בנות כנסו

ramzi77

New member
לא פלא שהן זורקות אותך

הכחשת קיומך היא הדרך המתאימה,מעיק!

בנות כנסו

נשבר לי מהישראליות כאן מכל כיוון ומכל זוויות אתם חוצפניות ומפונקות לא רוצה אחת שתגיב לי ולכן גם לא ביקשתי שתגיבו גם להודעה הזאת אתם סטומות מטומטות חוצפניות ומפונקות וחשובות שאם אתן יפות צריכים להתאמץ בשבילכם אז בואו ואני אגיד לכם משהו שאתם לא שוות כי אין לכם טיפה מנטליות או רגש אתם יודעות טוב טוב לדפוק את הרשימה של הדרישות בחיים אתם לא תמצאו אהבה אתם סתם סטוץ חולף וזה הכל אתם כל הזמן מתלוננות על הוא לא אוהב אותי הוא כן אוהב אותי אני רוצה להגיד לכם משהו שאהבה זה משהו שמגיע בלי כל קשר עם הוא עומד בדרישות שלכם או לא נכון צריך שתהיי משיכה או שיהיה מאזור מרכז או בגיל אבל זה פרטים בסיסים ביותר ולא הוא צריך להיות חייל קצין מה זה הדבר הזה מה אתם מטומטמות או מה לכו תמצאו איזה חתן עשיר וחתיך כי נראה לי שגם דוגמן לא היה עומד בדרישות שלכם ושיהיה בהצלחה כבר אמרתי הכי טוב רוסיות אמרקאיות הכול רק לא ישראליות לכו תראו מה קורה במכוני ליווי הבנים כבר התייאשו ממכם אתם עם מסריח ומגעיל לא הייתי נוגע בכם גם עם מקל אני מעדיף לעשות ביד מאשר לשכב עם ישראלית לחיי האהבה והאושר הפנימי

siv30

New member
ראשית, הפניה הנכונה בעיברית לגוף

שלישי נקבה הוא XXXתן, כלומר בכל מקום שבו כתבת אתם התכוונת למעשה לאתן או בשבילכן, לכן, שלכן וכן הלאה. מאחר וביקשת שלא נגיב, וגם באמת אין על מה, אני לא אגיב. שיהיו לך חיים מאושרים נטולי בחורות ישראליות.

wwICEww

New member
זה נשמע כאילו מישהי

ירקה לך בפנים אבל יש ישראליות שהן אחלה...

night mistress

New member
../images/Emo6.gif אהבתי..

מזכיר לי את הקריזה שאני חטפתי לפני כמה שבועות.. וסתם בשביל הרקורד, אני לא מסכימה עם שום דבר שאתה אומר, אבל אני בטוחה שהיית עצבני אז אני אחליק..
ןמי שעיצבנה אותך לא שווה בכלל את מאית הרגש הזה.

פשוט שריונר!

לא בגלל עיני התכלת התאהבתי דווקא בו
גם אינני מתפעלת מגובהו ומרוחבו
לא בגלל צחוקו הפרא הכובש כל לב נשי
הסיבה ודאי אחרת גם אם זה נשמע טיפשי.
הוא פשוט שריונר לא פחות ולא יותר קצת נחמד
קצת נבזה
זה הכל זהו זה... כבר רבים
רבים
חפצו בי רק לצאת איתי רצו לא יודעת מה חיפשו בי
אך ודאי שלא מצאו
את ליבי
אינני שמה כי ליבי שלו הוא כבר
אל נא תשאלוני למה זה גם לי נשמע מוזר.
הוא פשוט שריונר לא פחות ולא יותר קצת נחמד
קצת נבזה
זה הכל זהו זה... איך אני מתגעגעת שוב לרדת לסיני
את ידו המיוזעת
להחזיק בשתי ידי ללטף את ראש הילד לנער את האבק מול עיניו עיני התכלת אזמר בקול חזק
. הוא פשוט שריונר לא פחות ולא יותר קצת נחמד
קצת נבזה
זה הכל זהו זה... הוא
אמר לי בואי מותק שתי מילים ולא יותר ואני כמו תינוקת
רצתי אל השריונר הוא הרים אותי לגובה אל הטנק אותי הביא אז נתן לי את הכובע ולקח את לבבי
. [פשוט שריונר/ להקת גייסות השריון]

ברוך הבא לך../images/Emo70.gif

לא יודעת מה עם שאר הבחורות, אבל אני חושבת שצריך להתאמץ בשבילי לא כי אני יפה [
] אלא כי אני בן אדם! מנטליות יש לכל בן אדם, סתם לידע כללי. יכול להיות שהמנטליות שלנו [בנות ישראל] לא תואמת את שלך, אבל זה לא שוללת את היותה. גם פינוק זה רגש, ככה שאתה לא יכול להאשים אותנו בחוסר רגש. אנחנו במילא רק סטוץ חולף בעיניך, כולנו, אז למה לנו לחכות לאהבה שתגיע???!
ואם היא תגיע בכל מקרה, אז מה אכפת לך מה הדרישות שלנו?? הרי בסופו של דבר אולי נתאהב דווקא בך.. בסיסי ברבים כותבים בסיסיים... כבר סכמת בינך לבין עצמך שאנחנו מטומטמות בתחילת ההודעה, אז, עיוני, למה שאלות מיותרות?? ואני תוהה לי פה לבד [כי הרי אני רק סטוץ חולף ובלילה גם ככה אני מחבקת דובי] לגבי משהו - לכו תמצאו איזה חתן עשיר וחתיך כי נראה לי שגם דוגמן לא היה עומד בדרישות שלכם - מעבר לשינויי הזמנים בתוכן המשפט [לכו תמצאו=עתיד. דוגמן לא היה=עבר], חתיך זה לא אומר מבחינתנו דוגמן??? תתפלא אבל יש גם רוסיות ואמרקאיות שנדפקו כי הן ישראליות.
שפשוף נעים

אני מסכימה עם המנהלת....

חברתי הנאווה, ערעור נפשי קל, הרי גם אנחנו מעורערות נפשית ומוציאות את זה על הזן הגברי, זה עובר תוך כמה ימים שיקלוט שלוקח חודש להוציא ויזה בחו"ל, אז בנכה הוא מתאמץ...

לא הבנתי את העניין עם המקל

עם המקל אתה לא נוגע בהן? או שעם המקל אתה עושה ביד. כי אם זה האפשרות השנייה אז בבקשה תספר לי זה. תמיד אני שמח ללמוד דברים חדשים.

zapww

New member
מסכים איתך , ומה שאירוני שהו ביכלל

לא יפות ! ,רוב השוות בארץ הן רוסיות או דרום אמריקיות..בארץ יש הרבה מיזרחיות השילוב הזה של מיזרחיות ממדינות הערב וארופיות עשה משהו מעוות בצורה שלהן....

אתה לא רוצה שנגיב... למה אתה סתם

משקר, הרי בשביל מה כתבת את ההודעה , סתם כדי להוציא את העצבים שלך. ( לפי מה שכתבת יכולת להוציא אותם במכוני ליווי) ... יש לי מספר שאלות שהייתי רוצה שתתייחס אליהם ,מקווה שתהיה מספיק רציני ובוגר כדי לענות ולא להתחמק. 1. האם יצאת עם כל בנות ישראל כדי להכליל את כולן ? (הספק מתאים יש לך)! 2. האם פעם חשבת שאולי בך משהו דפוק? 3. מה אתה אומר על כל הזוגות הנשואים הישראליים שיש, מה כולם דפוקים וזבלים שנמצאים יחד רק כדי לנצל אחד את השני? 4 .האם חשבת שאופן הדיבור המזלזל והמגעיל שלך פועל לטובתך אי פעם? 5. למה אתה בא ומנסה להתחסד פה ובינתיים באותו סיפור סותר את עצמך על ימין ועל שמאל? דוגמא : אתה בחור טוב ומקסים שמחפש אהבה אמיתית עם בחורה אמינה וישרה ( לפחות את זה ניסית להעביר לנו פה) אבל שתי שורות אחרי אתה יושב ומצדיק את הבנים שהולכים למכוני ליווי כדי לספק את הצרכים שלהם עם זונות . ולסיכום משתמע מזה ... שהפירוש שלך ליחסי מין הוא אקט לסיפוק צרכים בלבד , לא משנה עם איזה בן אדם . כנראה מפה אדון מתחילה הבעיה...

למעלה