בנות מחר יש לי תור לראמטולוגית מחר

בנות מחר יש לי תור לראמטולוגית מחר

אני מקווה שיהיו לה דברים טובים לומר לי..... אני מתכוונת לשאול אותה על הכל כולל על התוצאות הגבוליות שלי שלה- BETA2 על הפריחה על החזה שחזרה ועל ההרשה הכללית הפחות טובה בזמן האחרון יותר סחרחורת וכאבי שירריים וכולי מצד שני אני גם עושה הרבה הרבה יותר דברים- ואני רוצה לזקוף את זה לזכותו של הפלקוניל שנראה לי שהוא מתחיל להשפיע את פעולתו אחרת לא הייתי עומדת בכל הלו"ז השבועי שלי העבודה הלימודים המטופלים הקטנה הנסיעות וכולי אז תאחלו לי בהצלחה מחר יש לי תור בצהריים ואני נוסעתצ למרכז עם הבעלול נ.ב קיבלתי 93 על העבודה שהגשתי בקורס על טכניקות טיפוליות נקודה אחת פחות ממה שקיבלתי בשנה שעברה בקורס המבוא (אבל מי סופר?_____________ אני!) שיהיה לכולנו סוף שבוע מלא בכיף שלווה ומנוחה

gaia20

New member
בוקר טוב יקיריתי

עצה ידידותית כדי להקל עליך ולעשות לך קצת סדר - תעשי הכינותי מראש של רשימה של הדברים שיש לך שאלות לגביהם. לפעמים כשאנחנו נמצאים אצל הרופא דברים בורחים מהראש..... כשאני היתי אצל רופא העיניים, כל כך התרכזתי במה שהוא אומר ומסביר ששכחתי לבקש הפנייה לשדה ראייה..... רק כשכתבתי בפורום, שירי הזכירה לי את הבדיקה.... ואז נאלצתי לשלוח לו מייל שיוציא לי הפנייה ולחכות שהוא יגיב למייל וללכת לקחת את ההפניה....בקיצור, כל הסרט היה נחסך ממני אם רק היתי זוכרת לבקש ממנו כשהיתי אצלו. אז תעשי לך רשימה של שאלות, גם שאלות שנראות לך טיפשיות, הכי חשוב שתצאי משם כשאת יודעת שקיבלת את כל מה שרצית. ושיהיה בהצלחה! כל הכבוד על הציון המרשים! גם אני רוצה כזה!!! אני כבר מתחילה להריח את תקופת המבחנים ואני אומרת תודה תודה תודה שנפלתי על משרד שמאמין שסטודנט צריך להיות חופשי מעבודה כשהוא לומד למבחן
ואפרופו משרד - יש לי התלבטות עצומה..... כמו שכבר סיפרתי, אני עובדת 5 שעות בבוקר (4 פעמים בשבוע) במשרד ו-3 שעות נוספות אחה"צ (גם 4 פעמים בשבוע) עם הילדים. אתמול הבוס ביקש שאכנס אליו לשיחה והוא ביקש ממני לשקול את האפשרות להגדיל את המשרה שלי. למשרד נכנסים כל מיני פרויקטים ומטבע הדברים - גם המזכירה צריכה להיות שם יותר שעות. אז הוא אמר שהוא רוצה שאתחיל מימי ראשון (לא זה שיבוא, אלא ראשון שאחריו) ואשאר בהם עד 19.00, בהמשך הוא אמר שהוא ירצה גם את יום חמישי עד 19.00. וכמובן שאעבור לעבוד א'-ה'. כלומר, יומיים בשבוע אעבוד 9-19 ובשאר הימים 9-14. עכשיו, זה ברור שאני לא אצטרך את העבודה עם הילדים וגם אם היתי צריכה, אין מצב שאני אעמוד בלוח זמנים מטורף כזה עם הלימודים, לא לתקופה ארוכה בכל אופן..... אמרתי לבוס שאני אחשוב על זה ומיד כשיצאתי הביתה חשבתי שאני צריכה מהר להודיע לאמא של הילדים שמגדילים לי את המשרה וכדאי שהם יחפשו מישהי אחרת כי ראשון וחמישי לא אוכל לבוא, שלישי אני אלמד בערב, רביעי ממילא האמא בבית והם לא צריכים אותי ורק שני יהיה פנוי לי מבחינת עבודה ואז אצטרך כמה שעות כדי ללמוד..... אבל.....אחה"צ.....כשהגעתי לילדים, הם כאלה מתוקיםםםםםםםםם, אני לא יודעת אם אני רוצה להפסיק לבוא אליהם
זה ברור שאני חייבת לבחור בין העבודות.....שניהם משלמים מאוד מאוד מאוד טוב (גם ההורים וגם הבוס שלי חושבים שעובד שמרוצה מבחינת השכר הוא עובד יותר טוב) בשניהם אני נהנת..... אוףףףףף. מה לעשות?? אני יודעת שכרגע, הדבר היחיד שאני צריכה לחשוב עליו זה מה מממן לי את הלימודים יותר טוב....כי המטרה שלי לתקופה הקרובה והרחוקה היא הלימודים, אני חייבת להצליח בהם....אבל הילדים....אוף, אני נמסה לידם....הפרצופים שהם עושים, התשובות של הילד הגדול (בן 4.5) הורגות אותי מצחוק..... מצד שני, העבודה איתם מאוד מעייפת. הילדה כל היום בבית ולא הולכת לגן, אז כשאני מגיעה אחה"צ היא פצצת אנרגיה שישנה 3 שעות בצהריים והיא רצה כמו מטורפת בכל הבית והגדול, הוא הבטריה של הארנב שלעולם לא נגמרת, הוא אמנם נמצא בגן כל היום, אבל הוא חוזר עם חשמל ברגליים...לא מסוגל לשבת לשניה, כל הזמן רוצה לרוץ ולהשתולל וזה מאוד מעייף לחפש להם כל הזמן עיסוקים מרגיעים.... אני לא יודעת במה לבחוררררררר

matyc

New member
אני חושבת שכדי לך להשאר במשרד

כי הילדים גם מעיף להיות איתם וגם אני לא חושבת שעבודה עם הילדים תממן לך את הלימודים את יכולה להגיד לאמא מקסימום שתקח אותך בשבתות אם הם יצטרכו

../images/Emo24.gifהיי הדרי

קודם כל כל הכבוד את עושה המון דברים ומממנת לך את הלימודים מניסיון אישי (גם אני ממנתי את לימודי) זה קשה מאוד ומעייף אבל נותן הרבה גאווה אני חושבת שאת כבר יודעת במה את הולכת לבחור יכול להיות שאת עדין לא מודעת לזה
לגבי השאלות: אכן הכינותי מראש רשימה של 9 שאלות כולל את המרשם לקופסא נוספת של פלקוניל שאני צריכה אניעושה את זה בעצם מאז שחילתי את רשימת השאלות וזה נורא נורא עוזר למרות שתמיד בסוף אני נזכרת בעוד משהו שרציתי לשאול.. או שבדיוק יומיים אחרי-כן קורה משהו בכל מקרה זה מצויין ואני ממליצה בחום לכולם אני שוב מצוננת ומשתעלת אוף...........
וכואב לי קצת הגרון קיבלתי דיווח על אחת המטופלות שלי אתמול שעשתה מעשה הגורם לי לחשוב שנחשפה בעברה או עברה פגיעה מינית זה לא פשוט אחרי שנתיים של טיפול פתאום היא מרגישה מספיק בטוח להוציא את המקום הזה החוצה זהו אני נוסעת ב12:30 והולכת לקחת את הפייה הקטנה שבקושי ראיתי אתמול בגלל הלימודים אם היא לא רואה אותי הרבה זמן היא משתגעת בשיגועים של פיות אז הלכתי לי.................. אחזור לעידוכנים......... בהמשך

ל3

New member
הדרי

תראי ההחלטה באיזה משרה לבחור בהחלט לא פשוטה בעיקר כשטוב לך בשתי העבודות הללו. נסי לקחת דף ועט וממש לרשום את הפלוסים והמינוסים של כל עבודה . אני בטוחה שבסוף את תלכי אחרי הלב וההגיון ותבחרי במה שעושה לך טוב שאת מרגישה ממנו מסופקת ושיוכל כלכלית להחזיק אותך עם הראש למעלה אני סומכת עלייך ממי שתגיעי להחלטה הנכונה שירי

matyc

New member
סחטין על הציון כל הכבוד

ובקשר לרופא תכיני לך רשימת שאלות שלא תשכחי כלום מחכה לעידכונים

ל3

New member
פיונת

בטח את אצל הרופאה עכשו ואני מקווה שתשאלי את כל מה שיש לך ותעדכני אותנו. מחזיקה לך אצבעות לשמוע בשורות טובות חיבוקי
שירי

עידכונים../images/Emo65.gif

הייתי אצל הראמטולוגית - היא חושבת וגם אני מרגישה שיש שיפור .. כנרהא בעקבות הפלקוניל . היא שלחה אותי לעוד סדרה של בדיקות שהן הרגילות אותן אני עושה כל חודשיים וחצי ה- BETA2 שיצאו גבוליות הן בינתיים חסרות משמעות . ואם רופא העיניים שאני אמורה לחזור אליו החודש יאמר שאפשר היא תגביר לי את המינון של הפלקוניל אבל....... היא לא הייתה מרוצה מהחשד לכריש דם ואמרה שאני חייבת לעשות שוב דופלר לרגל בדחיפות בימים הקרובים שכן זה חשוב מאוד לוודא שוב אז או דרך המיון........ ולהתייבש שם או אם יצליחו לדחוף אותי לאחד התורים בקופה בחיפה חוץ מזה אני מצוננת מאוד ונורא משתעלת גם אני וגם הפייה הקטנה ומחר הייתי צריכה לבטל את השעה הראשונה של העבודה אחרי שכבר ביטלתי עבודה ביום רביעי כי הייתי במיון ואני שונאת להפסיד אני צריכה מחר ללכת לרופא שינסה למצור לי תור לדופלר לרגל וגם יוציא לי את כל הבידקות וגם את הפלקוניל ויבדוק את השיעול שלי מחכה לי עוד שבוע כל-כך ארוך והצנון הזה פשוט מתיש הבעלול יוצא למילואים ביום שלישי ויום רביעי יש לי יום מהבוקר עד הערב שכול מפגשי צוות פרקטיקום ומטופלים ועבודה כל-כך היה מתאים לי איזה סבתא ביום שבת שאני אוכל קצת לנוח - כי כל היום אני עסוקה בעבודות שלי בלימודים בהכנה לעבודה ובטיפול בפייה הקטנה ובבדיקות המעצבנות הבעלול מאוד עוזר אבל שנינו כבר ממש עייפים הסבתא (אימא שלי) תגיע ביום שלישי לעזור כי הבעלול יוצא למילואים לסיכום הראמטלוגית ביקשה שאעשה: דופלר חוזר, סריית בדיקות חוזרת שהן למעקב כרגיל כל חודשיים וחצי שלושה אקו לב, רופא לכלי דם, רופא ללחץ דם כי האיזון של לחץ הדם בעיניה לא ממש טוב אצלי וזהו הרגל באמת עדין נפוחה בשוק השמאלי וכואבת וזה קצת מדאיג אבל בסך הכל הכללי להוציא את זה והצינון אני משופרת................. אתמול הגיעו אלינו זוג של חברים שבזכותם יצאנו סוף-סוף קצת כזוג אבל בגלל הצנון הייתי עייפה ולא ממש הרגשתי טוב וגם הם סיפרו על כמה שהם מבלים בצימר....... בלי משכנתה ובלי ילדה קטנה ובלי לימודים ובלי צרות רפואיות והם נראו כל-כך לא עייפים בניגוד אלינו אבל ............. וזה אבל גדול אין להם את הפייה הקטנה והמדהימה שלנו האמת שאין לי כבר כוח לכל הרופאים שאני צריכה לראות ולכל הבדיקות אבל אין בררה נקוווה שיהי לנו שבוע קל ולא מצונןןןןןןןןןןןןןןןןן שלכם: פיית השוקו

ל3

New member
פיונתת

אני כל כך שמחה לשמוע שיש שיפור עם הלופוס זה נהדר!!!!!!!! אני יודעת כמה מעצבן זה ללכת למליון רופאים ולעשות כל מיני בדיקות אבל אין לנו ברירה ממי מה לעשות? ( אני צריכה לעשות בדיקות דם, צילום חזה, אולטרסאונד של הבלוטות וסונר בטן ואגן לשלול מקור אחר לחום שלי חוץ מהלופוס ומה זה אין לי כוח לעשות את כל הבדיקות האלה אבל אין ברירה) העיקר שאת תרגישי טוב ושתשמרי על עצמך. ד"ש לבעלול ונשיקות לנסיכה שלך שירי

למעלה