בנות, כמה כסף לוקחים לשעה כדי

M a x i1

New member
בנות, כמה כסף לוקחים לשעה כדי

לשבת עם ילד בן 5.5 מחינוך מיוחד, לעבוד איתו בחוב' ולשחק איתו במשחקי חבר? זה לא בייביסיטר, אמא שלו תהיה איתנו בבית. אני גננת עם תואר ראשון, חשבתי לקחת 40 שקל-זה קצת מידי? בבקשה עזרו לי תודה מקסי

קרן ט

New member
היי

מאיפה אתם בארץ? כאן באזור שלי משלמים 60 עד 80 ש"ח לשעה

Diana M

New member
מקסי יקרה, לדעתי זה תלוי בכיצד אתם

מגדירים את מה שאת הולכת לעשות אם זו אכן שמרטפות, איכותית יותר אך עדיין שמרטפות זה מחיר אחד ואם מדובר בהתערבות מקצועית-טיפולית בהתאם לתוכנית עבודה עם מטרות הרי שמדובר במחיר אחר. דיאנה

קרן ט

New member
היי מקסי

כמו שכתבו לך (לא זוכרת מי) תלוי איך מגדירים את הזמן שלכם יחד. אני מורה לחינוך מיוחד ולוקחת לפגישה 60 עד 80 ש"ח לשעה. זה משתנה מילד לילד אם זה רק עזרה בשיעורים ועבודות אז אני אקח 60 אבל אם זה הוראה מתקנת או לימוד משחקי חברה שזה לימוד מיומנויות אז הייתי לוקחת 80!! את מלמדת אותו מיומנויות. למה הילד בחינוך מיוחד ( הוא pdd)

M a x i1

New member
תודה על התגובות בנות!

לילד הזה יש הפרעות קשב וריכוז (ריטאלין טשטש אותו ולכן הפסיקו עם זה) וקשיי מוטוריקה. הוא בא אלי לצהרון מגן של חינוך מיוחד. אימו ביקשה שאבוא אליו (כשהיא בבית), אעבוד איתו בחוברת, אשחק איתו-כלומר גם מבבחינה לימודים וגם חברתית. מדובר בפגישה בת שעתיים בשבוע. אומנם אני מהחינוך הרגיל ולא מהמיוחד (היא כמובן יודעת את זה), החלטנו שננסה בכל מקרה. הילד מאוד קשור אלי ואוהב אותי וכך גם הוריו. אני חשבתי על 50 שקל לשעה (מדובר בשעתיים), אני חושבת שהסכום לא גבוה כיוון שמבחינה מקצועית אני גננת עם תואר והילד שייך לחינוך מיוחד (שגובים שם יותר כסף). בנוסף כאמור, אני הגננת שלו בצהרון-מותר לי מבחינה חוקית ללמד אותי ולקחת כסף? ראוי לציין כי זהו גם אתגר בשבילי והתנסות טובה בחינוך מיוחד, מלבד הסכום הכספי. בבקשה עזרו לי! מחר אני אמורה ללכת אליו...

קרן ט

New member
היי מקסי

אין לי מושג לגבי חוקיות העיניין.... אני חושבת שלפגישה הראשונה תזרמי איתו. שחקי איתו במשחקים שלו ועשו כייף ביחד. לאט לאט ולפי הקצב שלו התחילי להכניס דברים שאת רוצה שהוא יעשה. למשל את יכולה להגיד לו שהוא יבחר משחק ואת משחק. הכי חשוב שהפגישו יהיו נעימיות. את יכולה לשלב פעילויות מוטוריות(שקשות לו) עם פעילויות אחרות, חשוב גם שהפעילויות יהיו קצרות וענייניות בגלל הקשב. לאט לאט האריכי את זמן הישיבה ליד השולחן... אשמח לעזור, ספרי איך הלכה הפגישה הראשונה.

M a x i1

New member
תודה רבה קרן!

היום בערב אחרי הצהרון אלך אליו, היא רוצה אותי לשעתיים, מקווה שזה לא יהיה יותר מידי בשבילו...

קרן ט

New member
היי

אם זה יהיה יותר מידי אז תגידי לה. אם יש לכם זמן (ושעתיים זה המון זמן שעובדים אחד על אחד) נסי לעשות הפסקות בין פעילות אחת לשניה ולשחק איתו משחקים כמו ים יבשה דג מלוח. זה ישחרר אותו קצת. ושוב, עשי פעילויות קצרות וממוקדות. בהצלחה

M a x i1

New member
בסדר גמור תודה ../images/Emo13.gif

הייתי אצלו, שיחקנו משחקי קופסא ודידקטיים, אהיה בקשר עם גננת האם שלו לגבי מה היא רוצה שאעבוד איתו.

M a x i1

New member
*התכוונתי ל50 שקל ולא פחות

(רק עכשיו שמתי לב שכתבתי 40)

למעלה