בנות מצאתי אוצר

sefsef1

New member
בנות מצאתי אוצר

היום היתי בבית של ביתיק ו ו ו טל הביאה בדי כותנה מדהימים במבחר עצום אבל הבדים היו רק חלק מהתגלית . קודם סיפור: כאשר יעל רון העלתה השבוע את הגמדים המקסימים קלטה עיני את כלי העבודה הקטנים. זכרתי שאחת הבנות סיפרה שביתה של יעל הביאה לה אותם מחו"ל, קצת קינאתי בגמדונים אבל מה לעשות חשבתי שהגמדים שלי ימשיכו לעבוד בכפות ידיהם החרוצות. נגשתי לאחת הסלסלות לחפש חרוזי עץ ופתאום ראיתי "אוצר" כלי עבודה לגמדים שלי. ו

hen79

New member
יהההה יש גם בדים בבית של ביתיק? חשבתי שרק

צמר... עכשיו אני בכלל נואשת.... לא מוצאת זמן להגיע לשם.

כשאתן מבקשות פרטים על המוצרים שיש

לטל בחנות, בבקשה עשו זאת במסר או טלפונית. כך תוכלו לקבל את כל הפרטים כולל מחירים וכד'. טל מוגבלת ביכולת שלה לענות על השאלות האלה בפורום עקב איסור פירסום בפורום. התייעצות ושאלות לגבי חומרים מסויימים אתן כן יכולות להפנות אליה על גבי הפורום. בינינו מותר לנו לדבר ולחלוק מידע על כל דבר שבעולם. זה לא נחשב לפירסום. ולכן מרוב התלהבות מהדברים החדשים אני מספרת שגם יש כפתורים חדשים ומדהימים. למי שאוהבת כפתורים.

איולי

New member
חמוסי- "בדי מעצבים" מכירה? אז יש גם אצל טל

כותנה בכל מיני דוגמאות משגעות ראי את פיסות הבדים בחצאית של אירית, אילו חלק מדוגמאות הבדים

בחצאית שלי אספתי את משפחת הורודים וקצת

מהירוקים מתוך מבחר הבדים האלה ושילבתי בהם גם בדים יותר פשוטים כמו משבצות, פסים וכד'.

" בדי מעצבים" -האם זו פירמה שמתמחה בסוג בד

מיוחד? או בצביעות מיוחדות? האם אלה בדים ל-מעשה טלאים? כותנה ? מעורב? אני מכירה הרבה סוגי בדים.כי אני עוסקת המעשה טלאים, בצביעת בדים ,בתפירה ובמניפולציות בבדים..כך שהשם "בדי מעצבים" יכול להיות כל בד. אשמח על הסבר. כי אנחנו העוסקות במעשה טלאים "חולות" על בדים....

הבדים שאיולי התכוונה אליהם הם בדי כותנה

מודפסים בשלל הדפסים מאד יפים. יש חנות בנחלת בינימין שנקראת "בדים למעצבים" שמחזיקה רק בדים בסגנון הזה ולזה איולי התכוונה.

גם אני הייתי אצל טל

אכן הבדים מדהימים ביופיים, שלא לדבר על הסרטים, והכפתורים, - בקיצור - שווה ביקור (עם הממוווןןןן זמן) שילובי הצבעים של הבדים שיש אצלה - ממש מדגדגים את האצבעות - להמון סוגים של עבודות אני ממש לא יכולתי להיתנתק

למעלה