בנות, לכו תבינו אותם

בנות, לכו תבינו אותם../images/Emo70.gif../images/Emo14.gif

לפני שלושה שבועות הכרתי מישהי דרך האייסיקיו.. אני בן 17 וחצי והיא בת 15. אני מעכו והיא מחיפה היא שלחה לי תמונות שלה ואני שלחתי לה תמונות שלי.. איכשהו ניראה שנוצר קליק בינינו.. אבל מדי פעם היא הייתה מתייחסת אליי מגעיל בגלל מריבה עם ידיד שלה הכי טוב וכמו שאתם יודעים הוציאה את זה עליי.. היא שינתה כיוון לגמרי ואחרי זה חזרה לעצמה. תמיד רדפתי אחריה בהודעות, אז החלטתי לשנות גישה, או שלא יהיה בינינו כלום או שהיא תרדוף אחרי גם לשם שינוי וכך היה והיא רצתה להיפגש! ראיתי אותה פעם אחת מאז, והיא התייחסה אליי מגעיל בהתחלה, אח"כ לקראת סוף הערב היינו ביחד באוטו בכל מיני מצבים של נשיקות התמזמזויות, חירמונים וכאלה... אמרתי לה שאני אוהב אותה(ככה הרגשתי להגיד לה באותו רגע) וגם היא אמרה שהיא אוהבת אותי. המשכנו בשלנו, אח"כ נפרדנו לשלום וחזרתי הבית. יום אחרי דיברנו רגיל כמובן שעם אותה התלהבות.. השבוע רציתי לנסוע אליה, אמרתי לה והיא דחתה אותי בכך שהיא הולכת לישון אצל סבתה. יום אחרי זה היא גם אמרה לי שהיא לא יודעת וזה נתקע אז אמרתי סבבה אני לא ילך. אתמול לא התחברתי כל היום עד הערב ושלחתי לה הודעה איפה היא ומה איתה כי לא ראיתי אותה מחוברת. אז היא עושה לי שהיא הייתה בחזרות(היא שחקנית) ושלאן אני נעלמתי ועשתה לי סצינה. הקיצרר אמרתי לה אני הולך לסבתא שלי ושתתכתב איתי בפלאפון אז היא עושה לי לא מגיע לך! התקשרתי אליה, אז היא עושה לי שהיא לא יכולה לדבר איתי היא עם המשפחה ושהיא תחזור אליי.. אח"כ דיברנו באייסי פתאום היא זורקת עליי את ההודעה הבאה: "לא נראה לי שזה ילך בינינו" שאלתי אותה למה אז היא עושה לי בגלל המרחק.. ניסיתי לשכנע אותה ושתיתן לנו הזדמנות ולא תסיק ישר מסקנות היא כזה אמרה שהיא לא יודעת אבל זה היה יותר לא מאשר לשקול בכלל משהו. עכשיו אני אומר דבר כזה: היא התייחסה אליי הרבה פעמים רע בשלושה שבועות האלה ואח"כ שינתה גישה. האם לדעתכם זה ישתנה והיא תחזור בה?? מה אני יכול לעשות בשביל לא לאבד אותה?? אני לא יודע אם אני אוהב אותה אבל יש לי אליה רגש שגדל מיום ליום. תנו לי טיפים משהו?!? כל מה שעולה לכם בראש בבקשה... אני מרגיש נואש ומיואש.. תודה מראש

.

ככה זה בגיל הזה.. זה יעבור אין דאגה
היא כולה בת 15 ואתה 17 יש לכם הרבה מה ללמוד

pain is MY love

New member
ילדות, לכו תבינו...

היא ילדונת מאמי. היא מנסה לשחק משחקים שהיא עוד לא יודעת איך משחקים... אל תיקח אותה קשה. תהיה אדיש! תראה איך היא בעצמה תתחיל לרדוף אחריך...

אין לי כלום עם בנות מהאייסי..

ועוד מחוץ לעיר מגוריי במקרה איכשהו היא התחברה אליי ונהיה קליק זה הכל.

נועם m

New member
תמשיך הלאה

היא פשוט משחקת איתך. אבל אין לך מה להאשים אותה- היא ילדונת. הגיוני שהיא עוד לא סגורה על עצמה...

מיטללל

New member
קודם את לא משרשרת נכון

ועכשיו את מכפילה הודעות
מה יהיה
בנוגע אליך, זה או שהיא לא יודעת מי היא רוצה. או שהיא משחקת משחקים. או שניהם. הדבר הכי נכון שאתה יכול לעשות עכשיו זה להתרחק קצת. פחות ללחוץ. לא כדי שהיא תתחיל להיות זו שרודפת אלא כדאי שהיא תבין שהיא לא יכולה להמשיך עם המשחקים האלו כי זה מרחיק ועליה להחליט מה היא מרגישה ורוצה.

moomita

New member
לפי דעתי הענווה

אם תעזוב אותה בשקט.. היא לא תחזור אליך.. אני הייתי מנסה ומשתדלת מנסה ושוב מנסה ומתחננת שתחזור אליה
כןבטח שיש מצב שהיא תחזור בה
רגשות לא נעלמים כל כך מהר...... לדעתי תפתיע אותה במשהו טוב.. מכתב אהבה בתיבת דואר, מתנה עטופה יפה עם פתקית .... או להקדיש לה שיר
(בדיסק..) תכתוב לה משפט שיקפיץ אותה.. משהו שהיא אוהבת בך, שעשיתם יחד והיא נהנתה... תזכיר לה למה היא אוהבת אותך
ואממ.. אל תשכח לשאול אותה אחרי זה מה הסיבה שהיא לא רצתה איתך קשר יותר.. מה הבעיה האמיתית שגרמה לזה? ומה שהיא תענה אל תסכים לזה מיד ... תשאל אותה: וזה מוצדק לדעתך? זה נכון
תדונו בזה עד שתגיעו לעמק השווה. מקווה שעזרתי
P :

היא אומר שיש לה הרגשה לא טובה..

רק בגלל זה.. איך אפשר לשכנע בחורה שרוצה לחתוך את הקשר רק בגלל הרגשה לא טובה לתת צ'אנס ולהמשיך עם הקשר??

מיטללל

New member
אל תחליטו החלטות לכאן או לכאן

תגיד לה שתשמח להכיר אותה יותר. לדבר. להיפגש. לבלות. וזהו. בלי החלטות. בלי הצהרות. בלי "אני אוהב אותך" (אתם בקושי מכירים. זה מלחיץ) בלי לשכנע (אתה לא אמור לשכנע בחורה שתהיה איתך. זה לא עובד ככה) תמשיכו לדבר באייסיקיו, בטלפון, תיפגשו עוד כמה פעמים ואז שתכירו יותר, תוכלו להחליט האם בא לכם להתחיל קשר יותר רציני...

moomita

New member
אז תיהיו בקשר חברי

תגיד לה שתשכח ממה שהיה , ושאתה רוצה להתחיל מחדש.... שאתה אפילו לא חושב על להיות חבר שלה (שקר
) ושאתה רוצה בסה"כ לבלות איתה.. כי אתה נהנה מחברתה.. ואם תתחילו מאפס יש מצב שהעניינים יתקדמו ויכול להיות שלא, אל תצפה ליותר מידיי תגיד שאתה בסה"כ רוצה לבלות רעיון טוב
?

jdpworld

New member
קפל...

פתח העינים ושתחרר לך ממנה. מה ילד יום לא יודע,ובטח שבטח לא חסיד של משחקי ילדים, כן רוצה, לא רוצה, וכאלו...אהבה זה לא עונש,ברגע שככה זה מרגיש זה זמן להתקפל...במידה ויגרום לה רק לרצות בך יותר {כמו שכמה וכמה המליצו לך} רק יוכיח שההתקפלות במקום.

moomita

New member
לא לא אל תקפל

את המכתב תשלשל מה מה מה ניהיה תחתונים של בחורה זה נכון . ציצי מקרטון..
עזוב.... חיחי הפגנה
נו אל תגידו לו לקפל.... אהבה לא מפרקים

עידכונים...

שלחתי לה אתמול בלילה את ההודעה הבאה: "אתה כזה חמוד... אמא" "אני אוהבת הכי הכי שיש בעולם" "מתה עליך חיים שלי" "אני געגעת מלא מלא חיימשלי" כל אלה הם רק משפטים שיצאו ממקום ללא רגש והגיעו למקום עם רגש שהשאיר שם משהו. חשבתי שאת שונה משאר הבנות אבל כנראה שטעיתי.. :( -------------- ובבוקר היא ענתה: "אני לא כמו כל הבנות.. זה לא נכון! אני פשוט לא יודעת מה אני רוצה... אתה החיימשלי באמת.. אבל זה לא ילך" אז אמרתי לה: "לכולם את אומרת שהם החיים שלך?" אז היא התעצבנה ואמרה לי, אתה יודע מה אני לא רוצה לדבר איתך.. ומאז היא מישהי אחרת לגמרי!

נועם m

New member
שלומי, הגזמת.

היא בת 15. כ-ו-ל-ה בת 15. והיא נכנסה למשהו שגדול עליה ב-5 מספרים. הגיוני שהיא לא יודעת מה היא רוצה. ובמקום להמשיך ולשחק איתך היא אמרה לך, בשיא הכנות, שזה לא ילך. ומה אתה עשית? העלבת אותה. גרמת לה להרגיש שקרנית, כשכל מה שהיא עשתה היה להגיד לך את האמת. בוודאי שהיא מישהי אחרת לגמרי מאז! אתה פגעת בה! לדעתי, אתה צריך להתנצל. תגיד לה שאתה מאמין לה, שלא תלחץ עליה יותר, שאתה מבין שהיא לא סגורה על עצמה. ותסיים בזאת את הקשר.

jdpworld

New member
בכנות ויד על הלב

במידה והיתי מקבל הודעה שכזו המקום היחדי שהיתי מתקשר אליו זה המשטרה. ילדה בת חמש עשרה. רד מהעץ הזה לפני שמישהו יפגע באמת.

אויייי לאא.... זה קרה שוב!!

חברה שלה רצתה להיפגש עם חבר שלי.. אז רציתי ליישר את ההדורים איתה שגם אני והיא ניפגש.. אבל זה לא קרה ואפילו מילה היא לא נתנה לי להשחיל.. אני: ? היא: ? אני: מה קורה? היא: הכל טוב מה איתך? אני: בסדר.. אני: למה לא ענית לי להודעה בפלאפון? היא: הוא לא היה עליי היום.. אני: אבל אני יודע שעכשיו קיבלת את ההודעה.. אני: ושלחתי אותה כבר מהצהריים.. היא: לא אני ל אעפ הפלאפון וואיי אני: אה טובבב אני: את עוד כועסת עליי? היא: שלומי אין לי כוח לשיחות כאלה עכשיו אני: אבל אני רוצה ליישר איתך את ההדורים ולדעת שהכל בסדר.. היא: הכל בסדר טוב אני ידבר יאתך אחרי זה אני גם ככה בעצבים נראה לי שפישלתי.. לא הייתי צריך לשלוח לה בכלל הודעה.. אבל קינאתי שחבר שלי הולך לפגוש את חברה שלה ואני לא יפגוש אותה..

מיטללל

New member
שלומי

קראת בכלל את התגובות שלנו ? זה כאילו אתה צועד במעגלים. אני אגלה לך סוד-הדבר שהכי מעצבן ומגעיל בנות הוא שלוחצים עליהם ונבדקים עליהם מהר מדיי ויותר מדיי. תוריד לחץ. לן לך להתרכז בדברים אחרים ותן לה זמן להתגעגע...

למעלה