בנות מדברות על ברנדון מ VH1 http://www.youtube.com/watch?v=2Z7OFcrwpyw
I itzikch New member 2/8/07 #1 בנות מדברות על ברנדון מ VH1 http://www.youtube.com/watch?v=2Z7OFcrwpyw
ב ברררר New member 3/8/07 #2 אהה חמוד רק כמ שאלות הוא רווק? זכורה לי תמונה עם ילד וזכור לי שחשבתי שזה הילד שלו עם איזה דוגמניות הוא יצא!? נ.ב. טוב נו הוא באמת חתיך על. בעיקר עם התספורת הקצוצה גרר
אהה חמוד רק כמ שאלות הוא רווק? זכורה לי תמונה עם ילד וזכור לי שחשבתי שזה הילד שלו עם איזה דוגמניות הוא יצא!? נ.ב. טוב נו הוא באמת חתיך על. בעיקר עם התספורת הקצוצה גרר
ב ברררר New member 3/8/07 #6 כן בטח... הלוואי ../images/Emo7.gif בן כמה הוא בכלל?? והוא גר בהוליווד עם כל השאר ההא והדא?
ב ברררר New member 4/8/07 #11 כן אה? אני והוא עכשיו חתונה ../images/Emo6.gif זה יחשב פדופיליה אויש הוא כזה מהממם. למה כל המפורסמים האלה חתיכים סעמק.
כן אה? אני והוא עכשיו חתונה ../images/Emo6.gif זה יחשב פדופיליה אויש הוא כזה מהממם. למה כל המפורסמים האלה חתיכים סעמק.
K koko992 New member 3/8/07 #5 הוא יצא עם הדוגמנית... הוא יצא במשך 3 שנים בערך עם הדוגמנית קרוליין מרפי.הילדה היתה הילדה שלה מנישואים קודמים.
הוא יצא עם הדוגמנית... הוא יצא במשך 3 שנים בערך עם הדוגמנית קרוליין מרפי.הילדה היתה הילדה שלה מנישואים קודמים.
K koko992 New member 3/8/07 #4 התוכנית זה מ2003 רק שתדעו.../images/Emo13.gif זה מ2003 התוכנית הזו.וגם, למיטב ידיעתי הוא רווק כרגע.אז יאללה בנות..סתם,סתם..
התוכנית זה מ2003 רק שתדעו.../images/Emo13.gif זה מ2003 התוכנית הזו.וגם, למיטב ידיעתי הוא רווק כרגע.אז יאללה בנות..סתם,סתם..
K koko992 New member 4/8/07 #13 מקום 1 ? מה פתאום... מקום 1 ..מה פתאום! בתוכנית לא לפחות...(בשבילי כן... ) אני ראיתי אותה.. זו היתה תוכנית על כל מיני רווקים מבוקשים וסידרו אותם לפי קטגוריות, לא לפי מקומות. אז ברנדון היה בקטגוריה של המוסיקאים- המשוררים הרגישים .
מקום 1 ? מה פתאום... מקום 1 ..מה פתאום! בתוכנית לא לפחות...(בשבילי כן... ) אני ראיתי אותה.. זו היתה תוכנית על כל מיני רווקים מבוקשים וסידרו אותם לפי קטגוריות, לא לפי מקומות. אז ברנדון היה בקטגוריה של המוסיקאים- המשוררים הרגישים .
A arTT916 New member 12/8/07 #16 אז מי הבת מזל עם ברנדון בתמונה?../images/Emo68.gif זאת תמונה חדשה,מי זאת שמסתובבת עם ברנדון היפה שלנו בתמונה... ?(קודם כל, זאת לא קרוליין מרפי ,חברה שלו לשעבר...)
אז מי הבת מזל עם ברנדון בתמונה?../images/Emo68.gif זאת תמונה חדשה,מי זאת שמסתובבת עם ברנדון היפה שלנו בתמונה... ?(קודם כל, זאת לא קרוליין מרפי ,חברה שלו לשעבר...)