בנות מקלאוד- הדור הבא

בנות מקלאוד- הדור הבא

אחרי מותו בטרם עת של ניק- חוזרת טס ובתה קלייר לדרוברס ראן. טס מקבלת שוב לידיה את כל המניות של דרוברס. הפרק הפותח מראה את טס המבוגרת על ערש דווי (חזר לה הסרטן) והיא חותמת על צוואתה , בה היא מורישה את החווה באופן שווה לבתה קלייר ולשרלוט. כמו טס לפניה, גם שרלוט חשבה שהיא באה למכור את חלקה בירושה אך התאהבה במקום ויחד עם אחותה למחצה הן עובדות בחווה. בקילרני שולטת ביד רמה סטיבי ריאן ובנה היחיד מנישואיה לאלכס. מאז שאלכס מת היא לא נישאה בשנית והקדישה את זמנה לטיפול בבנם ולטיפול בחווה. את ויליגול ירש הריסון- בנו הבכור של ניק מסאלי. וכך מתחילות הרפתקאות מעניינות,אהבות חדשות וגילויים מפתיעים נו.. יעבוד?

אהמ...איפה ראית את זה?

כי זה נשמע הזוי - קשה לי להאמין שזה הפרומו שראית. ...טס לפי מה שהבנתי/נו לא חוזרת יותר לסט היא גם דיי מזלזלת בבנות מקלאוד במציאות. ג'ודי חוזרת לכמה פרקים ובטח שלא כדי למות בתאונה טרגית...לגבי הירושה מדובר בג'סמין רייגן וסטיבי שאמורות לתת לה את החלק שלהן?? הזוי קצת לא? גם ניק ימות גם אלכס גם...מי עוד היה שם.... לי זה נשמע כמו המצאה ודמיון פורה יותר מאשר פרומו...

מי אמר שזה פרומו?

חשבתי שזה ברור שזו המצאה שלי..

פשטידה טעימה..

פשוט בשרשור לפני כן דיברו על פרומו ובחורה בשם ג'ינג'ית שאלה מה הראו בפרומו ומיד הופיעה ה"תשובה" שלך... סורי על הבלבול וקבלי
על הדמיון הפורה וברוכה הבאה לפורום. שאלה לי אלייך: מה יש לך מהמוות?? זה מוטיב חוזר בתסריט...הרגת את כולם...

אני אהבתי

אחלה רעיון. אחרי שהסדרה המקורית נפחה את נשמתה בטרם עת. נשמע רעיון מדהים בנות מקלאוד הדור הבא... מה את אומרת רוצה להמשיך לכתוב גם את הפרק השני? אולי כל אחת מאיתנו תכתוב איזה רעיון וככה נייצר לעצמנו סדרה חדשה, מה אתן אומרות?

איזה טרגדיות, דיכאון אמיתי מה זה?

מצטערת אבל לא יעבוד, לא יעבוד בכלל...כולם מתים? בגיל צעיר כולם מתים אה? חבל. חחחח

אבל זה כל הרעיון בדור הבא...

כל הילדים ממשיכים את ההורים, אהבות, אכזבות וכו' זה באמת הצליח בכמה סדרות אולי גם פה... קשה לי להיפרד מבנות מקלאוד אחרי ששנים צפיתי בסדרה ובשידורים החוזרים. פתאום די גמרנו, אני בעד שנמכור את הרעיון לרשת האוסטרלית אולי הם יתסרטו את הסדרה, מה אתן אומרות?

רעיון מטומטם, למה להרוג אותם בגיל צעיר?

להרוג את טס מסרטן? למה? מה היא עשתה? מסכנה, אם היא היתה יודעת שיש פה בנות שרוצות שתמות מסרטן בסידרה, אלוהים, איזה עונש...ולמה אלכס צריך למות? הרי הוא חזק כאיתן אז למה? רעיון רע מאוד!

אני מבינה את הנקודה שלך...

אז אולי אלכס לא ימות, צודקת. כזה גבר נאה, באמת לא צריך. אז נחשוב על רעיון אחר.... ולגבי טס, כן שתמות מסרטן, אחרי ההשתלחות שלה בבנות מקלאוד. באמת לא מגיעה לה להיות בסדרה, ואם לא מסרטן, אז ממשהו אחר, ואם את לא רוצה מוות, אז שתעוף בכל דרך אחרת שתחפצי... בעיקרון, איך הראה לך הרעיון לגבי הדור הבא? נכון מדהים? ככה נוכל להמשיך ולצפות בסדרה האהובה עלינו עוד כמה שנים טובות....

צודקת

צריך לסיים את זה עם חשק לעוד ולא עם הרגשה זוועתית של "לא הייתי צריכה מלכתחילה לראות"

אבל זה כל הרעיון בדור הבא

להמשיך לצפות בסדרה האהובה עלינו עוד שנים רבות, בדיוק בגלל החשק לעוד ועוד פרקים של בנות מקלאוד.

אני כ"כ בהלם שקשה לי לשקול מילים

רוחמה, אין גבול לרמה אליה את מסוגלת להגיע. את קולטת את מה שאת כותבת? את מאחלת לבחורה למות מסרטן בגלל שהיא לא אוהבת סדרת טלויזיה???? את יודעת מה זה? את יודעת מהי מחלת הסרטן? כנראה שמעולם לא הכרת אדם חולה במחלה סופנית ואני לא מאחלת לך, למרות שאת מאחלת את זה לאחרים.

מקורית היקרה!

למה לערבב מציאות עם דמיון? זה לא שחלילה רמזתי או רציתי שבריידי תמות מסרטן. בחיים לא הייתי מאחלת לה דבר כזה. דיברתי על הדמות בסדרה ועל הדרמה והעניין שמחלה כזאת יוצרת. בסך הכל אמרתי, שבגלל שהיא דיברה סררה בבנות מקלאוד, אז לא מגיע לה להמשיך הלאה לדור הבא. באותו נשימה גם הוספתי, שהיא יכולה להיות במקום אחר----חיה!!! רק שלא תופיע מול המצלמה.

צריך להרחיב אופקים

יש דברים שלא אומרים ואפילו לא בצחוק ואין כאן כל קשר למציאות או דמיון. לא במציאות ולא בדמיון מאחלים לאדם צעיר למות מסרטן. ובדיוק בגלל שמדובר בסדרת טלויזיה, בה צופים מליוני אנשים ברחבי העולם, חשבת על הנזק הרגשי שיכול להגרם לבחורה או לילדיה המתמודדת עם מחלת הסרטן? יש דברים שהם טאבו ויש להם סיבה טובה להיות כאלה. את רוצה לדבר על תסריטים אפשאיים, בבקשה, ייתכן תסריט שאוהב יותר וייתכן שאוהב פחות, כאן המקום לדון בזה, בסה"כ זהו פורום אבל מכאן ולומר "מגיע לה למות צעירה מסרטן" הדרך רחוקה.

עם כל הכבוד....

הטלוויזיה מתמודדת עם הרבה נושאים כאובים ולא נעימים. קחי למשל בגידות במערכות-יחסים. חשבת פעם איך אישה מרגישה כשהיא רואה דבר כזה בטלוויזיה בשעה שהיא יודעת שבעלה בוגד בה? אבל זה חלק מהדרמה, כנ"ל לגבי מחלות. אני צופה כרגע בסדרה שאחת מהגיבורות שלה חולה בסרטן. נאוד לא נעים, אבל הדרמה והעניין שזה יוצר גורם לאנשים לצפות בסדרה. אז מה אם אישה חולת סרטן תצפה בפרק שכזה, הרי זה לא ממש סוד שאנשים מתים מהמחלה הזאת. והאישה יודעת שמה שהיא רואה הוא לא אמיתי ורק הדמות מתה מהסרטן, ולא השחקנית וזה הבדל גדול מאוד!!! והנושא הזה ממש לא טאבו. אני ראיתי סדרות שהגיבורים התמודדו עם מחלות נוראיות כמו איידס, סרטן וכיוצא בזה. זאת הטלוויזיה. מטרתה למכור לנו דרמות, ולגרום לנו להתמכר לסדרות ולכן התסריטאים מנצלים כל מומנטום שיש בחיים האלה כדי להדביק אותנו לכסאות. זול ולא הוגן? יכול מאוד להיות, אבל זהו העולם שבו אנחנו חיים. ודבר אחרון, אני מעולם לא אמרתי "מגיע לה למות צעירה מסרטן", אני אמרתי "ולגבי טס, כן שתמות מסרטן..." שזה בכלל שונה, ובאותו משפט גם הוספתי שאפשר לדון על זה ואולי לשלוח אותה רחוק בלי מוות... העיקר שלא נראה אותה מול המצלמה, עונש על שדיברה מגעיל על הסדרה שאני אוהבת!

יחי ההבדל

אויש נו באמת, את משווה בגידה למחלה סופנית? אז בגד נו אז? תעיפי אותו ותמשיכי הלאה, אלא שאם כן את מאלה שעושות דרמות ונכנסות לדכאון כי הבעל עוזב... ההתנגדות הנמרצת שלי היא לדינמיקה בה דברייך נאמרו. בחורה א' הורגת את כולם בעודם צעירים ולוקחת אלמנט דיי רגיש שזה המוות ממחלה ממאירה, ואז הגיעה התשובה שלך, "כן שתמות מסרטן"= "מגיע לה" נו באמת!!

אני קוראת את התגובות ואני צוחקת פשוט מתפקעת

איפה זה נשמע דבר כזה? יש סידרה אהובה על אנשים רבים ומסיבות רבות אנשים ממשיכים לצפות בסידרה בגלל הדמויות ולא נראה לי הגיוני , בכלל לא נשמע לי הגיוני שהקהל שצופה אומר או יותר נכון ממציא שטויות כאלו לתסריט!!! נשמע לי פשוט אבסורד להרוג ועוד להמשיך ולקרוא את התגובות שלך רוחמה - איך את יכולה אפילו להגיד משפט כזה? "כן, שתמות מסרטן".....? זה מצמרר, אפילו אם זה בכאילו, מה איכפת לך שדיברה ככה על הסידרה? אולי היה שם משהו שאת לא יודעת אפילו, מי את שתחליטי? אני מתה על טס ואני אמשיך לראות את העונה הבאה ואת העונות החוזרות אך ורק בגללה! את מדברת ממש כמו תינוקת ולא נשמעת בנאדם בוגר בכלל, את שומעת את עצמך? אלוהים שיעזור לי פה....לא נאה לך אל תצפי בסידרה, אפשר לחשוב שאת יצרת את הסידרה, לקחת את זה ממש אישי.

sivi16

New member
ג'ינג'ית מזה התוקפנות הזאת?????????

למה רעיון מטומטם!? למה לשלול? מה קרה? לא אהבת אז תגידי.. למה להיות כל כך תוקפנית?..... אני שאף פעם לא מגיבה, רק מסתכלת מהצד.. הפעם אני חייבת להגיב!!! הפורום הזה איבד ממזמן את הקסם שלא.. כל מה שיש פה זה רק הוויכוחים של אחדות נגד אחרות ותוקפנות נגד כל מה שלא לרוחחן... וזה ממש חבל, כי בנות מקלאוד היא סידרה מדהימה ואנחנו כולנו אוהבות אותה.. אז במקום לריב כל הזמן על שטויות בואו נחיה קצת את הפורום.... אולי איזה סקר, או התפקדות חודשית.. תחשבו על זה.. ואני יודעת איזה תגובות אני עומדת לקבל.. אבל תחשבו על מה שאמרתי.. סורי על החפירות!

זה איך שאת קוראת ....הרעיון באמת דבילי

ואני תמיד מגיבה, אני לא צופה מהצד, מתי שיש זמן נכנסים...אבל לדעתי זה נורא להרוג את כולם, צריך לסיים את העונות בשיא ולא למשוך סתם.... ולא אהבתי, הרעיון היה טראומטי למידי .... הפורום לא איבד מהקסם זה איך שאתן רואות, יש פה ויכוחים וזה לגמריי נחמד זה מוסיף קצת אקשן לפורום שניהיה רדום וזה לא אישי... אז SIVI אל תיהיי לחוצה כל כך.

למעלה