בנות,מישהי ניסתה דיקור?

Butterfly86

New member
בנות,מישהי ניסתה דיקור?

קיבלתי המלצה על מדקר,השאלה היא האם ניסיתן והאם זה אכן עוזר לטיפולי הפוריות? האם זה רלוונטי גם להזרעות או רק לטיפולי IVF ?

אומרים שתומך בגוף ובנפש

בפרט עם מבוצע אצל מדקר/ת מומחים לפוריות ובמקביל לשלבים השונים של המחזור. חוץ מזה שזה מאוד מרגיע ומאזן מערכות בגוף. ויש כאלה שמשלבים עם צמחי מרפא.

אני ממליצה מאוד!

anguly

New member
אני ניסיתי וזה לא הביא להריון

אבל זה כן שינה כל מיני דברים במחזור.

תכלס

אי אפשר לדעת אם זה באמת מביא הריון או לא. אני ניסיתי ונקלטתי, אבל באמת אין לי מושג אם זה מהדיקור או לא, כי עשיתי כל כך הרבה דברים שלא ניתן לבודד גורם אחד..

אני אומרת שאם זה כיף ונעים ולא מזיק- יכול רק להועיל

לדעתי זה עוזר

אני לפני כמעט שנה נכנסתי להיריון בדיוק כשהפסקתי עם ההזרעות והייתי אמורה להתחיל IVF.
כלומר הטיפולי היחידי שעשיתי היה הדיקור עם הפורמולות. לצערי נגמר בהפלה.
ואין ספק שעשה הרבה שינויים לטובה במחזור.
ומנגד כבר אחרי 3 הפריות ודיקור עם פורמולות במקביל, וההיריון לא מגיע.
אז.... אי אפשר לדעת מה בדיוק עוזר.
מבחינתי שווה לנסות הכל.

theprincep

New member
דיקור

לא ניתן לייחס את הצלחת הטיפול לדיקור בלבד (פעולת המחטים), תלוי על איזה מדקר/ת את נופלת.
לי יש מטפלת מדהימה שלפני הטיפול יושבת מקשיבה לי, מנהלת איתי סיעור מוחות על דברים שמטרידים אותי, ממש כמו מיני-פסיכולוגית ומעבר לכך תורמת מהידע והניסיון שלה מול מטופלות אחרות.
מעבר לכך אני אחרי ניתוח קיסרי חירום- ו6 הזרעות שעשיתי לא הצליחו- ייתכן וזה היה עקב הצלקת, שם הדם לא ממש זורם וייתכן ולא תרם למצב הרחם.
היא עשתה לי (נשמע נורא, אבל לא.. ) "פתיחת צלקת" עם הרבה מחטים והזרמת דם ע"י עיסוי לצלקת + היא גם עושה עיסויים לחימום הרחם.
לאחר הטיפול הצלקת נהייתה פחות גסה ונראית לעין+ המחזורים פחות כואבים.

anguly

New member
אני הייתי באורנית ליד מודיעין

אצל מדקר מאד מקצועי - אולי זה יתאים לך, אם תרצי אכתוב פרטים.

למעלה