בנות לא להתרגש

בנות לא להתרגש

אני מצרפת את אחת התמונות שנתנו לי השראה לסקיצות של השמלה שלי. הסקיצות כמעט מוכנות אנסה מחר להעביר לכן. שרון 1 כבר ראתה את התמונה ... נא לא להתיחס לאוביקט המצולם בתמונה , וכמובן השסע לא יהיה כזה גדול... לא להיבהל- צריך דמיון מפותח בכדי לדמיין את הקונספט שמאחורי השמלה שלי... הצעירה נ.ב לקח לי הרבה זמן להתבשל אם בכלל כדאי לפרסם תמונה זו , אבל עכשיו אחרי שנפתחו, תפדל

אלוהים ישמור!!

אם את כזו חתיכה.. אני לא משנה את מפגש הפורום לתאריך שתהיי בארץ.... מה אני משוגעת ? יהיו פה מלא כלות!! ;-)

איזה רעה ;-(

אני ממש רחוקה מהדבר שבתמונה, רק בשנה האחרונה קיבלתי גוף של אשה ואני כבר בת 28... אז תשני את התאריך? הצעירה :cool:

*שיר

New member
וואו!!

מאיזה בד את רוצה לעשות אותה? אני חושבת שדווקא הבד שבתמונה לא כלכך מוצלח. ולמה הכוונה שהשסע יהיה קטן יותר? התכוונת שמקדימה יהיה ארוך יותר?

טוב קצת הבהרות

אין לי כזה חזה... אני 34A ולחתונה אני מוסיפה מילוי... אני נחשבת רזה ... נכון הבד לא מתאים כלל וכלל , עוד אין לי רעיונות לבדים , אבל אני יודעת שאני רוצה שהוא יהיה מבריק השסע מקדימה יהיה נמוך יותר ומאחורה ארוך יותר (לא בהרבה) ולא כזה צמוד בקיצור לקחתי רק את הרעיון של הסילסולים שבשמלה הצעירה

Sharon_1

New member
לדעתי,

לפי התיאור שלך, זה יהיה יפה. השמלה עצמה בתמונה- אכן קצת מפחידה. אבל לפי מה שהסברת-את די משנה אותה. איך יהיה החלק העליון?

למעלה