רצו לנגוע במי שהושלך החוצה לעיני כל. קליינטין אחרי הרבה מאד זמן קבל 'זמן מסך' במסגרת העיתון הנפוץ, וכאן קבל חשיפה ענק. ובמסגרת חשיפת ענק זו מספיק כמה שורות שיכתבו בנושא ג'קו או בין השורות בנושא ג'קו על מנת שיקבלו את התהודה הרצויה למי שחפץ בה. מכאן התגובות מכאן הערות מכאן הפרשנויות. מבחינתי היה לא ראוי לחלוטין להתעלם ולא להכביר מילים כפי שנעשה וטוב שנעשה.

Karina85

New member
המממ... אני אגיד לך מה...

אני לא חושבת שצריך להמנע מלעדכן על כתבות שליליות - כי זה חלק מהעניין, הרי כל התקופה שאנחנו תומכות בג'קו אנחנו מתמודדות עם כל מיני דברים שליליים שקשורים לאותה פרשה נושנה... מה שכן, ובזה את צודקת, אנחנו לא צריכות להסחף לזה יותר מדי... אז לשם האיזון אפשר לעשות שרשור ג'קו תעשה לי חחח... ג'קו תעשה לי הופעה פורומית...!!! ג'קו תעשה לי ביצוע ממוטט של "מאבד אותך"!!!

Karina85

New member
נכון שון,

ובכלל אני טוענת שהאיזון הוא הכל בחיים, בכל תחום. קבלו תמונה הורסת ברוח השיחרור...

למעלה