בנות למי קבעו לפי שקיפות 80% ממין מסויים

בנות למי קבעו לפי שקיפות 80% ממין מסויים

ובסוף התברר שאכן כן או שלא. חזרתי עכשיו משקיפות והרופא אמר לי ששמונים אחוז שזאת בת ואחרי שני בנים אני ממש רוצה בת ונתפסת במילה שלו. אשמח לתשובות לילה טוב

תראי, לי לא אמרו 80%

אלא הרופא אמר את המין בוודאות (שבוע 12+ 6), אני מניחה שזה תלוי ב: א. מתי עושים את השקיפות. ככל שאת עושה בשלב מאוחר יותר, הוודאות גבוהה יותר. ב. טיב המיכשור. אין מה לעשות, עם אולטראסאונד מצ'וקמק רואים פחות טוב. ג. ידענות הרופא. ד. עד כמה הרופא מעדיף לכסת"ח את עצמו, שמא ישגה. אם עשית את השקיפות בשלב מתקדם יחסית, זה נשמע לי מהימן למדי, וכמובן שעד שזה לא סופי עד שזה לא סופי... מתי הסקירה המוקדמת?

טינקי3

New member
גם לנו אמרו בת ואכן יש לי נסיכה בבית אבל...

שוב זה תלוי מתי את עושה את השקיפות וגם נאמ ר לי שבשבועות האלו רוב הזמן אומרים שזה בת מכייון שאבר המין שלהם נראה אותו דבר לשני המינים כך שלפעמים הם צודקים ולפעמים לא. בכל אופן העיקר שיצאו בריאים, ושתיהיה הלידה הכי קלה שרק אפשר לבקש חג שמח

ליאם711

New member
גם אצלי צדקו פעמיים../images/Emo70.gif

בהריון הראשון עשיתי את השקיפות בשבוע 12+3 והוא אמר לי שזה 90% ואכן נולד לנו תומר המקסים. ברהיון הזה עשיתי את השיקפות ב-13+2 ונאמר לי שזה 99% בת. ואכן יש לנו בת (כך נאמר לנו ב-2 הסקירות). באיזה שבוע עשית את השקיפות?

תודה על התשובות../images/Emo140.gif

אני בשבוע 12 +0 נכון לאתמול, בהריון הקודם בשבוע 11 אמרו לי שיש לי בן. נראה לי שפשוט הוא מפחד להגיד בוודאות כי המכשיר נראה לי מספיק חדיש והרופא שלי הוא מנהל חדר לידה אז אני ממש מקווה שהוא מבין, בינתיים אני לא מספרת לאף אחד ואני מקווה שאכן נקבל את הנסיכה המיוחלת
אגב אם כן אז הטבלה הסינית צדקה אצלי שלוש מתוך שלוש

b a f i

New member
יש לי שקיפות עוד שעתיים11+3 מקווה שהכל יהיה

תקין ושיוכלו להגיד לי את מין העוברי .. אני כוססת ציפורנים...מ6 בבוקר אני ערה ואני ביום חופש

ליאם711

New member
הרופא הוא ד"ר רוני לוי? כי הוא גם הרופא

שלי (מנהל חדר לידה "קפלן" ) והוא מעולה. לא רק שהוא צדק בשקיפות. אמרו לי לפני הלידה שהערכת המשקל היא 3.800 והוא אמר לי ביום הלידה: "אל תדאגי, הוא ישקול בין 3.300 ל-3.400". תומר נולד 3.350 (בדיוק באמצע!). בקיצור, אין עליו!!!

מפל25

New member
אצלי הרופא צדק,

שבוע 12+2, העובר התאים ל12+4. אמרו לי 80% שזה בן. בסקירה מוקדמת כבר ראינו לבד שזה בן...

כרמיון

New member
בהריון הראשון, צדקו, בהריון השני טעו

בהריון הראשון אמרו לי בשקיפות שזה בן, ובאמת היה בן. בהריון השני (הנוכחי) אמרו לי בשקיפות שיש בן, ובסקירה התברר שזאת בת. אגב, זה היה אותו רופא שקלע בפעם הראשונה ופיספס בפעם השניה. עצתי: תשתדלי לא להיתלות במה שהרופא אמר, למרות שזה קשה לא להיתלות בזה. תשתדלי להכין את עצמך לשתי האפשרויות. בגלל דברים כאלה אני בכלל הייתי מעדיפה לא לשמוע את המין בשקיפות, הסכמתי לשמוע אותו רק כי בעלי מאוד רצה. בהריון הזה התרגלתי אחרי השקיפות למחשבה שיש לנו עוד בן, וראיתי בזה לא מעט דברים חיוביים (התאים לי עוד בן), ואחרי הסקירה כששמענו שזאת בעצם בת זה בלבל אותי לגמרי.

בהצלחה באפי

אני הלכתי לבדיקה לחוצה מוות על סף דמעות, אני מאוד מקווה שהוא רק חושש להגיד בוודאות כי כל מה שאני רוצה זה שזאת תהיה בת

בדרך כלל הם צודקים

אבל לפעמים יש פשלות - שמעתי על כמה מקרים. אם הוא אמר 80% בת אז את בדרך הנכונה. ובאפי מותק בהצלחה בבדיקה תעדכני. לי יש שקיפות עוד שבועיים והזמן לא זז.

b a f i

New member
בוקר טוב בנות-הסקירה הייתה מעולה

הרופא אמר שהעובי או האורך הוא מצויין ואין צורך לדעתו בבדיקת הדם המשלימה. הבייבי זז מלא וזה היה ממש מרגש-ראינו גם בתלת מימד(שם הוא פחות חתיך)
אני אישית כבר אוהבת אותו. לגבי המין-בין הרגליים שלו היה משהו שלדעתי לא משאיר מקום לספק-אבל הרופא אומר שככה זה אצל כל העוברים וזה גם יכול להיות בת ...(אני לא קניתי את זה-זה בולבול שלא משאיר מקום לספק
) בכל מקרה יש סיקרה מוקדמת בערך ב21 או 22 לאוקטובר ואז נדע . שבוע הבא יש לי גם US-אז אולי בו כבר יראו . חופש נעים לכולם

b a f i

New member
אני פשוט רק ב11+3 ואז גם הרופא שינה ל11+1

אז אני מאמינה לו שזה טיפה מוקדם ..

מספרית

New member
גם אצלי הרופא צדק בשקיפות (הייתי בשבוע 12)

ואכן יש לנו בן (ז"א עוד לא ילדתי אבל מאז בכל א"ס רואים שזה בן...)

למעלה