בנות מישהי חיפשה רשימת ציוד לתינוק

נירית1

New member
בנות מישהי חיפשה רשימת ציוד לתינוק../images/Emo95.gif

(מצטערת שאני לא זוכרת מי סניליות של הריון) אז הכנתי רשימה ראשונית, אתן מוזמנות לצרף הערות או דברים ששכחתי.

shy-angel

New member
WOW

מדהים ! על כמה דברים לא חשבתי בכלל .... ברגע שתהיה דירה, נתחיל להתארגן עם דברים לילדונת.

tonti

New member
איך זה עושה חשק....

איזה כיף. אני כבר לא יכולה להתאפק.

ענתש

New member
תודה רבה ../images/Emo39.gif

וכל הכבוד על היוזמה. טל של שחר - אולי נכניס את זה למאמר וכל מי שיש לה מה להוסיף - שתוסיף ? זה נראה לי מאד נחוץ (במיוחד אולי, כי אני בשלב הזה שמתחילה להתעניין וזה נראה לי נורא מסובך, ונראה לי גם שכולם מנסים לדחוף לי דברים שלא צריך... )

זה רעיון מצוין להכניס את זה למאמרים

רק שבצורה כזאת (טבלה) אי אפשר. האם אפשר ליצור רשימה במקום טבלה? תודה רעיון נפלא טל

etilly

New member
יש לי! יש לי!

יש לי קובץ שאתמול הופץ ב YNET ממש טוב...

etilly

New member
יש לי! יש לי!!

יש לי קובץ ממש אחלה שמישהי מפורום אחר הכינה...

ענתש

New member
עשיתי מישמש משני הקבצים יחד ...

אבל מה שמטריד אותי זה: אני מרגישה שברשימות האלו (שמוקרן למשל, בוואללה) מנסים לדחוף לנו דברים שלא ממש צריך. איפה אתן האמהות המנוסות ? סמנו לנו בבקשה ברשימה מה כן ומה לא ! HELP !!!

נירית1

New member
נכון את העגלה שכחתי אבל -הסל-קל הוא

הכסא לאוטו, אני מוכנה באופן אישי לרשום בהערות מה לא היה נחוץ לי אבל יש דברים מאד אינדווידואלים .

נירית1

New member
טל אני מנסה לעשות מזה רשימה מקווה

שלזה התכוונת. סימנתי בכוכבית דברים שלא ממש נחוצים בעיני. ציוד ראשוני לתינוק: עריסה - כדי לשכור עם בכלל צריכים. מיטה +מזרן סלקל- חובה לנסיעות וליציאה מבי"ח. אמבטיה דפני לאמבטיה *ממש לא חובה פח לחיתולים *לא חובה משטח החתלה שידה *אפשר גם להסתדר בלי ,זה עניין של נוחות מקום ותקציב. עגלה מגבות רחצה גדולות מצעים למיטה + מגן ראש + סדיניות שמיכות - שמיכה עבה + שמיכות יותר דקות צמר או פליז לעגלה וכו הגנה למזרון/שעוונית טרמפולינה *לא חובה כדי לבקש בתור מתנה. מנשא *כדי לקנות או לבקש מתנה לאחר הלידה תיק לעגלה חיתולי פלנל+חיתולי טטרה-כדי שיהיה משני הסוגים אלכוהול 70% (לחבל טבור) אבקת כביסה "תינוקלין" ו"בדין" לתינוקות שמן לעיסוי התינוק מקלוני אוזניים צמר-גפן אקמולי בתרופה ונרות -להורדת חום, נותנים מחצית ממשקל הגוף בcc , מגבונים לחים סבון לתינוקות תחליב לתינוקות קרם לטוסיק ספוג לרחצה חבילת טיטולים - כדי חבילה קטנה בהתחלה ולבדוק מה עדיף. מוצצים- שני סוגים לפחות, לזכור להרתיח לפני השימוש מד חום גוף מספריים לציפורנים בקבוקים אחד לחלב אחד למים- (להתחלה) לזכור להרתיח מד חום לחדר מד חום לאמבטיה מברשת שיער עדינה+מסרק בייבי סנס *לא חובה זה תלוי איך אתם מרגישים רדיאטור - מומלץ ביותר לחימום חדר התינוק בחורף. ביגוד לתינוק: שלושה אוברולים -לחורף מפלנל לקיץ יותר דקים מכותנה שלושה זוגות מכנסיים עם רגליות- לחורף מפלנל לקיץ יותר דקים מכותנה שלוש חזיות- חורף עדיף פלנל קיץ כותנה , בחורף עדיף חזיות שנסגרות מלמטה כדי שהגוף יהיה עטוף טוב חרמונית - או מעיל אחר לחורף גרביים כובע חזיית הנקה פדים להנקה

_גלית_

New member
מהניסיון שלי... (הערות לרשימה הנ"ל)

לדעתי אפשר לוותר על:
. דפני לאמבטיה.
. פח לחיתולים.
. לא הייתי מוותרת על טרמפולינה אבל אם תוכלו לקבל - עדיף.
. כנ"ל. ממליצה על "תינוכיס".
. אבקת ומרכך כביסה מיוחדים לתינוקות. אנחנו משתמשים ברגיל, אם יש רגישות אז אפשר להחליף...
. תחליב לתינוק - לא הכרחי, כך גם ממליצים בביה"ח.
. בייבי סנס - לא השתמשנו והיינו רגועים.
. בתחום ההנקה - משחה לפטמות, אני ממליצה על "רפאל" משחה טבעית מצוינת, ולהתחיל למרוח כבר מההנקה הראשונה או השניה!

רותי ע

New member
אפשר דעה קצת שונה? ../images/Emo8.gif

דפני-מאוד מאוד רצוי. רק ככה יכולתי לרחוץ אותו לבד בקלות. אבקה מיוחדת-כל אבקה לבעלי עור רגיש. החלפתי את האבקה גם לנו. בגדר של-אם לא יועיל גם לא יזיק. אותו כנ"ל לגבי ביבי סנס-שמעתי כבר על מקרים שהוא הציל חיים. אז למה לא? תחליב-מעולם לא השתמשתי. מישהי רוצה בקבוק מלא מלפני שנתיים+ ?

רותי ע

New member
מוסיפה גם..

סטריליזטור לעיקור בקבוקים למי שלא מניקה או שנותנת גם שאוב וגם מים. ספוג-הסתדרנו בלי. וטיפ מהנסיון שלי-להיזהר לא לקנות דברים שלא בטוח שמשתמשים. ממילא בימים הראשונים התפקיד של הבעל הוא להיות "לך תביא" כשכל דקה מגלים שצריך עוד משהו.. לגבי חיתולים חד פעמיים-לא לקנות מראש. קניתי עפ"י המלצה את ה"ביבי בורן" או שם דומה שמיועדים לכאלו שרק נולדו. אלא מה? יצא לי בריון והם היו קטנים עליו מהיום הראשון..

etilly

New member
טל...לא הייתה לי כוונה...

לקחת עבודה של מישהי בלי רשות!! יש הדדיות מדהימה בין כל ההריוניות בפורומים, וכל אחת מפרסמת מאמרים/סקרים/רעיונות כדי לחלק את המעט ידע שלה עם כל הבנות. הרשימה עשויה כטבלה, אבל סגורה כקובץ WORD, לכן חשבתי שזה יעזור. אין לי בעיה לרכז את כל הנתונים של כל הבנות ולארגן הכל לקובץ אחד. אם את רוצה, תני אות! יום נעים...ונתראה בהמשך נ.ב.: נו???איך עבר היום הולדת???

צופיה**

New member
בקשר לרשימה שנתתם פה....

1. מזה דפני לאמבטיב? 2. אני הייתי מוותרת על פח לחיתולים - ברוב הבתים שראיתי שיש - הוא גורם לסירחון נוראי בחדר. תמיד אומרים " אני אשים רק טיטול עם פיפי וטיטול עם קקי אשים בשקית והחוצה לפח הגדול..." אבל בפועל אם את תשושה ועייפה לא תמיד את עושה כך ואת אומרת " נו אני אשים פה ותכף אזרוק את כל הפח אבל כפי שידוע יש דברים לא צפויים ( תינוק בוכה , את נירדמת , אורחים....) ואז שוכחים והסירחון גובר..... ( לא מכלילה אבל זו דעתי )

נירית1

New member
דפני זה מתקן ששמים באמבטיה ומשכיבים

עליו את התינוק מעל גובה המים ואז הידיים חופשית, באופן אישי אני לא השתמשתי ולא אוהבת את הרעיון, מאד אהבתי להחזיק את התינוק באמבטיה - נכון שזה קצת יותר מסובך אבל מתרגלים מהר מאד!

_גלית_

New member
אנחנו פשוט משתמשים ב..

טאמי-טאב, שזאת אמבטיה בצורת דלי גדול שהתינוק יושב בה ומחזיקים רק את נראש שלו מחוץ למים
.

למעלה