בנות! מה עם ט"ו בשבט?

בנות! מה עם ט"ו בשבט?

רעיונות לאתר- פעילויות, יצירה שירים ודיקלומים סיפורים אישיים מנהגים וכל מה שעולה לכן בראש- יאללה, תתחילו לרשום!

הנה התוספת/ תיקון לאתר נוסף

אני יודעת שהלינק של אתר טו בשבט לא עבר אז הנה ניסיון שני! זהו אתר מצויין לטו בשבט יש בו שירי החג הפעלות מכונים הכל!!!!!!!!!

יונית ש

New member
../images/Emo39.gif חייבים לשתול ../images/Emo39.gif ../images/Emo13.gif

ולא באופן וירטואלי באינטרנט. נכון שאידאלי זה לשתול שתיל בגינה. אבל לא לכולם יש. אנחנו ניסע להורים שלי ונשתול עץ קטן. כזה שאוכל לצלם את מאי על ידו. וכל שנה לבוא לראות מה שלומו. ולכשהיא תגדל היא תמיד תדע שהעץ נשתל בשנה הראשונה לחייה. זה הט"ו בשבט הראשון שלנו כמו שהבנתם
. יש לי עץ כזה אומנם לא נשתל שנולדתי אלה שהייתי בת 10. אבל תמיד נעים לראות כמה הוא גדול. ואיך שהזמן רץ.. למי שלא רוצה את הבלאגן של שתילה, אפשר תמיד לקנות עציץ. ולתת לקטנטנים לטפל בהם. אם כי זה לא מתאים לילד קטן שהטיפול שלו יכלול תלישת העלים. וכמו כן יש לשים לב שקונים זן עמיד. הרי לא נרצה שיום אחד הילד יגלה שהעציץ נבל. ודרך אגב מתי בדיוק יוצא ט"ו בשבט?

מצוין! בדיוק שבוע שעבר רציתי לשיר

לתומר שירי ט"ו בשבט והיה לי בלק-אאוט ולא נזכרתי כמעט באף שיר. אז זה יעזור לי מאוד!!! ואגב מנהגים הרי שבקיבוץ בט"ו בשבט היינו עורכים "סדר ט"ו בשבט" ארוך כזה עם מקראה ממש כמו של פסח. זה סדר נהדר ויפה שמתאר את מזג האויר והתחלפות עונות השנה... אז אם למישהי יש אותו אשמח לקבל! תודה
שירלי.

סליחה טעות- הנה הלינק המתוקן לשירים

גלגל פה מפריעה לי אז סליחות..... שירים - ניסיון שני, מקווה שיצליח!

למעלה