בנות למה אתן עם חרא

בנות למה אתן עם חרא

חבר שלי יצא עם מישהי שבמשך שנה היא התחילה פתאום להתפרסם אחרי שהופיעה בתוכנית טלוויזיה חבר ועזבה אותו בתירוץ שהיא כבר לא אוהבת אותו ואני יודע בפירוש שזה בגלל שהיא נהיתה פתאום מפורסמת ונפתחו לה העיניים

twigy

New member
יו איזה מניאקית

מה שכן היא תלמד מהר מאוד שהתהילה חולפת כמו שבאה

TheWhiteTigris

New member
יודע למה?

כי היא בת אדם. בני אדם, מטבעם, נוטים לאבד את הערכתם לחלק מהדברים כשהם פתאום נקלעים לסיטואציה שונה ממה שהורגלו לה. לה יש עכשיו והרבה אופציות לבנים חתיכים יותר (שיבגדו בה יותר), ומשהו שם השתבש לה. מוסר השכל - ככה זה בחיים.

white raven

New member
כולי כרגע התמרמרות

על הלילה שעבר עלי... רוצים לשמוע סיפור על כמה בחורות זה זבל? בבקשה... אתמול ביליתי לילה לבן בת"א במהלכו נפגשתי עם עלמת חמד שהיינו נוהגים להשתעשע זה בזו לפרקים. אנוכי שהגעתי למסקנה שצריך משהו רציני הבהרתי לה את העניין והיא מצידה הודיעה לי שהיא חושקת בי רק בתור צעצוע. נפרדנו עם מעט אכזבה ומשם המשכתי לפאב שאני מכיר. שם פגשתי את ב ב היא בחורה חביבה שמנעתי מעצמי עקב בעיית חבר... דיברנו, אחר כך הלכנו לים עם בקבוק וויסקי ואני שאלתי אותה אם היא עדיין במערכת יחסים? נענתי בשלילה ונתנתי לדברים לזרום מצאנו לנו פינה מבודדת רחוקה מעין ומכאן צנזורה. הבעיה הייתה שבאמצע הצנזורה ב מקבלת טלפון... ממי? מהחבר!!! וכך ננטשתי שיכור כלוט בחוף לא מוכר בת"א וביליתי לילה של הליכה וחיפושים אחר התחנה המרכזית..

TheWhiteTigris

New member
אוקי

אני אוהב אותו בגלל המשחק שלו לא בגלל איך שהוא נראה. את תסלחי לי נכון?

מיטללל

New member
למה ? כי ככה נולדנו

ושוב, בפעם המילארד. כמו שלא *כל* הבנים כלבים מזדיינים חסרי רגשות :) לא כל הבנות "עם חרא". יש ויש. זה עניין של אופי. זה עניין של סיטאוציות. ובכזו גישה - לא תגיעו רחוק. עכשיו בנוגע למה שהעלת: אין מה להגיד. אין מה לעשות. שמערכת יחסים מתחילה אף אחד לא מתחייב לנצח נצחים. (אפילו אם טבעת זה לא תמיד עובד) דברים משתנים. אנשים משתנים. כואב. עצוב. החיים. אפחד לא יכול לקבוע שעצם העובדה שהיא התפרסמה וחשבה "ווי אני צריכה למצוא 'רן דנקר' משלי בשביל צילומים יותר שווים" הובילה לפרדה. אפחד לא יודע מה הלך ביניהם, בחדרי חדרים. ובואו שנייה נשחק ב"נדמה לי" שנה זה המן זמן נגיד שהם התרחקו נגיד שהיא התחילה לאהוב פחות נגיד שגם הפרסום "עזר" לזה היא החליטה שזהו. היא חרא ? למה ???

עם חרא?

מה זה עם חרא? אני לא חושב שכל הבנות הן עם חרא... אז מה בעצם אם לפעמים אתה יושב מול הטלפון ומחשבן את הזמן מאז הפעם האחרונה שהתקשרת והיא לא ענתה... אז גם אם אתה שובר את הראש למה היא נתנה לך נשיקה אחרי דייט מוצלח ולא נרדם בלילה? אתה יודע מה, אז גם אם אחרי שירו קסאמים על שדרות והשאירו אותך שבת אתה מקבל הודעה של "כמה אתה חושב שנחזיק ככה?" וגם אם כבר אני בשוונג, אז מה אם אתה שומע אותה אומרת לחברים שלה שאתה "ידיד" שלה אחרי שאתה בטוח שזה לא ככה, ושוב אתה אוכל סרטים... ואז מה אם אתה לא מפסיק לחשוב עליה כל הזמן, מתגעגע אליה כל כך ואוהב אותה כל כך... תשמע, אני לא מגדיר את זה כ"עם חרא" זה גם כל מה שכייף בכל הסיפור. יכול להיות פוגע, יכול להיות סוחף, יכול להיות מה שתרצה. זה לא "עם חרא" - זה רגשות ולך תבין מה עבר לה בראש. או כמו שדניאל סלומון אומר: "אז אצלי הכל בסדר, עד שאני נשבר וכלום ממני לא נשאר מדמם על הרצפה מרסיסים של אהבה" תכלס, לא?

בנות זה עם הפוך

גם כשהכל מושלם הן מחפשות רע רק מבחורה אתה יכול לשמוע את המשפט אתה יותר מדי טוב בשבילי לא יודע משהו משובש להן בחשיבה יש איזה קצר שם

שבוע לפני שהם נפרדו

הוא תפס אותה עם מישהו מהתוכנית טלוויזיה אחרי שהיא שיקרה לו שהיא רוצה לעשות "ערב בנות" הוא כמעט הרג את הגבר במכות מסכן אכל כאפה כאפה חבר שלי אחרי שנה שהם ביחד נתן לה את הנשמה שלו וזה מה שהוא קיבל

אז היא זבל של בחורה

זה לא אומר כלום, אתה יודע כמה מקרים אני מכיר שחברים שלי דפוקים בגדו בחברות שלהם?

למעלה