בנות כנסווו...שאלה מצחיקהה..

בנות כנסווו...שאלה מצחיקהה..

חח אני מתפדחת לשאול אותה.. ממ..אני ישמח אם כל אחת תכתוב תעדה שלה.. וככה נכיר גם יותר אחת את השניה.. ומי שיודעת את העדות של הבויז שתככתוב..בכיף!! חיחיחיחי איזה פאדיחות!!סורי.. מי שרוצה לדעת אני טוניסאית שלמההה {גאה}!!חח

היי טוב אז אני....

אני חצי תמניה וחצי מרוקאית! ואדם-תמני שלם אושרי-צרפתי ותמני אביחי-או מרוקאי שלם או חצי תמני וחצי מרוקאי נראה לי שרון(בעלי)-תמני הונגרי טרפולתאי ועוד משהו אבל אומרי שהוא חצי תמני חצי אמריקאי אז לא יודעת ערן-או אשכנזי ותמני או מרוקאי שלם גם נראה לי ! בקיצור תמנים שולטים וגם אני חעחעחחע אני נראית רק תמניה אבל שאני עצבנית זה עצבים של מרוקאית תאמינו לי!

TOUSH

New member
להקה תימנית../images/Emo6.gif

אהבתי בטירוף את המוצא של שרון
אני טריפולטאית שלמה

אעאעאע אושרי חצי צרפתי../images/Emo99.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחח אני חצי אלג'ירית חצי אפגנית.. אל תשאלו מה האלה העדות האלה... אפילו אני לא יודעת להסביר את זה...

יווו מאפה את?

כי יש לי חברה בכתה שקוראים לה אור וכולם קוראים לה אוריקו והיא גם חצי תמניה חצי מרוקאית....

rotem rispecttt

New member
חה חה חה אני מתפדחת להגידד..../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סתם סתאםם... אני רומניה-פולניה גאה

נועוW

New member
חצי רומניה וחצי מרוקאית../images/Emo11.gif

אבל כולם אומרים לי שהדם שלי מרוקאי חח

חח...שלא תדעו איזה שילוב אני...

השילוב הכי מצחיק בעולם!! אתם לא תאמינו שתי עולמות נפרדים.. חצי רומניה וחצי מרוקאית

עונה../images/Emo26.gifבקשר לסקר

הייתי רוצה שיהיה להם מסע הופעות לבד נצל"ש V סורי שאני לא עניתתי הרבה פעמים בגלל שהיד שלי שבורה וזה קשה לי <<היד החזקה ו..השולטת חח..>> ובמחשב היו וירוסים וזה היה מייאש להגיב אבל כל יום הייתי בודקת בלי להגיב אז סורי מקווה שתיסלחו לי על זה אוהבתכם הכי בעולם הוד...

למעלה