בנות , מבקשת תמיכה...

ת ו ל

New member
בנות , מבקשת תמיכה...

לפני חמש דקות בערך יצא האיש שאני הכי אוהבת בעולם , האדם שאני קשורה אליו וקשור אלי בעבותות של אהבה אין סופית , ללא גבולות , האיש שהוא אבי בתי הבכורה והאהובה , האהוב שלי יצא לחו"ל לצרכי עבודה. הנסיעה הזו כ"כ קשה לשנינו משום שאני ילדתי רק לפני חודשיים את הנסיכה המקסימה שלנו , ואנחנו כ"כ צריכים את הביחד שלנו , ואנחנו לא מצטרפות אליו בגלל המון סיבות , חלקן בגללי... קשה לי , וכואב לי פיזית בגוף להתרחק מהנפש התאומה שלי , אני מייללת בבכי כאן , מולכן , כי לא נעים לי לבכות ליד הנסיכה המתוקה , שכל היום היתה חסרת מנוחה כ"כ , אולי כי הרגישה שמשהו קורה בבית , בוודאי שהיא לא יודעת להבחין שאבא לפני נסיעה , אבל היא לא נתנה לו לזוז ממנה היום.. המתוקונת כ"כ קשורה אליו והוא אליה , הוא לקח עימו שני דיסקים עם תמונות שלי , שלה , שלנו.... אני בטוחה שהשבוע שלי יהיה מאוד קשה בגלל שלא יהיה לי איך לנחם אותה... צריך אולי להסביר , האיש שלי היה איתי שבועיים אחרי הלידה בבית כל הזמן , וביום שהוא חזר לעבודה היא בכתה בהיסטריה , כמעט עד חנק , ולא הסכימה להיות בשום מקום אחר חוץ מעלי.... היא כזאת בובה מקסימונת , תינוקת שקטה , נעימה , חייכנית , רגועה ואני כ"כ לא רוצה שיכאב לה, או שתרגיש בחסרונו של אבא , והכי מפחיד אותי שיקרה לה או לו משהו בזמן הזה שהוא לא כאן , הם המשפחה שלי , אין לי ממש משפחה קרובה אחרת , כל אחד מהם מגלם בחובו חלק כל כך חשוב , ואדיר מחיי, היא - את כניסתי לעולם האמהות המכובד , את האושר הבל יתואר שהכרתי עם הגעתה לעולם (וזו ממש לא התייפיפות , אולי אם היא לא היתה תינוקת כ"כ טובה , לא הייתי מסוגלת לדבר עליה כך) והוא - שנפגשו דרכינו כנער ונערה צעירה ומאז נקשרו נשמותינו זו בזו ואם לא הייתי חוששת להיות כבר יותר מדי פיוטית הייתי מודה שדמו זורם בדמי ושלי בשלו. תודה לכל מי שטרחה וקראה עד כאן , הייתי חייבת לשפוך את הלב , כשכואב לי אני נוטה לפייטנות יתר אבל זה רק בגלל שאין כנראה רגש יותר נעלה מאהבת נפש , וככה אני אוהבת את שניהם , האהוב שלי ובתי. תול.

עמית@

New member
מבינה אותך מאוד.

אבל זה יעבור, תלכי הרבה לטיול עם הגורה, במנשא, והזמן יעבור (עזרה פיזית יש לך? בבית?)

דפנה מי

New member
היכן את גרה?

אולי חברים/ות יוכלו להקל עליך את הלבד
ולא רק הוירטואליות
נשמע שיש לכם משהו ממש יפה ומיוחד ביניכם, אוח- TRUE LOVE .....

אור100

New member
איזה אהבה כיף לשמוע../images/Emo24.gif

מקווה שהשבוע יעבור לכן מהר

ת ו ל

New member
אוף! כתבתי הודעת תודה והיא נמחקה לי

אז תודה תודה ושוב תודה , עזרתן באמת! כתבתי כשהייתי במצב רוח נסער והייתי זקוקה לכתף , גם אם וירטואלית.... עכשיו אני במצב רוח הרבה יותר טוב , סידרתי את המטבח (FLYlady עזרה לי רעיונית) , צפיתי קצת בטלויזיה ועכשיו אני הולכת להניק את מתוקתי ולישון... האמת שאני חובבת המנשארי ולכן אני באמת אצמיד אותה אלי יותר בשבוע הזה , כדי לנסות לכפר על חיסרון אבא שהיא כל כך אוהבת. הוא באמת באמת אבא מדהים. אם יש לכן עיצות נוספות , איך לעבור את השבוע הזה במהירות , בקלות ובלי הרבה טלטלות נפשיות אני אשמח לשמוע ולישם תודה מראש , ת ו ל.

תול יקרה!

הלוואי שהשבוע הזה יעבור לך מהר מהר ותראי שוב את אהובך. מרגש לקרוא על האהבה הגדולה שיש לכם
. תנסי לא לשדר לקטנה את המצוקה שלך, להיות בחברת אנשים אחרים - חברות, סתם לטייל איתה יותר מחוץ לבית כדי שהזמן יעבור יותר מהר.את יכולה לתת לה אפילו "לדבר" איתו בטלפון ככה היא לפחות תשמע את הקול שלו. ועוד משהו שלי עוזר לפעמים - תכתבי לו. כל יום תשבי ותכתבי לו מכתב תספרי לו מה עבר עליך באותו היום וכמה שאת מתגעגעת אליו. וכשהוא יחזור תתני לו לקרוא את כל המכתבים. שיעבור מהר!

nubi

New member
אני ממש מזדהה...

מה שאני עושה זה פשוט מבלה המון בחוץ. עוד מעט נלך לקניון. אחה"צ אני מסתובבת או הולכת להורים שלי (מרחק הליכה ברגל). רק ככה עובר הזמן...עד שהוא מגיע. את תראי ששבוע יעבור מהר.

rnati

New member
מבינה אותך מאוד ../images/Emo24.gif

גם את שלי רצו לשלוח מהעבודה והוא אמר להם שאין מצב שהוא נוסע אנחנו כל כך סובלים שאנחנו לא ביחד שאנחנו משתדלים להימנע מזה ככל האפשר

ת ו ל

New member
איזה כיף שיש אתכן כאן!

הרעיון עם המכתבים נשמע נהדר , אני מצלמת אותה המון בדיגטלית בשביל שלא יפספס איך שהיא נראתה בכל יום (בקשה שלו , אגב..) ואנחנו בהחלט נסתובב , הערב , היא הולכת איתי לעבודה (אני עצמאית כמו שכתבתי בשרשור אחר..) ונראה איך זה ילך.. גם אני נורא לא רציתי שהוא יסע וחששתי , כי בכל זאת , תינוקת באחריותי , זה לא הכי מרגיע בעולם , אבל חייבת לספר לכם כמה היא מדהימה: אתמול בלילה הלכתי לישון ב2 לפנות בוקר , ככה שכשהיא העירה אותיב6:30 להנקה , הייתי שפוכה לגמרי (בכל זאת הצלחתי לגרור את עצמי להחלפת חיתול אחרי הנקה הזו...) כשחזרנו למיטה היא התחילה קשקש ולהתבכיין שהיא רוצה קצת אקשן ואני , בשיא הטבעיות הסברתי לה ש"אמא נורא עייפה כי הלכה לישון מאוחר .." ושאני צריכה עוד שעתיים שינה כדי להיות בנאדם , לתדהמתי היא נשתתקה ושיחקה עם עצמה ואגודלה עד שנרדמה!!! אמרתי כבר שיש לי תינוקת מדהימה? תודה על הפירגון לאהבה שלנו , אני בטוחה שהאהבה שורה גם במעונכן. ת ו ל.

משוש30

New member
הנה כבר עבר יום ועוד פחות משבוע

הוא חוזר
ואיזה כיף לכם שיש לכם כזאת אהבה...

../images/Emo24.gif

וואו, איזו אהבה!!! מאד מזדהה עם מה שכתבת בנוגע לחרדות. זה מה שהרגשתי כשבעלי נסע לחו"ל. למזלי, הכל היה בסדר והסתדרתי ממש טוב. נראה לי שדווקא כשהילדים מאד קטנים, זה יותר קל. היי עימנו כאן, ועשי דברים כייפיים עם בתך, והזמן יעוף לו מהר....

ת ו ל

New member
בנות , אתן פשוט...מלכות!../images/Emo47.gif

היום עבר לנו בכיף , חזרנו הביתה מהעבודה שלי באיזור חצות , ובדיוק אבא שלה התקשר , וסיפר שלא יכול היה להתאפק וקנה ליפייפיונת 2 שמלמלות קטנטנות וכמה בייביגרו לחורף הבא , ועוד כמה פיצקיצים הכל ביחד $30 ... איזה מתוק הוא... כמועט חטף איזה תינוקת מהטיסה לשם , שהיתה דומה לנסיכה... וגם אני כבר קיבלתי 2 ספרים שנורא רציתי ועוד הובטחו לי 2 דיסקים , ועצם המחשבה שהוא חושב עלינו שם מאוד מאוד עוזרת , כמו כן גם פלאי הטכנולוגיה ,קרי האפשרות לSMS אותו, ולשלוח לו אי-מייל בהחלט עוזרת , הוא גם לקח מצלמת רשת ולנו בבית יש עוד אחת , בקיצור כל פלאי הטכנולוגיה התקבצו להם כדי להפוך את המרחק בין 2 היבשות לקטן יותר , אבל מכשיר שיקצר את השבוע עוד לא המציאו... לילה טוב והרבה חיבוקים ותודות לכן , בנות הפורום המקסימות -אני אמנם חדשה אבל מאוד סקרנית לפגוש אתכן, אתן נשמעות לי מקסימות!- תול.

למעלה