בנות-מה נסגר איתכן?!!

דיבוק12

New member
בנות-מה נסגר איתכן?!!

אולי משהו סוף סוף יסביר לי למה כשאני מתייחס לבחורה שאיתי כמו מלכה אז היא אומרת שאני סמרטוט ומזלזלת ואם אני נהיה קשה איתה אז פתאום היא רודפת אחרי??? אני אשמח לקצת הסברים מבנים ובנות.

TANYATZ

New member
פשוט מאוד...

כשאתה מתנהג לבחורה כמו "מלכה" , מחמיא לה, מתקשר, מנשק ומחבק וכו' היא נרתעת כי: 1, היא מבינה שאתה רוצה אותה, אבל חושדת במניעים. או 2, מבינה שאתה רוצה אותה אבל אתה לא מהווה לה אתגר. אבל הקטע הזה עובד גם הפוך.... אני יודעת את זה מניסיוני האישי והכואב- אתם בדיוק כאלו והרבה יותר גרועים!!!!!!!!!

Cobe1982

New member
יותר פשוט...

זה מה שקורה כשיוצאים עם פוסטמות, ילדות קטנות או סתם זונות. עצה שלי: אם מישהי משחקת איתך/בך- תגיד לה יפה שלום ותודה. היא לא ראויה לתשומת הלב שלך. זהו.

דיבוק12

New member
אז זהו שלא.

הבחורה שאני מדבר איתה דוקא היתה אחלה בחורה ולא סתם איזה ילדה זנותית כלשהיא. אגב תמשס, אתה מכיר אותה די טוב.

Cobe1982

New member
רגע... אני מבולבל קצת...

אם לא תזדהה, אני אתקשה להבין במה מדובר...

דיבוק12

New member
זה מין משחק

אני מכר שלך שבמקרה עליתי עלייך בפורום. זכרתי את הכינוי שלך. הקיצר אל תתרגש, אני לא מתכוון לגלות את הזהות שלך או ללכלך עלייך, פשוט כל העסק הזה מגניב עד שאולי תעלה על הזהות שלי. רמז- סתם חי. דש ליואל קומנדו.

Cobe1982

New member
יאאא... חבר מהמחלקה...!

אבל מי יוצא עם מישהי שאני מכיר...?

דיבוק12

New member
וואלה

לא אמרתי שאני יוצא עם מישהי שאתה מכיר, אמרתי שאתה מכיר באופן יחסי את הבחורה. ולא אמרתי שאני משהו מהמחלקה שלך. תנסה יותר חזק. או יותר הרבה. נהיה בקשר. בפורום. יצאתי תמשס!!

Cobe1982

New member
האם זהו...

האפרוח שלי? או שמא צעירוני? ...אבל מה הקשר שלהם ליואל..? אולי זה נ"ש? אבל אז הוא בטוח לא היה שוכח איך קוראים לחברה שלי... אוווף, אתה לא עושה היגיון!!!

דיבוק12

New member
מה נסגר איתך?

אשכרה יצאת תמשס!! לקחת משהו לפני שכתבת לי את הטקסט האחרון?? הקיצר שכחתי עם מי יש לי עסק אז תשכח מזה.

דיבוק12

New member
זה מין משחק

אני מכר שלך שבמקרה עליתי עלייך בפורום. זכרתי את הכינוי שלך. הקיצר אל תתרגש, אני לא מתכוון לגלות את הזהות שלך או ללכלך עלייך, פשוט כל העסק הזה מגניב עד שאולי תעלה על הזהות שלי. רמז- סתם חי. דש ליואל קומנדו.

מנגו10

New member
לדעתי

זה תלוי בסוג ובאופי של הבחורה אם היא חכמה והיא באמת רוצה אותך- היא תנצל את העובדה שהיא מלכה. אם היא טיפשה- היא תעיף אותך כי אתה מתייחס אליה יותר מידי יפה והיא לא יודעת להעריך את זה, לכן היא חושבת שאתה איזה חנון. אם היא מסכנה- היא לא סובלת שמתייחסים אליה כמו אל מלכה, כי תמיד היא היתה סמרטוט. ואוותו דבר לגבי זה שאתה נהיה קשה עם משהיא, יש בנות שלא יסבלו את הקושי שלך, ויש כאלו שדווקא הקשיחות- מושכת אותן. בעיקרון, גבר חזק וקשוח, שמתייחס כמו אל מלכה זה השילוב היפה והנכון בעיני.

דיבוק12

New member
תגובה לתגובה

אחי אתה צודק רק שאני הייתי עם אחת תקופה ארוכה ויפה, ובסוף היא טענה שאני סמרטוט אחרי כל ההשקעה שלי. בסוף היא זרקה אותי ואחרי זמן מה שוב רצתה אותי ואני כבר שכחתי אותה אז הייתי אדיש כלפיה ודווקא אז היא התחילה לרדוף אחרי... הקיצר בנות הן עם מוזר. ויפה.

בתור בת אני אומרת-מנגו צודק!

אני חייבת להרוס את המיתוס הזה ! זה פשוט מעצבן! באופן אישי,אני לא ארדוף אחרי אפחד,ואני לא אוהבת שאומרים "שבנות אוהבות שמתייחסים אליהם כמו סמרטוט" , אם מישהו יתייחס ככה אלי או ישחק אותה "קשה" ,אני בטח שלא ארדוף אחריו ובטח ובטח שלא ארצה אותו ,להיפך. מנגו צודק. יש בנות שאוהבות לרדוף,להיות מושפלות,אלה המסכנות. החכמות יעריכו את היחס. השילוב שהוא דיבר עליו זה השילוב הנכון. צריך להיות סימפטי ואוהב והכל ובגבולות..

מנגו10

New member
מנגו = בת

אני יודעת שהשם שלי הוא נטרלי אז אני בת, מנגו- ממין נקבה. מה יש?

tovush

New member
בתור בת אני אומרת

שמנגו צודק אני לא הולכת לרדוף אחרי אפ'חד וגם לא להתיחס מי-יודע-מה למי שיתיחס אלי כמו אל סמרטוט ולא למי שישחק אותה קשוח. נ.ב. השילוב הזה של צורות החיזור נשמע טוב...

tovush

New member
וואלה איך שאת פשוט צודקת../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|כן

בשלולית

New member
הייתי שם....

הייתי בקשר עם מישהו.... והוא היה נורא חמוד בהתחלה וזה... ואז לאט לאט הוא כל כך היה שקוף כזה.... כל כך הראה לי כמה שהוא רוצה אותי וזה... היה כל כך "קל" להשגה כזה..... שאני לא יודעת איך להסביר לך את זה אבל זה ממש לא משך אותי! בוא אני אנסה להסביר.... נכון יש את הבנות האלה שמשחקות אותה קשות להשגה? והבנים רק ממשיכים לרדוף אחריהן? זה מושך אותם.... אז בדיוק ההפך... הוא היה ההפך הגמור מקשה להשגה... כל כך רצה שאני אבין שהוא שלי רק אם אני ארצה וזה כל כך לא משך אותי....

אני לא מכלילה

אבל הרבה בנות אוהבת אתגרים. הן אוהבות לרדוף אחריי הבנאדם, עושה להן את זה שהוא לא רואה אותן.. לא עונה להן להודעות לפעמים, מסנן, לא מתייחס וכאלה. טוב נו, בכל אופן, זו אני

Zoharrr

New member
אז ככה....

זה דווקא קרה לי עם בנים... ועשיתי את זה למישו פעם... כי חשדתי במניעים שלו....הוא מזרן כזה... משכיב את כ-ו-ל-ן...אז.... בד"כ אני לא עושה את זה ...זה באמת תלוי עם מי אתה יוצא...

למעלה