בנות יש לי משימה יצירתית בשבילכן

נירית1

New member
בנות יש לי משימה יצירתית בשבילכן ../images/Emo3.gif

שמות - כן אצלי זו בעיה קשה כי אני צריכה שני שמות לבנות וכל החיים היו לי רק שמות לבנים. אז קדימה בואו תעזרו לי אבל יש גם כללים:אני לא רוצה שמות מתחרזים או קשורים אחד לשני, כל שם צריך להיות אינדווידואלי. בבקשה בלי שמות כמו לירז או ליפז. וזהו בעצם.

ashlaya

New member
אני בדיעה שלך!

שמות מתחרזים זה לא לעניין אבל למה לא שמות של בנים בנות - יש עוד הבדל היום? אז אני אציע לך שמות שמאוד אהבתי עדי יובל מורל שחר שחף כמובן שאם משהו פה נראה כצירופים זה מיקרי כי ההצעות שלי הם כל שם בפני עצמו.....מסתבר ששאר השמות בראשי גם יותר של בנים....sorry

shoshi1

New member
שמות לבנות

מה דעתך על השמות הלא הכי מקוריים בעולם אבל חינניים ויפים כתמיד: יעל, אביטל, וכדו´? אני למשל , די שונאת את השם שלי אבל זה מה שהחליטו בשבילי , תשתדלי לא לאמלל אותן...

היום יש איזושהי נטיה

לחזור לשמות הישנים - נועה בעיני יפה מאד. לבת הפרטית שלי קוראים אריאל (כמו בת הים הקטנה). אופיר. בהצלחה.

טל66

New member
הי נירית

אני רואה שגם אלה וגם אשליה בחרו בשם שחר. אכן שם מקסים וזה השם שקראנו לתינוקי הפרטי שלנו. אבל..... אנחנו הולכים לגינה כל יום ולא מפסיקים לשמוע את השם הזה שחר פה ושחר שם. אפילו בגן של שחר שיש בו בסך הכל 5 ילדים יש עוד שחר!!! ממש מעצבן. טוב שיש לי את מי להאשים, אני לא בחרתי את השם אלא בעלי. כדאי לא לבחור בשם המוני. זו דעתי. אני אוהבת את השמות: מיה אלה מאי דנה עומר ויש ספרים עם כל השמות בעולם. טל

יערה+

New member
יש לך רק שמות לבנים? אז אולי תעזרי

לי? אין לי שום שם, גם את השם ירין מצאנו זבוע לפני הלידה. אוף כלכך קשה לי עם שמות, ודווקא לבנות יש המון, אבל את צריכה להגדיר כיוון, כי ככה לשלוף זה בעייתי.

נירית1

New member
טוב אז שמות לבנים אני אוהבת שמות

קלסיים כמו איתמר ויהונתן ושמות אחרים כמו לירון(לבן!) הלוואי והיה לי כיוון לשמות של בנות אני לא אוהבת שמות נדירים מדי אלא שמות פשוטים שאין מאחריהם יותר מדי משמעות.

שמות-

לבנים אני הכי אוהבת את השם מורן שנתתי לבני חוץ מזה גם נורא יפה בעיני: סתיו גל מעיין תום לבנות (מחכה בציפייה רבה שתיהיה לי בת ואני יקרא לה- מאור ואח"כ- מאיה וזהו למעשה, אין לי שמות לבנות כמעט... שמתם לב שיש לי הרבה שמות עם -מ- ?... מעניין מה זה אומר..

יערה+

New member
אני גם חושבת על מורן וגל וגיל

אבל בעלי שם וטו על שלושתם, בסוף נראה לי שהוא ישתכנע, לא תהיה ברירה. אני גם מעדיפה שמות פשוטים לא מיוחדים מדי, למרות שירין נשמע מיוחד, יש היום המון ירין. דרך אגב אני מאד אוהבת את שלושת השמות האלו גם לבנות, וגם, ענבל, עפרי, נעמה, נעם, נעה, ויש עוד המון, שרק תהיה לי בת. רוצה עוד?

למה הוא שם וטו? ואיך את מתכוונת

לשכנע אותו? כי גם לי יש בעיה עם בעלי, החלטתי שאם יהיה לנו עוד בן אני יקרא לו מעיין ובעלי לא מסכים.. מצד שני אמרתי לו שאם הוא רוצה, הוא מוזמן לחשוב על שם יותר יפה ואז אני יקבל אותו אבל הוא לא מצא כלום...

ashlaya

New member
לגבי השם מאי

אתם לא חושבות שהוא מתקשר לחודש מאי? זאת הסיבה שלא הצעתי אותו...למרות שאני לוקחת אותו בחשבון... פשוט לדעתי הוא מתאים למי שנולד בחודש מאי...

טל66

New member
אני לא חושבת שמאי מתאים רק למי

שנולד במאי. על השם שחר החלטנו מיד כשנודע לנו שאני בהריון. קראנו לו שחר אבל זה בכלל לא מתאים לו ואנחנו גם לא משתמשים בשם הזה ואף אחד לא. אנחנו קוראים לו תותי. אפילו בגן קוראים לו תותי. טל

נירית1

New member
כן טל תודה אני מכירה את האתר

ולכולן תודה על הרעיונות השמות נועם ואופיר אוהבים גם עלי ויעל וגם מיכל אבל אולי רק אחרי הלידה אני אוכל להתאים שם לתינוקת - אני כרגע מרגישה שכלום לא מתאים לי!

limori

New member
לבן - ענבר עומר יונתן ולבנות ../images/Emo26.gif

ענבר עומר מאור שיר

וולוו

New member
שלום בנות... ../images/Emo24.gif

קודם כל מזל טוב לאמהות שבדרך......ממש כיף לכן ...תנצלו זאת לי למעשה יש שתי בנות העונות לשם -יובל ומאי.(שמות מקסימים לדעתי) לבנים אני אוהבת את השמות-רועי,איתי,עדי ועידו.

שמות לבנות

מה דעתך על שמות מהתנ"ך או מהמקורות? אחד היתרונות של שמות כאלה הוא שכמעט בכל מקום בעולם מכירים אותם, ואפילו יודעים איך לאיית. לבת שלנו קראנו אביגיל - אחת הסיבות היתה שהדמות של אביגיל בתנ"ך ידועה כיפה. היא היתה אישתו הראשונה של דוד, ומסופר עליה שהיא מנעה מלחמה ושפיכות דמים. דרך אגב, אנחנו לא דתיים בכלל. זה פשוט שם יפה בעיננו. ביום יום אנחנו קוראים לה גייל או גולי או במגוון שמות חיבה אחרים... אני גם מאוד אוהבת את השם שלי
ומאושרת שההורים שלי בחרו לי אותו. הוא נשמע טוב בכל שפה, וגם המשמעות בעברית חביבה עלי (אמא שלי טוענת שהיא שמעה פעמונים בזמן שנולדתי ו´דנה´ זה פשוט צילצול של פעמון - דין דן - בלשון נקבה).

למעלה