בנות, מי שמכירה, יש לה קשרים ויכולה

בנות, מי שמכירה, יש לה קשרים ויכולה

לעזור - לעזור לי למצוא מקום עבודה אחר. האזור - קרית שמונה. היום, אחרי שצעקה עלי ללא סיבה, הגזימה עד בלי די (תכף הסיפור) החלטתי לנסות למצוא עבודה אחרת, גם אם זה אומר וויתור על פיצויים רבים (וזה לא שאני לא זקוקה נואשות לכסף). בבוקר אני ניגשת אליה עם כל החומר והיא אומרת לי בכעס: מה את מביאה לי את זה, את רואה מה קורה לי על השולחן (שהיה עמוס נורא, כמו תמיד). עניתי לה שהבאתי לה ושהיא תחליט מה היא מטפלת עכשיו ומה חוזר למגירה. אח"כ הבאתי לה כוס תה, כמו כל יום. אני: איפה להניח? היא בעצבים ובקול מורם(ע"י לקוח): את מפוצצת אותי עם הניירת שלך, אי אפשר ככה. אני: בסה"כ הבאתי לך את התה. היא: אני לא יכולה ככה יותר איתך, אין לי כאן כבר מקום מרוב ניירת. אני: XXX מה את רוצה? בסה"כ הבאתי לך את השתיה, איפה להניח היא בעצבים רבים: לא יודעת. פינתה מקום לכוס, הנחתי ויצאתי. הלקוח היה המום והצדיק את הכעס שלי.

משוש30

New member
טוב שהחלטת לעזוב ../images/Emo24.gif

בינתיים תתחילי לבדוק בעיתונים של סופשבוע ובאינטרנט ואולי גם כדאי להירשם בחברת כוח אדם. המון בהצלחה את עושה את הצעד הנכון. כמובן, אל תגידי כלום עד שתמצאי משהו חדש

sipi1

New member
פוקחת אוזניים ומגבירה עירנות...

ואם יש עוד משהו מעניין באותו איזור - עותק מההצעה גם אלי, בבקשה

neta2

New member
אוי נו../images/Emo46.gif איזה מגעילה!

מקווה שתמצאי עבודה ומהר. פשוט חצופה אמיתית.

ו שתי

New member
../images/Emo67.gif

יחסי אנוש מלבבים יש לה. שלא נדבר על עוד כל מיני חוסרים. היא נשמעת בנאדם נפלא
יאכס. אני מקווה שתמצאי מהר ובקלות משהו טוב יותר.

לימור י

New member
מאחר וכבר החלטת לעזוב אולי זה הזמן

להגיד לה בפרצוף ובלי שום עכבות בדיוק מה את חושבת עליה ועל איך שהיא מנהלת את המשרד הזה. במקרה הטוב היא עשויה להתעשת ואולי אפילו להתנצל (פנטזיה לא סבירה
) במקרה הגם טוב היא פשוט תתפוצץ ותפטר אותך וכך לפחות תהי זכאית לפיצויי פיטורין + אבטלה במידה ויקח לך זמן למצוא משהוא אחר. המקרה היחיד שהוא לא ממש טוב זה אם היא תתפוצץ תצרח ותצעק אבל לא תפטר אותך
, ומצד שני גם זה לא כל כך נורא במיוחד לא אם את מגיעה מוכנה נפשית מראש. בכל אופן שיהיה בהצלחה, מקווה שתמצאי משהוא אחר מהר.

נונינקה

New member
לא מכירה את האזור אבל מאחלת לך

הצלחה בחיפושים. היא נשמעת מזעזעת וזה לא מגיע לך. מקוה שתמצאי ומהר עבודה ששווה אותך

ornaok

New member
חצערי לא יכולה לעזור לך למצוא עבודה

אבל אני מאחלת לך כי תמצאי במהרה עבודה חדשה עם תנאים יותר טובים, ושזה יהיה רק אחד מעוד הרבה שינויים לטובה שיקרו לך בקרוב!!

תודה רבה רבה לך ולכולכן

מקווה שמשהו יזוז לטובה. אלחץ היום על בעלי לדבר עם המנהלים הגדולים אצלם, אולי למישהו יהיה משהו.

daldan

New member
אשרי היקרה - באיזה תחום?

אני אמנם כבר לא באיזור אבל בהחלט מכירה קצת מקומות עבודה. באיזה תחום את מחפשת? ולדעתי את עושה את הצעד הכי חכם שאת יכולה לעשות. היא לא שווה את המאמצים שלך. במקום להודות לך על התה - היא נוהמת עליך? חצופה! תברחי משם כי מקום כזה לא טוב לנפש ולבריאות!

אני מזכירה בכירה, מנה"ח 2 יש לי

קליטה טובה בתוכנות מחשבים, יודעת גם לעבוד על מחשבים ולתקן תקלות קלות. תודה רבה מראש

הדר לצ

New member
שמחה לשמוע שהתפטרת! מזל טוב

הכי קשה זה להשאר בעבודה שאת לא סובלת. לא מכירה כלום בצפון ולא יכולה לעזור לך. מצטערת. אבל מחזיקה לך אצבעות שתמצאי משהו טוב במהרה.

הדר לצ

New member
כמה זמן את עובדת שם? מה הסיכוי

שתתפטרי ובכל זאת תקבלי פיצויים?

למעלה