בנות! כנסו!

בנות! כנסו!

שלום שמי קשת ואני עובדת ב"ליידי ג'ירף", מועדון כושר חדש אשר נפתח לא מזמן בבניין האולימפי בהדר יוסף. הקונספט אשר עליו המכון בנוי הוא מכון לנשים בלבד אשר גרף הצלחה בירושלים עם מספר סניפים בעיר, ועכשיו אנו מגיעים לתל אביב!!! בחדר הכושר ישנם מגוון רב של שיעורי אירובי וכוח. החל מבניית עצם, קיקבוקסינג, ואירובי, וכלה ביוגה ZMBA ומחול מזרחי! המועדון פועל החל מהשעה 7 בבוקר ועד 10 בערב ומצוייד במיכשור החדיש ביותר באווירה חמה ומשפחתית. אנו מכון קטן הנותן יחס אישי לכול לקוחה ולקוחה, ושביעות רצונכן הוא המדד להצלחות שלנו. אנא בואו להצתרף למשפחת "ליידי ג'ירף". אנא צרו עימי קשר בטלפונים הבאים: "ליידי ג'ירף": 1-700-70-60-05 טלפון ישיר: 03-6332737 הפלאפון הפרטי שלי: 054-2103332 מקווה לראות אתכן בהקדם, קשת מלמן
(ישנו עכשיו מבצע קיץ - 10 אימונים עם מדריכה אישית בעלות של 100 ש"ח לכול שיעור!!!)

Tami661

New member
תיזהר שלא תיכנס לג'ירף ותצא משם ליידי בטעות..

תנעל טוב את הדלת בשירותים

חחחחחחח......יפה.....

שמעתי שמועות על זכייתך בעוגת השנה או משהו?? בינתיים דיבורים כמו חול ואין מה לאכול....... החבר'ה פה מחכים לבדוק את ענייני הקולינריא בפועל....

Tami661

New member
אכן כן. משלשום אני מחזיקה בתעודת המקום הראשון

בתחרות עוגות הגבינה של ישראל
ואתה כבר מכיר את הנוהלים הפשוטים כדי לוודא את נכונות השמועות (בפועל...) - עכשיו יש לי גם מכונת קפה של ביאלטי
אני כבר לא צריכה לעשות קצף עם ה'ויברטור' מתקופת האבן

בתור יו"ר ועד העובדים של הפורום

אני מבקש שכשתלמדי איך עושים בריסטה כהלכה (קרי הקצפה איכותית של חלב דל שומן) להזמין אותנו לקפה הפוך ולראות האם נכונות השמועות....

למעלה