בנות מה דעתכן ?

רק לראות את הטוב בחיים

הדבר הכי חשוב בחיים הוא לראות את הטוב בכל דבר. שבוע שעבר הבוס שלי איים עלי שהוא יפטר אותי, ואז חשבתי - יש אני הולכת לבלות זמן איכות עם הילדות שלי. ואני גרה בקומה שלישית בלי מעלית - אירובי חינם כל בוקר וכשאני עושה קניות זה חדר כושר חינם! הבנתן את הרעיון.....

סיגל369

New member
בזמן הבאסה אני תמיד מברכת את זה שנגמר...

היום הולכים לישון ולמחרת הכל נראה אחרת. יש ימים של באסה ולחץ ועצבים והכל נתקע וחושבים רק על הרע אבל , איך אני תמיד אומרת ברוך השם שלא יהיה יותר רע . לא חסר לנו כלום , בעל זה לא ממש מצרך מבוקש אפשר להיות חד הורית ומאושרת . לי הבעיות לא קשורות כמעט אף פעם להיותי חד הורית , אלא מהלך החיים השוטף מטריף אותי , הסעותת ריצותת לחץ בעבודה ,אנשים רצים הכל למען המטרה ...........אוףףףףףףףףףף מעייףףףףףףףףף

m i c h a l i

New member
כתבת יפה ../images/Emo140.gif

חצי הכוס המלאה - תלוי בגודל הכוס. אצלי הכוס היא קטנה יותר ולכן קל לי יותר להבחין שהיא עולה על גדותיה (מקווה שהבנת את כוונתי) אני מודה לאל בכל יום על כל מה שיש לי שואפת ליותר אבל לא מתאכזבת. רוצה את הטוב ביותר עבורי ובעקבות זאת גם עבור בתי. כמה פשוט ככה נכון - להודות על מה שיש :) כי זה כל כך הרבה

ron68

New member
חצי הכוס המלאה עושה את החיים קלים יותר

אם אנחנו מפנים בלב מקום לטוב ככה נרגיש. דוגמה קטנה כשהייתי מנקה בתים, עבודה קשה ולפעמים לא נעימה, חושבים על הכסף שמרווחים כדי להאכיל את הילדה, כדי לשלם חשבונות ועוד. אבל הדבר שהכי החזיק אותי הייתי אומרת לעצמי שעכשיו אני יוצאת לשיעור ספורט. אסור לנו לקבל את החיים כמובן מאליו. אני מדברת על הדברים הכי קטנים כמו העצים שפורחים מסביב, האנשים שצריך לנסות לא לשפוט אותם ולראות את הדברים הטובים שבטוח שיש בהם. (ברור שיש יוצאים מהכלל). כשהייתי הולכת עם בתי ברגל (אין לנו מכונית) מגיל מאוד צעיר ולפעמים היא היתה עייפה הייתי מסבירה לה כשהיא הולכת ברגל היא יכולה לראות יותר דברים מאשר בנסיעה במונית. הפריחה של העצים וכל פעם היינו מגלות מקום חדש, אתם יודעים איזה כיף זה לחצות פארק שהממטרות פועלות ולהירטב ככה בשיא החום. מומלץ לנסות. לצאת מהשיגרה בדברים קטנים. אלו הן חוויות הילדות שלהם לפעמים. אופטימיות וראיייה של חצי הכוס המלאה היא מתכון לחיים ארוכים וטובים, שגורמים לשלווה בנפש.

למעלה