בנות!! לקום מהמתים

yaelelele

New member
בנות!! לקום מהמתים../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo9.gif

בגלל שהפורום דיי מת ויחסית שקט ודיי נימאס לנו מהמשחקים.. אז חשבתי שאולי כל אחת תרשום משהו שהיא לא תשכח ל-ע-ו-ל-ם מאחת העונות הקודמות. וגם לכתוב ציפיות לעונה הבאה..
אוהבת אתכן מאד מאד מאד.. אני אגיב מאוחר יותר כי יש לי עכשיו קורס.. ביי.. אוהבת אתכן...

נועה167

New member
היי :)

רעיון טוב! אממ אני לא אשכח את הפרק את הפרק שקלייר מתה.. מן הסתם , אי אפשר לשכוח את זה!! אבל משו יותר שמחחח אני לא אשכח את כל הקטעים המצחיקים בין טס ודייב! :) חמודים... אממ צפיות לעונה הבאה אממ
הלוואי וקלייר תחזור ובקי תחזור טוב נו מן הסתם לא אז אמממ שקיין יחזור.. שלוק ישאר עם ג'ודי.. וזהו נראה לי :)

היי..

אני לא אשכח את הפרק שקלייר מתה ואת פרק החתונה של טס וניק, בעצם אני לא אשכח את כל הקטעים שהי עם טס וניק. הציפיות שלי:1. שניק וטס ישארו ביחד 2. שאלכס וסטיבי יהיו ביחד 3. שלא יראו יותר את סנדרה ודייב 4. שג'ודי תישאר עם לוק

yaelelele

New member
שלום.. אני פה ממכון ויצמן... ../images/Emo9.gif

אז.. רגע שמשום מה שאני בחיים לא אשכח!!! זה עם הסחר או איך שכותבים את זה..
חחח ... זה היה ענק!! איך שטס התחרפנה... חחחחחח ו.. ציפיות... שבקי תחזור!!!

Nira22

New member
יעל, יפה לך על היוזמה../images/Emo45.gif

אני לא אשכח בין היתר את:
כל הקטעים המצחיקים של טס בעונות הראשונות (עם מכונת הקפוצ'ינו, ההתגוששות בבוץ עם אלכס, מדונה הפרה ובמיוחד החיסון שלה
...)
את הפרק שבו בריאן
פגע בבקי ואת דרך ההתמודדות שלה
בשאר הפרקים עד לפרק שבו הוא מת
.
את הפרק שאלכס וקלייר פוצצו את הגזע
וגם את התחרות שבה קלייר השתתפה (בעונה ה-1)- היא היתה הבת היחידה (אאל"ט) בתחרות. והיא גם זו שניצחה בעזרתן האדיבה של טס,בקי וג'ודי...שהחליפו לה את הקש...
את המתח בין ניק לטס
. ציפיות לעונה הבאה: שבקי תחזור, כמו כן קלייר (=אם היה אפשרי). שחיי הנישואין של טס וניק יהיו שלווים, שאלכס ימצא את זו שראויה לו ושאף אחד/ת מהדמויות האהובות לא ימות.

yaelelele

New member
תודה נירוש.. ../images/Emo9.gif חחח יוו אני זוכרת!

אני זוכרת איך שקלייר התחילה להרים את הקש ופתאום זה היה לה קל והיא עשתה פרצוף מוזר... חחחח זה היה ענק! וגם החיסון עם מדונה.. אילו דברים...

Nira22

New member
../images/Emo6.gifתודה...

כן, אלו היו קטעים ענקיים (החיסון, התחרות).

sibonishani

New member
הקטעים שלי...

הקטע שלא אשכח זה את אלכס וקלייר בעיר והוא מתחיל לומר לה איך הוא מרגיש כלפיה והיא משתיקה אותו ואומרת לו אני אוהבת אותך אני מצפה ל- אהבה חדשה לאלכס

spoop

New member
הקטע הכי חזק בסדרה...

היה בערך בפרק 3 או 4 לא זוכרת... שבחורים רדפו אחרי בקי והקלייר יצאה מהתחרות כדי להציל אותה...הוריד לי דמעות.

למעלה