בנות מה קורה?

shelly egan

New member
בנות מה קורה?

יום שלם ולא זז פה כלום? פתחתן בשביתה? טוב אז... מה המצב? איך עבר עליכן היום? ספרו משו...

p1nky

New member
שליייי

מה נשמע? באמת לא בסדר נראה לי כולן נרדמו. מה קורה איתך? מה חדש?

shelly egan

New member
חכם חכם...

אני שואלת אותך מה חדש כדי לפתוח בשיחה, ובמקום זה את מפילה את זה עליי... סתאאם. אממ הכל בסדר איתי, ככל שידוע לי... מה חדש??? בואי נראה... *חושבת: שיעורי בית שעדיין לא הכנתי - כרגיל, אני מאוד עייפה ואין לי מושג איך אני אקום מחר - כרגיל, אממממממ התקלחתי - ככרגיל, ראיתי טלוויזיה - כרגיל, נכנסתי לאינטרטנט - כרגיל* אמממ שירי, חשבתי וחשבתי, וכנראה שהכל כרגיל ואין שום דבר מסעיר שקורה בחיי ברגע זה. *עכשיו מגיע תורך* ואיתך? יש משו חדש?

shelly egan

New member
ואם אין שום דבר חדש איתך, אזזזז

יש משהו חדש עם רודי??? תגידי, מאיפה הם בכלל?

p1nky

New member
זה נושא מעניין!

חיחי. אמממ מסתבר שלרודי יש stalker. הוא נסע לקניון עם שאר חברי ווקסס להנהתו כשהוא שם לב שמישהו עוקב אחרי המכונית שלו. כשרודי עצר ברמזור אדום המעריץ פתח את החלון וביקש חתימה. חוץ מזה דני שאלה את רודי אם הוא רוצה להתחתן איתי (עזבי הילדה החליקה על השכל) והוא אמר would be a pleasure. פשלות! חחחחחח אגב שלי למה את לא מחוברת באייזק?

shelly egan

New member
שירי חמודה,

קודם כל כשאמרת אייזק? התכוונת לאיי סי קיו? אחורי זה, אמממ אם רודי טוען שיהיה לו העונג להיות בעלך אזזזז לכי על זה
וחוץ מזה, עדיין לא אמר לי מאיפה הם, אני מחכה

p1nky

New member
כן התכוונתי לאיי סי קיו

בקשר לרודי - חחחחחחחחח אולי באמת
הם מדרום אמריקה.

p1nky

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה קרועה!

Daniela LR

New member
דעתך לא נכונה....../images/Emo3.gif

הייתי אני עכשיו ואני אמשיך להיות שרוטה בשכל......אבל...בעצם לא אבל......ו...אני אמשיך להגיד את הדברים האלו עד שחואן-ריאן לא ייגדל בסביבה עויינת (*אהמ אהמ*)

p1nky

New member
שלי, בטח שיש!

ודני, ריאן גר בסביבה טובהההההה!! הוא ילד מחונן והוא הולך לבית ספר כל יום ומכין את כל השיעורי בית שלו!

Daniela LR

New member
אבל מיסי...

הבצפר מעולה כול הכבוד! יש לו חברים...כול הכבוד!! אבל הבעיה זה לא הילד והסביבה החיצונית.. במילים פשוטות.. האמא זה הבעיה!!!

למעלה