בנות יש לי שאלה...:)

dance of life

New member
בנות יש לי שאלה...:)

קודם כל *הי* אני קוראת הרבה בפורום, רק אף עם לא כותבת.. אז הנה הגיע הזמן... יש לי שאלה.. חייבת לשאול זה מטריד אותי מאד... אז ככה אתאר מצב: בחורה מאוהבת מאאדדדדד עד עמקי נשמתה במישהו. חושבת עליו יום ולילה, נושמת אותו, רוצה אותו, צריכה אותו.. לא יכולה להתרכז בכלום מלבדו... הוא לעומתה רוצה אותה, מעוניין.. אבל לא מאוהב. לא חושב עליה כל יום כל היום, לא שומע שירי אהבה נון - סטופ כמוהה, לא רוצה לבלות כל רגע איתה, לא חושב שהיא הכי בעולם... בקיצר לא מאוהב אלא סתם דלוק או משו בנוסח (סליחה על השימוש במילים של בנות 12, אין לי איך להגדיר את זה..:) בכל אופן... מה עליה לעשות..? להשאר איתו, כי טוב לה, אבל.. נשבר הלב בכל פעם שהיא נוכחת לדעת שהוא לא אוהב כמוה, לא רוצה כמוה, היא לא חשובה לו כמו שהוא חשוב לה.. או לתת לזה דחיפה החוצה, ולסגור את הלדת. למרות הכאב העצום - להגיד ,לא יכולה.." ולעזוב... כי אהבה חייבת הדדיות.. חייבת תמיכה והתמכות... ואני ד"א מדברת על קשר רציני... לא בני 14, אלא קשר רציני של אנשים מבוגרים... אשמח לתגובות כנות ורציניות! תודה!

Savage Garden

New member
רוצה קסם???../images/Emo20.gif

הנוסחה קיימת..היא גם יכולה לעבוד.. הכל בתנאי, שאת באמת רוצה אותו, פשוט תנפנפי אותו מהחיים!!!!! או שהגלגל ייתהפך לו.. והוא ישנה את כל ההתיחסות שלו כי ככה זה או שהוא ילך ולא יחזור ואז באמת עדיף לך.

leper

New member
הוקוס פוקוס ואין לא ארנב ולא קוסם

אני לא הייתי צועד אחר עיצה שכזו, ללא מחשבה תחילה משתי סיבות: 1.לא נראה לי שבמצבך הנוכחי את מסוגלת לבוא ולהגיד "סטופ ברזל, אדום בידי", ואם כן את תחושי שאת ממש עוקרת את הלב שלך בכפית כדי שיהיה שמח אחר כך, אני לא מוצא את זה משתלם. 2. מה שכן, אנשים רואים הפגנת אהבה בדרך שונה ובחיצוניות שונה, העולם אולי לא מתהפך לו כשאת מסביבו, אך את חשובה לליבו יותר מהסובבים אותו, אם לא,הייתי מאמין שהוא היה נפרד ממך. בדיחה: "משה,אנחנו נשואים כבר עשרים שנה ולא אמרת לי שאת אוהב אותי" "מרים את זוכרת שאמרתי לך מתחת לחופה שאני אוהב אותך?" "כן..." "אם זה ישתנה אני יודיע לך."

Vdrums

New member
שוב leper אתה כותב נהדר. אהבתי

את הבדיחה בסוף. יש לך את זה. ולעניין, לדעתי תורידי את הרגל מהגז, יכול להיות שהוא פשוט רואה שאת חולה עליו קשות והוא תופס אותך כמובן מאליו, תנסי לגרום לו לרדוף אחרייך קצת. מצד שני את יכולה לדבר איתו להבין אולי משהו חסר לו.

למעלה