בנות, מחר החתונה...

בנות, מחר החתונה...

כמה דברים לי אליכן: קודם כל, לא לעשות צבע חלפני החתונה, לפחות שבוע וחצי מראש!! ואני אספר למה: יש לי שיער שטני בהיר, שמה לעשות, אני מעדיפה שהוא יהיה בלונדיני. אף פעם אף אחד לא יכול לזהות שהשיער צבוע קלות, כי ההבדל בין הגוון הטיבעי שלי לגוון של הצבע הוא בערך חצי עד שני שליש גוון...ואני בהירה למדי. בדרך כלל, אני צובעת את השיער לבד בבית, ויוצא מצויין. לכבוד החתונה, הלכתי לינקה לעשות שורשים באופן מקצועי (טעות מספר 1). השורשים יצאו בלונד פלטינה, ונראיתי כאילו יש לי הילה בצבע של נולי מפרפר נחמד... בקיצר, לא משהו... הלכתי ביום שישי לעשות צביעה מחדש (טעות מספר 2) ויצאתי כמו בילבי שקרה לה משהו רע מאד. כלומר, השיער היה בצבע נחושתי חלודתי, וכמובן, הוביל לסף התעלפות... הדבר החכם היחיד שעשיטתי היה ללכת הביתה ולצבוע את השיער שוב, לבד. לצערי, השיער שלי כבר מחומצן מידי, והצבע הבלונדיני שאמור לתת גוון אחר תפס רק בחלקו. כלומר, השיער עכשיו הוא בצבע נורמלי יחסית, ולא בצבע של קוקר ספניאל חומחומי, אבל בהיר נורא. הרבה יותר בהיר ממה שאני בדרך כלל עושה. איך כל כך מה לעשות, כי מחר החתונה, ואני לא רוצה חקחת את הסיכון ולצבוע מחר אצל ינקה שוב, אז נראה לי שזה מה יש. עצוב לי קצת... חוץ מזה, חברות שלי ארגנו לי אתמול מסיבת רווקות, והיה מקסים. כולן הביאו אוכל ושתיה, והיה מאד טעים. כמו כן, הביאו לי מדריכה מחנות ארוס, שהסבירה לנו על המוצרים השונים. היה נורא כיף כי אנחנו צחקנו ודיברנו בלי סוף, אבל נראה לי שהיא ממש היתה משועממת מעצמה אפילו. אז צריך לבדוק את מי מביאים. מה שכן, קנינו כל מיני אביזרים, כמו תחתונים אכילים... הכל היה נהדר חוץ מזה שאבא שלי התקר פעמיים, ואמא של צביקה פעם אחת, וסיפרה לי שהיא מקנאה שאנחנו נהנות...יופי טופי לי... גם צביקה הלך למסיבת הרווקים שלו, ומאד נהנה. אני חושבת שאנחנו מוכנים כבר לחתונה, חוץ מהנזלת הטורדנית שלא עוזבת אותי....

הילית*

New member
אוי, מתוקה...

קודם כל תרגישי טוב (שמת לב שכולן, ממש כולם מתקרררות ממש לפני החתונה...) דבר שני, מצטערת לשמוע על השיער. אני הייתי מאוד מודעת למה שאת אומרת ולכן הקפדתי לא לעשות שינוי קיצוני בצבע השיער (במספרה שבה עשיתי את התסרוקת וגם את הצבע המליצו לי לעשות הי לייט בשיער וסירבתי בתוקף). מאחר והצלחת לתקן חלק מהמצב אני בטוחה שתראי נהדר ואולי אפילו הצבע יהיה מיוחד... שיהיה לך המון הצלחה ושתהני מחר...

היידה. ברוך השם. הגיע היום סוף סוף.

תארי לך שהיית צריכה לחכות עוד 21; יום? זה כמו שבנו את אזורי חן בתל אביב ואנחנו גרנו ברעננה....היה שם שלט שבכל פעם שעברנו אמרנו וואו כמה זה נכון והיה כתוב שם: "אם היית גר כאן.. כבר היית בבית".. ואנחנו התייבשנו בפקקים עוד שעה.. והנה היום שלך הגיע ויהיה כיף, נחמד ומה עם העוגה והחרב? איך הסתיים נושא הצבעים?

J-סיקה

New member
יעל בשעה טובה

את בטח מתרגשת נורא!!!! חבל שהיה לך בלאגן עם השיער אבל אם את עושה תסרוקת אסופה לא ממש ישימו לב ואם כן תגידי שזה בכוונה ככה ..... מקווה שהכל יעבור כמו שמתוכן ויותר מזה !!!! תחזרי לספר על הכל אחר כך מזל טוב ג´סיקה

dorlim

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

העיקר שעניין השיער הסתיים ב- happy end ו...מקסימום יקראו לך
, העיקר שזה מוצא חן בעינייך. הצינון, כבר למדתי, יעבור עד מחר ותרגישי כמו חדשה. אין ספק שתראי נהדר. בהצלחה ומזל טוב.

יפעת22

New member
שיהיה בכיף, שהכל ילך כמו שצריך

והחון המון אושר! מחכה לחוויות....

../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif

יעל- הלוואי וזו תהייה התקלה האחרונה שלכם- גם עד מחר ועד בכלל!!!! יש לי חברה שמאמינה שכשדברים כאלה קטנים קורים, זה סימן שהיה צריך לקרות משהו הרבה יותר גרוע ופשוט עשו לך "הנחה"
המון שמחה והמון אושר ושהכל ילך כמו שצריך ויותר מזה

למעלה