בנות מה אתם מעדיפות בנשיקה ראשונה..

speed 2007

New member
בנות מה אתם מעדיפות בנשיקה ראשונה..

שהבחור ישאל אותכם בנימוס אם אפשר לנשק אותכם?

או שיזום את הנקישה ברגע שירגיש לנכון?

ובאיזה דייט אתם בדרך כלל חושבות שהגיע הזמן להתנשק?

lolly87

New member
נשיקה ראשונה

הוא יכול לשאול בנימוס והוא יכול ליזום, השאלה היא אם הוא חושב שהיא רוצה, אם הוא לא בטוח עדיף לוודא בשאלה.
לגבי איזה דייט, זה לא קשור כל כך לאיזה דייט כמו לתחושה שיש במהלך הדייט ואם הרגע הוא נכון.

mad alot

New member
בן אבל עונה בכל זאת!

תיזום, אל תשאל.
אבל אל תאנוס את הבחורה, אם לא מרגיש לך נכון לנשק אותה, פשוט אל.

ואני מבין בנשיקות, התנשקתי כבר עם חמש בנות!

לא .. רק עם חתיכות
ולגבי השואל אז זה הכל תלוי בבחורה שאתה זומם לנשקה ..
השקטה אולי תרצה שתשאל כי זה ישמע לה רומנטי ויכול להיות שאפילו היא מפנטזת בסתר שיבוא הגבר המסוקס (אתה מסוקס נכון? אחרת אכלתה אותה ולא תוכל לנשק בנות אפ'פם
)
שיסחוף אותה מהרגליים וישנק אותה בכוחניות רכה (יש כזה דבר אבל אל תשאלו מה זה אומר כי אנ'לא יודע לנשק בכלל
) וכמובן שהבחורה האסרטיבית תרצה שתנשק בלי לשאול אבל אם אתה לא בקטע שלה כ"כ או שהנשיקה לא הייתה טובה היא כבר תנגוס לך ת'ראש

Purple Mushroom

New member
גם אני התנשקתי עם 5 בנות.!

את ע' מערד, לא זוכר אם נישקתי. יש לי 6 אקסיות. בעצם התנשקתי גם עם ההיא מההוסטל, הייתי חבר שלה בגיל 27 או בגיל 28, רק יום אחד, למרות שאיימה עלי בסכין.
טוב, אבל יש לי עתיד, אני עדיין לא בן 112, יש לי עוד פחות מ76 שנים להגיע לשם.
גם אני רוצה להיות בן 112 ! בטח בגיל הזה יהיה לי רזומה כמו של ג'ק ניקולסון. אפסיק לספור. בטח אהיה הרבה יותר עשיר ומפורסם ממה שאני עכשיו.
.

Purple Mushroom

New member
אני כבר לא כותב שמות מהמציאות בפורום,

בסוף שנת 2005, כתבתי את השם המלא שלה בפורום, והיו על זה בדיחות.
עידכנת ! אז עקפת אותי בגדול. אני בגיל 26, עדיין לא התנשקתי עם אף אחת, למיטב זכרוני.
אולי עם י', מהגן , או מכיתה א', בעצם, היתה לי חברה בגן, מ', שהיתה גדולה ממני בשנה, וכשעלתה לכיתה א', אני הייתי בן חובה. (כבר אז היה לי ניסיון עם ילדות גדולות ממני). אבל גן חובה, ממש לא נחשב.
לא זוכר איך הקשר נגמר, כנראה היינו בבתי ספר שונים, כשעליתי לכיתה א'. :).

למעלה